Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Carmageddon: Reincarnation

More
02 Jul 2015 21:11 #163763 by Στέφανος Λέγος
Δεν ξέρω γιατί, ενώ είμαι λάτρης της σειράς, όλη η αίσθηση που μου έβγαλε το παιχνίδι ήταν ένα "mehhhh..."
Το 2009 ασχολήθηκα με το παρεμφερές Clutch της Targem Games, και παρά το low budget, με εντυπωσίασε περισσότερο (το τερμάτισα)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jul 2015 11:50 #163797 by Αδαμ Παπαδογιαννης
Ας βγαλουν οσα θελουν....εμεις θα τα παιζουμε ολα! :P

More
06 Dec 2018 09:07 #220665 by Giorgos Tsolaridis
H ΤΗQ Nordic απέκτησε τα δικαιώματα των Carmageddon
Μετά από τις αποτυχημένες απόπειρες αναβίωσης της σειράς από την Stainless Games.

Η Αυστριακή εταιρεία ανάπτυξης THQ Nordic κλείνει την χρονιά της με την απόκτηση των δικαιωμάτων για σημαντικές gaming σειρές όπως τα Alone in the Dark, TimeSplitters και πλέον προσθέτει την κλασική, βίαιη racing σειρά στον κατάλογό της.

Η Stainless Games που είχε αναπτύξει την σειρά προσπάθησε να την αναβιώσει με τα Carmageddon: Reincarnation και Carmageddon: Max Damage, αλλά δεν είχε θερμή ανταπόκριση από το κοινό. Ωστόσο, φαίνεται πως η THQ βλέπει κάποιες δυνατότες εκμετάλλευσης του ονόματος και η Stainless δέχτηκε την πώληση των δικαιωμάτων.

Θα φανεί στην πορεία αν το επόμενο Carmageddon θα αναλάβει να το αναπτύξει η Stainless ή αν η THQ το δώσει σε άλλη ομάδα ανάπτυξης.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.