Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Steamgifts - Κερδίστε games για το Steam

More
14 Dec 2012 21:45 #116821 by Αποστόλης Αναστασίου

geololj wrote:

vasiliskamakisgr wrote: δύστυχος φιλέ geololj το planetside 2 το θεωρώ λίγο αποτυχία διότι έχει συνεχώς πολλά προβλήματα.

Όσα προβλήματα έχει θα διορθωθούν, νωρίς είναι ακόμα. Μη ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα MMOFPS με ότι συνεπάγεται αυτό. Πάντως εγώ δεν παρατήρησα κάποιο πρόβλημα που να μου χαλάσει το κέφι :)

general656 wrote: :/ Για 30 ευρώ δεν μπορώ να μπω :( :( Ε παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου δώσει κανένα key από κανένα παιχνιδάκι να συμπληρώσω αυτά τα 30 ; :) Άμα σας περισσεύει κανένα από κανένα διαγωνισμό ή από τζάμπα keys .... :) Ευχαριστώ ...

Βάλε το Metro 2033 που μπορείς να πάρεις free και μπες και στο διαγωνισμό Game of The Year 2012 μήπως πάρεις τίποτα. Αν πέσει κάτι πάντως στα χέρια μου θα σου μιλήσω :)

Σε ευχαριστώ Γιώργο Λόλα :) Αν και μου φεσώνετε λίγο αξιολύπητη η στάση μου :P αλλά σε ευχαριστώ ... :D απλά θέλω να συμμετάσχω πολύ σε ένα Site όπως αυτό ιδίως όταν πρόκειτε να επωφελειθώ και εγώ ;)

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Dec 2012 00:16 #117107 by Γιώργος Κυρενές
Απλά εκπληκτικό site!!! Έκανα κι εγώ την εγγραφή μου κανονικά και πήρα μέρος σε διαγωνισμούς. Περιμένω τα αποτελέσματα!!!

Μία παρατήρηση όσο αναφορά τα points. Εγώ είχα 30 όταν ξεκίνησα κι όχι 300. Μήπως έκανες κάποιο λάθος ή παίζει κάτι άλλο; Επίσης παρατήρησα ότι με κάθε σχόλιο που κάνεις κερδίζεις 1 point.

Edit: Πρέπει να έκανα λάθος όσο αναφορά τα σχόλια.Απλά ανανεωνόταν γρήγορα οι πόντοι κι έτσι μου φάνηκε. Και όντως φτάνεις πολύ πάνω από τα 30 points!

More
04 Jan 2013 16:43 #117921 by Γιώργος Λόλας
Δε ξέρω πόσο γρήγορα ανεβαίνουν οι πόντοι ακριβώς (ανά πόση ώρα παίρνεις έναν πόντο), αλλά θα το ψάξω. Κάθε πρωί που μπαίνω έχω 300 πόντους να με περιμένουν, οπότε όλα κομπλέ :)

Και με μηδέν πόντους να σε ξεκινούσε στην εγγραφή, από την στιγμή που ανεβαίνουν γρήγορα, δεν υπάρχει πρόβλημα. Δε τους πληρώνουμε και τίποτα :P

[center:1i6qbwo0]ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ[/center:1i6qbwo0]

- Dwarfs! (10P) (2299 κόπιες!) - Απομένουν 4 ημέρες.

- Warhammer 40000: Dawn of War - GOTY Edition (20P) - Απομένουν 2 ώρες.

- Fable - The Lost Chapters (10P) - Απομένουν 2 ώρες.

- Cave Story+ (10P) - Απομένουν 2 ώρες.

- LA Noire: The Complete Edition (40P) - Απομένουν 2 ώρες.

- Grand Theft Auto IV (20P) - Απομένουν 3 ώρες.

- Dungeon Defenders Collection (50P) - Απομένουν 3 ώρες.

- Tropico 4 Steam Special Edition (30P) - Απομένουν 3 ώρες.

- Doom 3 Pack (13P) - Απομένουν 5 ώρες

- Bioshock 2 (20P) - Απομένουν 7 ώρες.

- Left 4 Dead 2 (20P) - Απομένουν 9 ώρες.

- Shank 2 (10P) - Απομένουν 9 ώρες.

- Just Cause 2 (15P) - Απομένουν 9 ώρες.

- Max Payne 3 (60P) - Απομένουν 9 ώρες.

- Total War: SHOGUN 2 (30P) - Απομένουν 9 ώρες.

- Call of Duty: Black Ops II (60P) - Απομένουν 10 ώρες.

More
04 Jan 2013 17:29 #117926 by Sharkman
Απλά πολυ δυνατή πατέντα θα κάτσω και θα το δοκιμάσω ..Μπράβο ρε Γιώργο!!

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
04 Jan 2013 18:10 #117931 by Μαρία Αναγνωστοπούλου
Έκανα εγγραφή πριν από 15 λεπτά. Με ξεκίνησε με 27P και απ' ότι βλέπω σταδιακά ανεβαίνουν χωρίς να κάνω κάτι το ιδιαίτερο. Προστέθηκαν άλλοι 5 πόντοι έως τώρα.

More
04 Jan 2013 18:17 #117932 by Andreas Loverdos
Κάλο site άλλα δύσκολα κερδίζεις έχω μπει σε 411 giveaways και τίποτα ακόμα μακάρι πιο μετά να πάρουμε τίποτα :P

More
04 Jan 2013 18:42 #117934 by Γιώργος Λόλας
Ανδρέα, μπορεί να κερδίζεις δύσκολα, αλλά... δε χάνεις και τίποτα να μπαίνεις 5 λεπτάκια την ημέρα, σωστά; :D Μέχρι στιγμής μόνο το Saints Row 3 έχω κερδίσει, αλλά ελπίζω να κερδίσω και άλλα σύντομα!

Μαρία γεμίζεις με πόντους πολύ γρήγορα ;)

Χρήστο, ευχαριστώ. Το βρήκα πολύ ενδιαφέρον το site και για αυτό έγραψα. Ελπίζω να κερδίσετε όλοι σύντομα games :)

ΥΓ: Αν βρείτε κι εσείς καμία κλήρωση-κελεπούρι, χώστε το link εδώ :)

More
04 Jan 2013 19:23 #117937 by Μαρία Αναγνωστοπούλου

xLucCkx wrote: Κάλο site άλλα δύσκολα κερδίζεις έχω μπει σε 411 giveaways και τίποτα ακόμα μακάρι πιο μετά να πάρουμε τίποτα :P

Είναι σαν λαχείο και έχουμε πιθανότητες να κερδίσουμε ανάλογα με τις συμμετοχές. Όπως σημειώνει ο Γιώργος, δε μας στοιχίζει τίποτα -μόνο πόντους- επομένως δεν παθαίνουμε και τίποτα αν δεν κερδίσουμε ποτέ. Άμα μας κάτσει όμως... :D

More
05 Jan 2013 10:24 #117978 by Βασίλης Καμακάρης
είναι και πόσοι δηλώνουν γιατί οι συμμέτοχες σε κάθε giveaway είναι πάνω από 200.

More
05 Jan 2013 13:25 #117983 by Γιώργος Λόλας

Vasilis wrote: είναι και πόσοι δηλώνουν γιατί οι συμμέτοχες σε κάθε giveaway είναι πάνω από 200.

Για αυτό, όταν δε σας φτάνουν τα points, να μπαίνετε σε giveaways με τα λιγότερα entries ;)

Για παράδειγμα, αν έχουν βαλει μια μέρα το ίδιο παιχνίδι 15 διαφορετικά άτομα, μπείτε σε αυτό που έχει τα λιγότερα άτομα, αλλά δείτε και τον χρόνο λήξης της κλήρωσης. Είναι το ίδιο να μπεις σε κλήρωση που έχει 200 άτομα μέσα και θέλει 10 λεπτά να λήξει, με το να μπεις σε μια που έχει 50 άτομα, αλλά θέλει ακόμα 3-4 ώρες.