Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sega Rally Online Arcade

More
01 Feb 2011 19:17 #89058 by Γιώργος Λόλας
Ο θρύλος των arcade racers επιστρέφει! Άκρως ανανεωμένο σε όλους τους τομείς, θα κυκλοφορήσει μέσω Playstation Network και Xbox Live μέσα στην χρονιά.

Περισσότερα μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ . Ο προηγούμενος τίτλος της σειράς κυκλοφόρησε το 2007 και βαθμολογήθηκε από το GameWorld.gr με 8.4/10.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Feb 2011 19:35 #89063 by Γιάννης Γιαννάκης
Είχα στο Sega Saturn το πρώτο Sega Rally Championship...Το πρώτο παιχνίδι με αμάξια που έπαιξα. Το νοστάλγησα όταν διάβασα την είδηση.

More
01 Feb 2011 19:58 #89070 by Antonis Kioseloglou
Είχα τερματίσει το Sega Rally 1 μετά από πολύ κάψιμο.Με τα άλλα δεν τα πολυκατάφερα.Παντως αφου θελουν το παιχνιδι DLC θα μπορουσε να πιασει πολυ στο Game Room του Xbox 360 που απ' οτι εχω δει δεν εχει τιποτα τρομερους arcade τιτλους.Απλα δεν θα συμφερει την Sega ετσι.Καλυτερα να βγαλει 10 ευρω το κεφαλι απ' το DLC :wink:

More
01 Feb 2011 22:37 #89077 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Sega Rally Online Arcade
Το είχα και εγώ στο Sega Saturn...τρελή πόρωση!!! :shock:

More
02 Feb 2011 01:06 #89095 by Γιώργος Λόλας
Πωπω τι μου θυμίσατε τώρα. Sega Saturn με Sega Rally, Daytona, Tomb Raider, Deep Fear και Worldwide Soccer! Αυτά είναι :D

Α, ξέχασα! Και Panzer Dragoon!

More
07 Feb 2011 02:15 #89413 by Γιάννης Μπόκας
Το έχω ακόμα το Sega Rally στο Saturn! Μάλιστα είχα πάρει και την τιμονιέρα. Θυμάστε τι έλεγε όταν χάναμε στο time trial; GAME OVER YEAAAAAAAH!!! Ωραίες εποχές...

More
07 Feb 2011 22:25 #89472 by Γιώργος Λόλας
Εγώ πολλές φορές σκέφτομαι να βρω κανένα παλιό μεταχειρισμένο arcade να αγοράσω. Sega Rally για δύο παίχτες... Μέρα νύχτα κλειδωμένος στο υπόγειο να παίζω :D

More
12 May 2011 13:24 #93243 by Μάνος Γρυπάρης
Η επιστροφή του Sega Rally, αυτή τη φορά ως DLC, θα σημάνει στις 18 Μαϊου για Xbox 360 και (Sony θέλοντος) PS3.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)