Ωραίο θέμα τα χειριστήρια! Μπράβο φίλε μου. Δεν ξέρω από joystick γιατί τα flight sims δεν είναι του στιλ μου, ενώ οι καλές τιμονιέρες μου φαίνονται πανάκριβες. Ωστόσο εδώ και λίγο καιρό έχω το καλύτερο κατεμέ joypad τις αγοράς. Logitech Cordless Rumplepad 2. Πρόκειται για ένα ασύρματο playstation στυλ χειριστήριο, με δυο αναλογικούς μοχλούς και dual shock! Και όλα αυτά με μονο 40E. Δουλεύει με μπαταρίες και πραγματικά αργεί να τις φάει. Ειδικά αν έχετε επαναφορτιζόμενες, το θέμα ενέργεια δεν τίθεται καν. Είναι λίγο πιο βάρη και πιο στιβαρό από το χειριστήριο του playstation αλλα έχει το ίδιο σχήμα ακριβώς (μάλλον το πιο πετυχημένο σχήμα χειριστηρίου απ' αρχής τον video games).
Όσο για μνήμη... Τι να σου πούμε. Πρέπει πρώτα απ όλα τα ξέρεις τις μνήμη φοράει το motherboard σου (τι τύπο (DDR, DDR2) και τι ταχύτητα). Αν δεν ξέρεις τότε πες μας το motherboard σου και θα τα βρούμε. Αν απλά ρότα μάρκα, τότε θα σου πρότεινα Kingston η Twinmoss. Αν είσαι και fan του modding και θες να σκάσεις παραπάνω φράγκα δες και τα ακριβά μοντέλα τις Geil η τις OCZ.
Περισσότερα στο e-shop:http://www.e-shop.gr/PER_mem.phtml