Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Blur

More
03 Jun 2010 00:40 #73148 by Μάνος Γρυπάρης
Πρόκειται για ένα racing game στο οποίο παίρνετε power-ups και καταστρέφετε τα αμάξια των αντιπάλων.

Το παιχνίδι δεν έχει ιδιαίτερη ποικιλία σε modes, τόσο single-player, όσο και multiplayer. Κοινώς, καταντάει σύντομα βαρετό.

[youtube:28tvbz97]
[/youtube:28tvbz97]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jun 2010 00:51 #73149 by Aνέστης Αδαμίδης
Replied by Aνέστης Αδαμίδης on topic Blur
To έχεις παίξει εσύ προσωπικά το παιχνίδι Μάνο; Πάνω κάτω είναι μια απομίμιση του Burnout όπως το κόβω εγώ, μόνο που είναι σε πίστα. Κι επίσης το βλέπω για 360 μόνο, αν κρίνω από τα γραφικά. Πάντως, εγώ από Blur γνωρίζω μόνο το συγκρότημα. :D

More
04 Jun 2010 12:38 #73212 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Blur
Ναι, το έπαιξα αρκετές ώρες.

Δες και το review για περισσότερες πληροφορίες

Από ένα σημείο κι έπειτα δεν σου προσφέρει κάτι.

YΓ. Μην το "βλέπεις" για Xbox 360, βλέπε πρώτα την μαμά Wikipedia .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Jun 2010 17:43 #74136 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
αυτές τις μέρες μάλλον θα πάρω το blur αλλά θέλω να σιγουρευτώ άν κάνω καλά που θα το αγοράσω. Άν το έχει παίξει και κανένας άλλος να μας πεί την εμπειρία του από το παιχνίδι!

More
18 Jun 2010 19:35 #74155 by Aνέστης Αδαμίδης
Replied by Aνέστης Αδαμίδης on topic Blur

rapperdelis wrote: αυτές τις μέρες μάλλον θα πάρω το blur αλλά θέλω να σιγουρευτώ άν κάνω καλά που θα το αγοράσω. Άν το έχει παίξει και κανένας άλλος να μας πεί την εμπειρία του από το παιχνίδι!

Εγώ θα σου πρότεινα να πας σε κάποιο Video Club και να το νοικιάσεςι πρώτα για 2-3 μέρες, να δεις αν σου αρέσει και μετά κρίνεις ο ίδιος αν θες να το αγοράσεις ή να το αφήσεις στο ράφι.

More
30 Jul 2010 18:28 #76048 by MaTeKoN
Replied by MaTeKoN on topic Blur
Έγω που το έχω, δεν μου φαίνεται βαρετό! Έχω τερματίσει το Single Player και ασχολούμαι με αγώνες στο Multiplayer για να πάρω και τα υπόλοιπα achivements που χρειάζομαι για να το τερματίσω ολοκληρωτικά! :D