Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

F1 2010

More
01 Aug 2010 02:16 #76079 by Χρήστος Αρμυριώτης
Ανυπομονώ να βγει το παιχνίδι!!! Πραγματικά θα το λιώσω!!! :P :P :P

[youtube:1kg8stav]
[/youtube:1kg8stav]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Aug 2010 10:35 #76080 by thanasis
Replied by thanasis on topic F1 2010
Δεν ξερω γιατι αλλα και γω ανυπομονω οσο τιποτα.Και επειδη εχω παακολουθησει τους περισσοτερους αγωνες στην τηλεοραση με πορωσε :mrgreen:

More
01 Aug 2010 13:17 #76082 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic F1 2010
Εμένα προσωπικά μου αρέσουν τα Racing, αλλά F1 δεν έχω παίξει ποτέ μου! Φαίνεται πολύ καλό παιχνιδάκι. Θα δούμε και την τιμή. :mrgreen:

More
01 Aug 2010 22:14 #76123 by Γιωργος Βλαχος
Replied by Γιωργος Βλαχος on topic F1 2010
θα εχει παρα πολυ καλο career mode που εχω δει σε βιντεο αλλα και εχω διαβασει!!!

More
02 Aug 2010 02:54 #76132 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic F1 2010
Είδα το σημερινό αγώνα και ένιωσα κάπως την παλιά καλή αδρεναλίνη του αγώνα...ειδικά η μονομαχία Σουμάχερ-Μπαρικέλο στο τέλος όλα τα λεφτά!!! :armata OK:

Αρχίζω και κολλάω και πάλι το μικρόβιο,μετρώντας αντίστροφα τις μέρες για το επόμενο Grand Prix (28-29 Αυγούστου).Ελπίζω το παιγχνίδι να είναι εξίσου καλό και να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής.

More
02 Aug 2010 13:29 #76140 by thanasis
Replied by thanasis on topic F1 2010

lavezzi7 wrote: Είδα το σημερινό αγώνα και ένιωσα κάπως την παλιά καλή αδρεναλίνη του αγώνα...ειδικά η μονομαχία Σουμάχερ-Μπαρικέλο στο τέλος όλα τα λεφτά!!! :armata OK:

Αρχίζω και κολλάω και πάλι το μικρόβιο,μετρώντας αντίστροφα τις μέρες για το επόμενο Grand Prix (28-29 Αυγούστου).Ελπίζω το παιγχνίδι να είναι εξίσου καλό και να καταφέρει να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής.

Kαι γω στα ιδια ειμαι ρε φιλε.Ειδα 3-4 αγωνες και πορωθεικα.Α,και ο χτεσινος αγωνας ηταν απλα...απολαυστικος.... :mrgreen:

More
25 Aug 2010 04:12 #77191 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Διαβάστε περισσότερα για την F1 2010 κάνοντας κλικ εδώ .

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 Sep 2010 16:41 #79402 by Τάκης Σπύρου
Replied by Τάκης Σπύρου on topic F1 2010
Για να πω την αλήθεια περίμενα κάτι πιο ρεαλιστικό.Αλλά με την απουσία F1 τίτλων για τόσα χρόνια ,νομίζω πως πρέπει να είμαστε και ευχαριστημένοι που επιτέλους κυκλοφόρησε κάτι τέτοιο.

More
29 Sep 2010 02:14 #79794 by Γιωργος Βλαχος
Replied by Γιωργος Βλαχος on topic F1 2010
το παιχνιδι εχει πολλα bugs αλλα ανακοινωσε η codemasters οτι θα βγαλει patch που θα τα διορθωνει ομως δν ειπε ημερομηνια!!!

More
29 Sep 2010 11:49 #79807 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
σαν παιχνίδι καλό, αλλά άμα δεν βγάλει patch που θα διορθώνει κάποια σημαντικά προβλήματα του, δεν το συνιστώ να το πάρουν όσοι δεν είναι fan του παιχνιδιού!