Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kinect Joy Ride

More
09 Dec 2010 00:13 #85613 by Μάνος Γρυπάρης
Ένα από τα πιο διασκεδαστικά games του Wii. Οδηγείτε απλά και μόνο με τα χέρια σας, σχηματίζοντας ένα τιμόνι. Κουνώντας τα χέρια στο στήθος και τινάζοντάς τα μπροστά κερδίζετε ένα boost. Φρένο δεν υπάρχει οπότε...κανονίστε την πορεία σας! Γενικά η δυσκολία του παιχνιδιού έχει να κάνει κυρίως στο πως θα στρίψετε. Αν καταφέρετε δηλαδή να συγχρονιστείτε έχει καλώς. Τo Joy Ride διαθέτει 6 modes + το Online mode που παίζεται από 2 έως 4 παίκτες. Υποστηρίζεται ασφαλώς και multiplayer στην ίδια κονσόλα με 2 παίκτες και split-screen.

[youtube:1h09t38r]
[/youtube:1h09t38r]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Dec 2010 08:03 #85622 by rafor
Replied by rafor on topic Kinect Joy Ride
Καλο φαινεται σαν παιχνιδι, καλα τα γραφικα , αλλα το οτι δεν υπαρχει φρενο, δυσκολευει παραπανω τον ηδη δυσκολο χειρισμο και στις στροφες στην αρχη τουλαχιστον, λογικα θα γινονται ολο τρακες.Η ενεργοποιηση του boost για εμενα ειναι ολα τα λεφτα! :icon bow:

More
09 Dec 2010 19:15 #85635 by Μάνος Γρυπάρης
Ανέβηκε το review

Όλα τα λεφτά είναι το online mode όπου γίνεται χαμός. Γερά χέρια να έχετε για να αντέχουν τα boost μόνο (είναι όντως κάθε 5-6 δεύτερα σε σημείο που να πιάνεσαι κυριολεκτικά!)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Dec 2010 20:57 #85641 by Κώστας Λεοντιάδης
Έχω παίξει μόνο το demo και μπορώ να πω πως είναι ένας αρκετά αξιόλογος τίτλος για το Kinect... Και η λέξη "Joy" στον τίτλο του νομίζω πως είναι αρκετά δίκαια....

More
28 Apr 2012 04:27 #107263 by Μάνος Γρυπάρης
Θα κυκλοφορήσει και sequel με τίτλο Joy Ride Turbo, πάντα για Kinect.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες

[img
[img
[img

(George M. Cohan)