Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Site για αγορά παιχνιδιών

More
07 Jan 2014 19:26 #138715 by Θάνος Παρασκευόπουλος
Ελπιζω να ειναι ενταξει με την κατηγορια μην εκανα παλι λαθος.

θελω καποιος να μου πει απο που μπορω να αγοραζω pc games. εχω το steam αλλα σε καποια παιχνιδια οι τιμες δεν ειναι λογικες παραδειγμα call of duty 2 (20ευρω). οποιος γνωριζει καποιο site η οτιδηποτε ας μου πει!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jan 2014 19:28 #138716 by Νικολής Ασημάκης
Από ξένα μπορείς να αγοράσεις από www.play.com , έχει αρκετά παιχνίδια σε καλές τιμές στο κουτί τους. Το ίδιο και με το www.zavvi.com , κυρίως για παιχνίδια ps3. Αυτά τα δυο θέλουν κάρτα. Κατά τ'άλλα, υπάρχει και το www.kinguin.gr , που πουλάει παιχνίδια για steam, φθηνότερα από το steam.

More
07 Jan 2014 20:46 #138728 by Alex Filos
Αυτό το kinguin φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Είναι αξιόπιστο;

More
07 Jan 2014 21:24 #138733 by Νικολής Ασημάκης
Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια από γνωστούς. Και έχει και paysafe μέσα σε τρόπους πληρωμής, αν και δυστυχώς έχει κάποιο παραπάνω αντίτιμο η χρήση της.

More
07 Jan 2014 21:51 #138734 by Θοδωρής Κώτσελας
amazon.co.uk , zavvi.com και απο steam μονο σε sales

More
07 Jan 2014 22:58 #138735 by Θάνος Παρασκευόπουλος

Zaratoth wrote: Από ξένα μπορείς να αγοράσεις από www.play.com , έχει αρκετά παιχνίδια σε καλές τιμές στο κουτί τους. Το ίδιο και με το www.zavvi.com , κυρίως για παιχνίδια ps3. Αυτά τα δυο θέλουν κάρτα. Κατά τ'άλλα, υπάρχει και το www.kinguin.gr , που πουλάει παιχνίδια για steam, φθηνότερα από το steam.

οντως το kinguin.gr φαινεται πολυ καλο απλα θελω να μαθω αν ειναι 100% αξιοπιστο γιατι χρησιμοποιω χρεωστικη καρτα κριμα θα ηταν να μου κλεψουν και τα 14,68 ευρω που εχω μεσα :p σε ευχαριστω!!!

More
07 Jan 2014 23:20 #138736 by Γιωργος Φραζεσκαρος
skroutz.gr κοίταξες ;

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

More
08 Jan 2014 01:22 #138744 by Πάνος Ξενοκώστας
Ρίξε και μια ματιά σε αυτό το πόστ:
Code:
http://www.gameworld.gr/forum/23/12945

Ποστάρουν μερικά λινκ για steam games και την αγορά τους από άλλο site.

More
13 Jan 2014 23:52 #139130 by Κώστας Κορτζής
Gog.com φίλε μου.. Απίστευτο site με απίστευτες τιμές. Τα games είναι DRM-FREE που σημαίνει οτι ναι μεν έχεις τον λογαριασμό σου στο site με τον οποίο αγοράζεις παιχνίδια, αλλά τα παιχνίδια αυτά τα βάζεις σε οτι pc θες, χωρίς απαραίτητη σύνδεση στο internet όπως το steam. Κατεβάζεις τα installer και τα περνάς σε οτι pc θες.. και χωρίς να είναι "δεμένα" σε κάποιο account.

Είναι σε digital μορφή όμως!