Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Προβλημα με μεγαλο lag οταν παιζω

More
27 May 2012 15:54 #108380 by hooalexyaa
Καλησπερα, αντιμετωπιζω εδω και 2-3 μερεσ μεγαλο lag καθως παιζω ενα παιχνιδι ( lol απλα για την ιστορια) σε σημειο να μην μπορω να συνεχισω, αξιζει να σημειωσω ομως οτι εκανα προχθες φορματ στον υπολογιστη εβαλα αφεντικα windows 7 και νεο antivirus. Εχω συνδεση 100mbit/s η οποια απ' οτι φανταζομαι ειναι καλη οποτε δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Μου ειπαν οτι μαλλον εχει να κανει με την καρτα γραφικων, ειναι δυνατον αυτο? αν ναι τι μπορω να κανω? ευχαριστω πολυ

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 May 2012 20:02 #108402 by hooalexyaa

hooalexyaa wrote: Καλησπερα, αντιμετωπιζω εδω και 2-3 μερεσ μεγαλο lag καθως παιζω ενα παιχνιδι ( lol απλα για την ιστορια) σε σημειο να μην μπορω να συνεχισω, αξιζει να σημειωσω ομως οτι εκανα προχθες φορματ στον υπολογιστη εβαλα αφεντικα windows 7 και νεο antivirus. Εχω συνδεση 100mbit/s η οποια απ' οτι φανταζομαι ειναι καλη οποτε δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα. Μου ειπαν οτι μαλλον εχει να κανει με την καρτα γραφικων, ειναι δυνατον αυτο? αν ναι τι μπορω να κανω? ευχαριστω πολυ

να προσθεσω κατι καθως παταω ''διαγνωση'' στην συνδεση μου, μου βγαζει το εξης ''ο υπολογιστης σας φαινεται να μην εχει ρυθμιστει σωστα, αλλα η συσκευη ή ο πορος (διακομιστης DNS) δεν αποκρινεται. Μπορει το προβλημα μου να συσχετιζεται με αυτο?

More
27 May 2012 20:32 #108405 by Ανδρέας Γρυπάρης
τι κάρτα δικτύου έχεις; το 100mbit είναι η εσωτερική σύνδεση δικτύου (καμία σχέση με την dsl)
Αν θες να δεις τη ταχύτητα του internet τρέχεις speedtest η βλέπεις πόσο συγχρονίζει το router.

More
27 May 2012 20:53 #108406 by hooalexyaa
Ετρεξα speedtest και μου εβγαλε download speed 1.73 Mbps και upload speed 0.42 Mbps. Θελω να πω επισης οτι πριν το παω τον υπολογιστη για επισκευη δεν ειχα προβλημα οσο αφορα το lag. Εγιναν updates στο λολ για αυτο ρωταω αν εχει σχεση η καρτα γραφικων.

More
28 May 2012 17:59 #108429 by hooalexyaa
Καμια βοηθεια παιδια?

More
28 May 2012 19:09 #108432 by Kostas Milonas
Κοιτα η ταχυτητα που πιανεις δεν ειναι πολυ καλη, αρα πρεπει να εισαι πολυ μακρια απο το κεντρο του ΟΤΕ. Αυτο μπορει να σημαινει και προβληματα ποιοτητας...

Κατι αλλο που μπορει να φταιει ειναι αν κατεβαζεις τορρεντ και εχεις το προγραμμα ανοικτο, οτι σου τρωει bandwith, που ειδικα στην περιπτωση σου ειναι αρκετα περιορισμενο και σου προκαλει lag.

Τωρα αυτο που λες για το DNS μου φαινεται λιγο περιεργο, μπορεις να γραψεις ακριβως το μηνυμα λαθους που σου βγαζει καθως και τι σου προτεινουν τα Windows για την επιλυση του?

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
28 May 2012 19:18 #108433 by hooalexyaa
Για το θεμα του bandwith γνωριζω οποτε προσεχω, δεν φταιει αυτο. Για τη πρωτη περιπτωση που ανεφερες το θεωρω λιγο δυσκολο γιατι πριν 4 μερες ακριβως δεν ειχα τετοιο προβλημα, ποτε δεν ειχα προβλημα οσο αφορα τη συνδεση. Αυτο που μου βγαζει ειναι το εξης ''ο υπολογιστης σας φαινεται να μην εχει ρυθμιστει σωστα, αλλα η συσκευη ή ο πορος (διακομιστης DNS) δεν αποκρινεται. '' Yπαρχει περιπτωση το antivirus να μου επιρεαζει ? (καθως ειναι το μονο που εχω αλλαξει απο τη προηγουμενη φορα) . Τελικα καρτα γραφικων δεν ειναι μαλλον.

More
28 May 2012 19:26 #108434 by Kostas Milonas
Ποιο antivius εχεις βαλει? Μηπως ειναι καποιο σουιτα προστασιας που εχει και firewall? Αν ναι τοτε το firewall σου θα χρειαζεται ρυθμιση για να μην σου κοβει port που χρησιμοποιει το παιχνιδι σου...

To μηνυμα που μου λες παντως συνεχιζει να μου φαινεται πολυ περιεργο και στο Google δεν υπαρχει η παραμικρη σχετικη αναφορα...

More
28 May 2012 19:40 #108435 by hooalexyaa
το antivirus ειναι turbo-x security. Tι ακριβως θα κοιταξω για να μεταρυθμισω?( πωσ στελνω screenshot εδω περα? )

More
28 May 2012 20:23 #108441 by Kostas Milonas
Δυστυχως δε το εχω δει καθολου το συγκεκριμενο οποτε δε μπορω να σε βοηθησω στις ρυθμισεις του. Αυτο που θα σου προτεινα ομως ειναι να δοκιμασεις να το κανεις απεγκατασταση και να δεις μετα αν το προβλημα επιμενει ή οχι. Αν δεν επιμενει προφανως θελει καποια ρυθμιση το firewall που δε μπορει να κανει αυτοματα απο μονο του...