Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
28 Dec 2012 15:43 #117406 by Νικολής Ασημάκης
Ωραία η νέα εμφάνιση των μενού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Dec 2012 15:55 #117407 by Χριστιάνα Θάνου
Συμφωνώ, τα μενού και το slideshow είναι πολύ όμορφα!

More
28 Dec 2012 16:57 #117413 by Sharkman
Από πίσω FARCRY 3!!!:D:D
Προβληματάκια στο site δεν έχω βρει, παρά μόνο λίγες φορές με την υπερφόρτωση του server αλλά τίποτα το ενοχλητικό.!
'Εξυπνη η προσθήκη των points και των levels ανα user!:)

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
04 Jan 2013 21:45 #117949 by Αποστόλης Αναστασίου
1 .Θα μου άρεσε πολύ αν κάνατε τα notifications να μηδενίζονται με το που κλείνεις το παράθυρο και όχι να χρειαστεί να κάνεις reloading . Θα ήταν μια πιο ευχάριστη εμπειρία τουλάχιστον για εμένα , αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι γιατί ίσως δεν αρέσει σε άλλους δεν ξέρω , πιστεύω είναι κουραστικό να βλέπεις τα notifications να έχουν τον ίδιο αριθμό ακόμη και όταν κλείσεις το παράθυρο και στην τελική να χρειαστεί να ξανακάνεις reloading .
2. Το μπλε στο SlideBar είναι λίγο απλό και επίσης λίγο κουραστικό χρωματικό . Κάτι ίσως πιο μοντέρνο αν θα μπορούσατε να βάλετε ώστε να το ταιριάξετε με το υπόλοιπο μενού και το μοντέρνο script που έχετε ταιριάξει .
Αυτα :D :)

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
05 Jan 2013 03:38 #117970 by Μάνος Γρυπάρης

krabby wrote: Από πίσω FARCRY 3!!!:D:D
Προβληματάκια στο site δεν έχω βρει, παρά μόνο λίγες φορές με την υπερφόρτωση του server αλλά τίποτα το ενοχλητικό.!

Όταν λες υπερφόρτωση του server εννοείς ότι αργεί κάποια δευτερόλεπτα στο reload?

general656 wrote: 1 .Θα μου άρεσε πολύ αν κάνατε τα notifications να μηδενίζονται με το που κλείνεις το παράθυρο και όχι να χρειαστεί να κάνεις reloading . Θα ήταν μια πιο ευχάριστη εμπειρία τουλάχιστον για εμένα , αν συμφωνούν και οι υπόλοιποι γιατί ίσως δεν αρέσει σε άλλους δεν ξέρω , πιστεύω είναι κουραστικό να βλέπεις τα notifications να έχουν τον ίδιο αριθμό ακόμη και όταν κλείσεις το παράθυρο και στην τελική να χρειαστεί να ξανακάνεις reloading .
2. Το μπλε στο SlideBar είναι λίγο απλό και επίσης λίγο κουραστικό χρωματικό . Κάτι ίσως πιο μοντέρνο αν θα μπορούσατε να βάλετε ώστε να το ταιριάξετε με το υπόλοιπο μενού και το μοντέρνο script που έχετε ταιριάξει .
Αυτα :D :)

Το 1 είναι πολύ δύσκολο να γίνει στην παρούσα φάση.
Όσο για το 2, για τσέκαρε τώρα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Jan 2013 04:49 #117973 by Sharkman

Manos wrote:

krabby wrote: Από πίσω FARCRY 3!!!:D:D

Όταν λες υπερφόρτωση του server εννοείς ότι αργεί κάποια δευτερόλεπτα στο reload?

Ναι,αλλά το παρατηρούσα αρχικά όταν ήμουν...τώρα δεν το χω ξαναπάθει..όλα μια χαρά!! :D

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
05 Jan 2013 05:16 #117974 by Αποστόλης Αναστασίου
Και κατι αλλο που ειχα ξεχασει να αναφερω προηγουμενος , οταν κανεις login να σε βγαζει πισω στη σελιδα που εισουνα πριν και οχι στο profile .
Υ.Γ.
Συγνωμη για τους τονους που δεν εβαλα , αυτο το post ειναι γραμμενο απ
ο smartphone και δεν θα ειχα το χρονο να κανω τις διορθωσεις εδω .
Υ.Γ. 2
Φυσικα επειδη εγραψα αρκετα πραγματα πιστευω να μην το παρετε αρνητικα ... ξερω πως και ποσο δυσκολο ειναι να κανεις web programming και designing ... με το πασο σας :P :D :D

More
05 Jan 2013 17:46 #118003 by Μάνος Γρυπάρης

general656 wrote: Και κατι αλλο που ειχα ξεχασει να αναφερω προηγουμενος , οταν κανεις login να σε βγαζει πισω στη σελιδα που εισουνα πριν και οχι στο profile .

Οκ θα το ζητήσουμε και αυτό.

general656 wrote: Φυσικα επειδη εγραψα αρκετα πραγματα πιστευω να μην το παρετε αρνητικα ... ξερω πως και ποσο δυσκολο ειναι να κανεις web programming και designing ... με το πασο σας :P :D :D

Όχι, τόσα χρόνια το site γίνεται διαρκώς upgrade με τις συμβουλές σας. Επίσης άλλος προγραμματιστής κάνει το web development κι άλλος το design οπότε ότι ζητάτε τα προωθούμε.

Δείτε επίσης αν τα drop-down menus του Topmenu είναι στο χρώμα που τα θέλετε ή αν σας φαίνονται πάλι πολύ έντονα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Jan 2013 19:05 #118014 by Αποστόλης Αναστασίου
Το προτιμο ετσι , ισως κατι ομως που να εχει scripting ωστε να το κανει πιο εμφανισιμο ; Απλα δεν ξερω το menu φενεται τοσο μοντερνο και μετα ξαφνικα βλεπεις το slide bar τοσο απλο και τοσο μονοχρωμο αντιθετος με την οριζοντια μπαρα .

More
06 Jan 2013 01:28 #118041 by Κώστας Προμπονάς

general656 wrote: Και κατι αλλο που ειχα ξεχασει να αναφερω προηγουμενος , οταν κανεις login να σε βγαζει πισω στη σελιδα που εισουνα πριν και οχι στο profile .

Προσωπικά, συμφωνώ απολυτα!