Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Project Gotham Racing 5

More
04 Sep 2011 22:47 #97974 by Θοδωρής Κώτσελας
εχουμε κανενα νεο για το pgr 5? καπου διαβασα οτι η microsoft το ανεθεσε στο studio που βγαζει το forza.ισχυει?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Sep 2011 23:00 #97975 by Άγγελος Φασούλης
Όντως το developing το έχει αναλάβει η Turn 10 studios, που έχει και το Forza αλλά προς στο παρόν δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

More
04 Sep 2011 23:34 #97981 by Θοδωρής Κώτσελας
παντως απο οτι εχω ακουσει το project το ειχε παρατησει η microsoft για αρκετο καιρο.ετσι δεν ειναι?

More
05 Sep 2011 00:04 #97985 by Άγγελος Φασούλης
Κοίτα το παιχνίδι ακούγεται από το 2009, τώρα το αν έχει devolopers συνέχεια από πάνω του δεν μπορούμε να το ξέρουμε. Αλλά από την στιγμή που η Microsoft δεν έχει πει τίποτα επίσημα το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε.

More
05 Sep 2011 08:27 #97988 by Βασίλης Δρέττας
Απο οτι γνωριζω την αναπτυξη του παιχνιδιου την ειχε αναλαβει η Bizzare creations ή οποια πριν κανα δυο χρονια αγοραστικε απο την activision εβγαλε το blur και μετα εκλεισε. Τοτε ειχε ακουστει οτι η Microsoft θα ξαναγοραζε την Bizzare για να αναλαβει και παλι το franchise αλλα αυτο δεν πραγματοποιηθηκε. Σε μια συνεντευξη που ειχα διαβασει το 2010 η microsoft ελεγε οτι εψαχνε το καταλληλο studio για αυτην τη δουλεια. Απο οτι φαινετε ομως ακομα δεν το εχει βρει και η σειρα περιμενη στην ακρη

More
06 Sep 2011 11:47 #98019 by Θοδωρής Κώτσελας
Παντως εγω το pgr 4 το εχω λιωσει.ειναι πολυ καλο παιχνιδι και ειναι κριμα που καθυστερει το επομενο.

More
06 Sep 2011 15:26 #98037 by Μάνος Γρυπάρης
Παιδιά, δεν ξέρω ποιος τις διαδίδει τις φήμες, πάντως το προφίλ του παιχνιδιού υπάρχει μόνο στο ΙGN:
uk.xbox360.ign.com/objects/142/14282050.html

Και το IGN δεν το εμπιστεύομαι για κανένα λόγο. Sites που λένε ότι "Το PS Vita θα βγει τον Οκτώβριο γιατί μας στείλανε email με φυλλάδιο" ή "Στο Gran Turismo 5 δεν καταστρέφονται τα αυτοκίνητα" δεν είναι να τα παίρνεις στα σοβαρά. Μπορεί και να ισχύει βέβαια, αλλά αν δεν ανακοινωθεί επίσημα εγώ κάνω ότι δεν τα άκουσα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Sep 2011 15:38 #98039 by Θοδωρής Κώτσελας
οταν πατησα στο google pgr5 αυτην την ειδηση τη βρηκα σε 2-3 site.ο χρονος θα δειξει.

More
19 Nov 2011 16:50 #101611 by Θοδωρής Κώτσελας
εχουμε κανενα νεο?

More
19 Nov 2011 17:47 #101615 by Άγγελος Φασούλης
Στα ίδια είμαστε φίλε μου.