Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Can You Run It? - Θα τρέξουν τα games σας?

More
25 Jul 2008 12:03 #45039 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ετσι οπως εψαχνα στο google βρήκα μια ωραια σελιδα που περιεχει μια μεγαλη λίστα απο παιχνιδια,

www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

αφου καποιος επισκεφτει την παραπανω διευθύνση επιλεγει ενα απο τα παιχνιδια (πχ Call of Duty 4) μεσα αο την σελιδα τρέχει ενα προγραμμα και σου λεει αν μπορεις να ''τρεξεις'' στον υπολογιστη σου το παιχνιδι. Σε περιπτωση που το μπορει να το τρεξει ο υπολογιστης σου το game λεει PASS αν οχι λεει FAIL και σε ποιους τομεις. Απαραιτητο WebSite σε εμας με αδυναμα PC!!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jul 2008 12:21 #45040 by kostas
Ena akoma to opoio gia mena einai mallon kalytero einai to www.yougamers.com

More
25 Jul 2008 13:22 #45041 by Gabriel
kalo site to eixa dokimasei gia to conan pio palia se ena game mou eixe vgalei fail epeidi den eixa vista lawlz0rds

More
27 Jul 2008 02:08 #45069 by Vassilis
Τα σπάω :cool: Assassin's creed, Call of dude 4, world of warcraft και τα 3 ολα full στο recomeded και ο δικτείς στο τέρμα... :D

More
27 Jul 2008 02:22 #45070 by Gabriel
i just loled @ world of warcraft to wow me mia karta 256 mb kai 1gb ram to trexeis aneta se full settings kai me addons (panta milame gia xp)

More
27 Jul 2008 12:17 #45073 by Vassilis
Εγώ όμως έχω GeForce 9600GT 2GB ram :P και όλα τα έχω στο full όχι μόνο ανάλυση, αλλά και τα άλλα. Στο assassin's creed το CPU μου τα χαλάει λίγο είναι μια γραμμή κάτω απο το full αλλά θα πάρω καινούργιο :)

More
07 Jul 2009 21:57 #55906 by Μάνος Γρυπάρης
www.Systemrequirementslab.com

Ένα πολύ χρήσιμο site στο οποίο έχουν καταχωρηθεί εκατοντάδες games για PC. Εσείς μπορείτε να δείτε αν με το PC που έχετε μπορείτε να τρέξετε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι και πόσο καλά θα το τρέξετε βάση της μνήμης, του επεξεργαστή, της κάρτας γραφικών σας κτλ.

Μπείτε στο www.Systemrequirementslab.com και κάντε κλικ στο "Can You Run it?" (αριστερό κουτάκι).

Από την νέα οθόνη επιλέξτε το παιχνίδι που θέλετε και μετά κάντε κλικ στο μπλε κουτάκι "Can You Run it?". Μετά από λίγα λεπτά, το site θα υπολογίσει με βάση τις προδιαγραφές του συστήματός σας το αν μπορείτε να τρέξετε ένα παιχνίδι ή όχι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Jul 2009 22:32 #55908 by thanasis
καλοοοοοο...... :o

More
08 Jul 2009 01:14 #55917 by Petros
ναι αρκετά καλό απλά προσοχή ! επειδή λέει σε μερικά παιχνίδια Recomented XP δεν σημαίνει ότι δεν παίζει σε Vista και 7... γιατί κάποιοι αυτό πιστεύουν..

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
03 May 2019 13:07 #224967 by Blood Prince
Παίδες να ξέρετε πως το σημαντικότερο είναι η κάρτα γραφικών.Στο Laptop μου έχω μνήμη Ram πολύ καλή για τα σημερινά δεδομένα (2x4GB=8GB) και μπορώ να παίζω κυρίως παιχνίδια γενιάς PS3.

Η αναβάθμιση της μνήμης Ram δεν μου προσέφερε σημαντικές νέες δυνατότητες στο gameplay.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish