Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συνεντεύξεις

More
08 Oct 2009 15:14 #62135 by Nikos Georgopoulos
Μανο καλη η συνεντευξη προσωπικα δεν παιζω fifa αλλα απ'οσα εχω ακουσει η εκδοση για Pc ειναι καθε χρονο μαπα.μηπως λοιπον επρεπε να ρωτησεις τον τυπο και για αυτο? :icon what:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Oct 2009 16:27 #62138 by Μάνος Γρυπάρης
Στην συνέντευξη του David Rutter υπήρχε και μία ερώτηση για τον λόγο για τον οποίο η έκδοση για PC είναι κατά πολύ υποδεέστερη, κυρίως στα γραφικά. Επειδή όμως ο Rutter είναι υπεύθυνος για την έκδοση για PC, μας παρέπεμψε στον αρμόδιο (Luke Didd). Το θέμα είναι ότι εμείς ζητήσαμε απλά μία απάντηση από τον Luke Didd, έστω μέσω του David Rutter. Για να λάβουμε απάντηση μας είπανε από την EA Sports ότι θα έπρεπε να κάνουμε ξεχωριστή συνέντευξη. Δεν ξέρω κατά πόσο θα έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο για ένα και μόνο ερώτημα, δεδομένου του ότι καλυφτήκαμε από όλα τα άλλα (άλλωστε η έκδοση για PC ξέρουμε ότι είναι port).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Oct 2009 22:02 #62229 by Μάνος Γρυπάρης
Συνέντευξη του Dan Greenawalt για το Forza Motorsport 3

Απ' ότι φαίνεται ο επικεφαλής του Forza Motorsport 3 είναι κάτι παραπάνω από σίγουρος για τον νέο καυτό τίτλο του Xbox 360 που κυκλοφορεί σε λίγες ημέρες!
:D

Συνέντευξη του Miles Jacobson για το Football Manager 2010!

Είπε...τα πάντα ολα!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
20 Oct 2009 14:06 #62601 by Vasilis Mavrikis
ωραια ολα αυτα.Παιζει ομως να δουμε και καμια συνεντευξη για Mass Effect 2? :roll:

More
22 Nov 2009 18:28 #65349 by Μάνος Γρυπάρης

Συνέντευξη του Casey Hudson της BioWare για το Mass Effect 2

Περιμένουμε κι άλλες παραγγελίες! :wink:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
25 Aug 2010 19:11 #77252 by Μάνος Γρυπάρης
Συνεντεύξεις από Gamescom

Ο Peter Molyneux μιλάει για το Fable 3

Ο Steve Papoutsis μιλάει για το Dead Space 2

Ο Dave Rutter μιλάει για το Fifa 11

Ο Bruce Oberg μιλάει για το Infamous 2

Κι έπεται συνέχεια. Ετοιμαστείτε για καυτή συνέντευξη PES 2011 όπου τα είπαμε όλα και δεν αφήσαμε τίποτα όρθιο. :wink:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
29 Aug 2011 17:11 #97797 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Σύντομα (μόλις καταφέρει και έχει ελεύθερο χρόνο) ο Azaïzia Aymar Production Manager στην Ubisoft στον τομέα του Assassins Creed θα μας δώσει μια αποκλειστική συνέντευξη για το Assassin's Creed :Revelations. γενικά για την σειρά και ίσως κάποια άλλα Project στα οποία είναι αναμειγμένος.

Σκέφτηκα λοιπόν πέρα από τις ερωτήσεις που θα του παραθέσω να κάνω ένα Thread στο οποίο θα γράψετε και εσείς τις δικές σας απορίες έτσι ώστε να μάθετε και κάποια παραπάνω πράγματα είτε για την εταιρία, την σειρά η και κάποια άλλα παιχνίδια της Ubisoft.

Οπότε οποιαδήποτε απορία έχετε αφήστε την εδώ και να είστε σίγουροι ότι ο Aymar Azaïzia θα ερωτηθεί για όλα!

More
29 Aug 2011 17:14 #97798 by Άγγελος Φασούλης
Τέλειο. Χμμ ρώτα αν εκτός από το τέλος της ιστορίας του Ezio θα είναι και τέλος της ιστορίας του Desmond ή θα ακολουθήσει και επόμενο μέρος.

More
06 Sep 2011 15:01 #98035 by Μάνος Γρυπάρης
Τα κλασικά:
- Gameplay time
- Αν θα αναλαμβάνεις σε κάποιο σημείο άλλον χαρακτήρα εκτός από τον Ezio (άμα σου πει "δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε" αυτό σημαίνει "Ναι")
- Τι θα σας ζητείται να κάνετε από τις αποστολές (κι αν θα υπάρχει περισσότερη ή λιγότερη εξερεύνηση από πριν)
- Νέα όπλα?

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
06 Sep 2011 23:26 #98067 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Είχε χαθεί για 2 μέρες λόγω υπερβολικής δουλείας. Η Συνέντευξη θα γίνει μέσα στο Σ/Κ και παράλληλα μας δόθηκαν και 2 Multiplayer Beta keys για το PS3. Το ένα θα δοθεί μέσω του Sentra 103.3 αύριο στην εκπομπή Users και το άλλο από το Site.