Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αναζήτηση παιχνιδιών!

More
13 Oct 2013 12:34 #133799 by Γιάννης Συρίγος
Ψάχνω για συγκεκριμένα παιχνίδια είτε σε browser είτε κανονικά τα οποία τα λέω ''πολλαπλής επιλογής''. xD Δεν ξέρω πως λέγονται.. Είναι αυτά που ανάλογα με το τι πράξεις κάνεις ή τι απάντηση δίνεις στον άλλο, αλλάζει η πορεία του story του game. Σα to Fahrenheit παράδειγμα, (αν και εκεί δεν αλλάζει ακριβώς, απλά σου'χει πολλά πράγματα να πεις, να κάνεις). Όπως κάτι τσοντοπαίχνιδα που είναι μια γκόμενα και σε ρωτάει κάτι και σου βγάζει 5 απαντήσεις να πεις και πρέπει να πεις την κατάλληλη για να την ρίξεις; Ναι κάτι τέτοιο ζητάω αλλά όχι τσόντα! :P Και να θυμίσω, μιλάω και για παιχνίδια σε site, αλλά και κανονικά σα το Fahrenheit! (Btw δε ξέρω αν έκανα το θέμα στο σωστό μέρος)

[img

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Oct 2013 13:32 #133801 by Νίκος Τριανταφύλλης
Αυτα που μ ερχονται στο μυαλο ειναι walking dead το παιχνιδι που χωριζεται σε 5 επεισοδια κ αναλογα με τις πραξεις αλλαζει κ λιγο ο τροποσ εξελιξης της ιστοριας.Το καινουργιο the wolf among us απο την ιδια εταιρια που εφτιαξε το the walking dead που σου πα αμα ψαχνεις για pc αυτα μ ερχονται τωρα!!!

More
13 Oct 2013 13:48 #133802 by Νικολής Ασημάκης
Κυρίως rpg παιχνίδια είναι έτσι. Τσέκαρε όλα τα παιχνίδια της Bioware και της Obsidian, τα Witcher, τα Deus Ex κλπ.

More
13 Oct 2013 15:36 #133804 by Γιάννης Συρίγος
Έχω τερματίσει το Walking Dead και τα άλλα 2 που μου είπατε.. ;/

[img

More
13 Oct 2013 16:04 #133805 by Νίκος Τριανταφύλλης
Oπως ειπε κ ο φιλος απο πανω κυριως τα rpg ειναι ετσι τι ψαχνεις ακριβως σν στυλ walking dead που απλα 'συμμετεχεις' η rpg φαση?

More
13 Oct 2013 17:21 #133809 by Argiris Papaioannoy
Mass Effect εχει τετοια

More
13 Oct 2013 19:05 #133817 by Tolis Tepenis
Kαι εγώ τα Mass Effect θα σου πρότεινα. Δοκίμασε και τα Witcher, τα οποία έχουν πολλά πιθανά endings.

More
13 Oct 2013 22:52 #133820 by Γιάννης Συρίγος

Nicko wrote: Oπως ειπε κ ο φιλος απο πανω κυριως τα rpg ειναι ετσι τι ψαχνεις ακριβως σν στυλ walking dead που απλα 'συμμετεχεις' η rpg φαση?

Να συμμετέχω. Τώρα άρχισα και παίζω ένα από το telltale games το ''The Wolf Among Us'' βγήκε προχθές! Δείτε gameplay για να καταλάβετε τι εννοώ..

[img

More
14 Oct 2013 04:58 #133824 by Γιώργος Εγγλέζος
Επισης, το Spec Ops The Line, ανάλογα με τις επιλογές που κάνεις σαν leader της ομάδας, αλλάζει το τέλος του παιχνιδιού. Επίσης, η ιστορία του είναι απλά τέλεια. Θυμίζει την ταινία "Apocalypse Now" αν δεν κάνω λάθος