Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Χειριστήρια για games

More
06 Sep 2005 20:58 - 07 Sep 2009 16:23 #2366 by Yiannis
Γεια σε όλους..είμαι καινούριος στο site και θέλω οποιος ξέρει από joysticks και τιμόνια για pc να μου προτείνει ο,τι θεωρεί καλύτερο από πλευράς απόδοσης και τιμής....Έχω στο μυαλό μου για τιμόνι το enzo ferrari και για joystick ένα της logitech.Γενικά θέλω να δώσω γύρω στα 60-70 euro για τιμόνι και κάπου εκεί και για joystick....και θέλω να έχουν force feedback και τα 2 και το joystick περιστρεφόμενο μοχλό....δεν ξέρω αν πρέπει να προτιμήσω προϊόντα της microsoft ή αν είναι καλύτερα να πάρω κάτι από saitek ή logitech ή όποια άλλη εταιρία βγάζει χειριστήρια.....αν μπορεί κάποιος να συγκρίνει τις εταιρίες θα ήθελα να μου πει κάτι....
Και αν ξέρετε και για ram 512 τι ανά αγοράσω ας πείτε κάτι...
Ευχαριστώ....
Last edit: 07 Sep 2009 16:23 by Ρωμανός Βογιατζής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Sep 2005 21:58 - 07 Sep 2009 16:23 #2371 by Μπάμπης Κάιδος
Ωραίο θέμα τα χειριστήρια! Μπράβο φίλε μου. Δεν ξέρω από joystick γιατί τα flight sims δεν είναι του στιλ μου, ενώ οι καλές τιμονιέρες μου φαίνονται πανάκριβες. Ωστόσο εδώ και λίγο καιρό έχω το καλύτερο κατεμέ joypad τις αγοράς. Logitech Cordless Rumplepad 2. Πρόκειται για ένα ασύρματο playstation στυλ χειριστήριο, με δυο αναλογικούς μοχλούς και dual shock! Και όλα αυτά με μονο 40E. Δουλεύει με μπαταρίες και πραγματικά αργεί να τις φάει. Ειδικά αν έχετε επαναφορτιζόμενες, το θέμα ενέργεια δεν τίθεται καν. Είναι λίγο πιο βάρη και πιο στιβαρό από το χειριστήριο του playstation αλλα έχει το ίδιο σχήμα ακριβώς (μάλλον το πιο πετυχημένο σχήμα χειριστηρίου απ' αρχής τον video games).

Όσο για μνήμη... Τι να σου πούμε. Πρέπει πρώτα απ όλα τα ξέρεις τις μνήμη φοράει το motherboard σου (τι τύπο (DDR, DDR2) και τι ταχύτητα). Αν δεν ξέρεις τότε πες μας το motherboard σου και θα τα βρούμε. Αν απλά ρότα μάρκα, τότε θα σου πρότεινα Kingston η Twinmoss. Αν είσαι και fan του modding και θες να σκάσεις παραπάνω φράγκα δες και τα ακριβά μοντέλα τις Geil η τις OCZ.
Περισσότερα στο e-shop:http://www.e-shop.gr/PER_mem.phtml
Last edit: 07 Sep 2009 16:23 by Ρωμανός Βογιατζής. Reason: Απαγορεύονται τα Greeklish το ξαναέγραψα στα Ελληνικά !

More
06 Sep 2005 22:03 #2372 by Αντώνης Κατρής
Κοίτα τιμόνι με force feedback στα 60-70 Ε είναι αρκετά δύσκολο να βρεις πόσο μάλλον της Microsoft... Εγώ σαν λάτρης των racing έχω το Precision Racing Wheel της Microsoft το οποίο όμως είναι απλό (χωρίς force feedback) και το είχα πάρει κάπου ένα 50άρι ευρώ... Τώρα αν βρεις κάποια προσφορά...

More
07 Sep 2005 01:23 - 07 Sep 2009 16:24 #2382 by Yiannis
Ευχαριστώ παιδιά με βοηθάτε πολύ........
Last edit: 07 Sep 2009 16:24 by Ρωμανός Βογιατζής. Reason: Απαγορεύονται τα Greeklish το ξαναέγραψα στα Ελληνικά !