Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

NFS SHIFT VS DIRT 2

Poll: Τι προτιμάτε για αγορά? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Need for Speed: Shift
6 54.5%
DIRT 2
5 45.5%
Κανένα από τα δύο
No votes 0%
Total number of voters: 2
Only registered users can participate to this poll
More
02 Oct 2009 00:30 #61954 by Γιωργος Βλαχος
Καλησπερα παιδια ειμαι κατοχος ps3 και ενδιαφερομαι για την αποκτηση ενος απο τους δυο τιτλους:NFS Shift,Dirt 2...Μου αρεσουν και τα δυο ειδη που υποστηριζουν τα 2 αυτα παιχνιδια(και rally και racing)..Θα ηθελα να μου πειτε και να με βοηθησετε με την αποψη σας...ποιο προτιματε περισσοτερο,ποιο ειναι μεγαλυτερο σε διαρκεια(περισσοτεροι αγωνες),ποιο εχει περισσοτερα αμαξια κλπ!!!!Ευχαριστω πολυ!!! :D :D :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Oct 2009 22:20 #62961 by Δημήτριος Σωτηρίου
Dirt 2 φίλε μου μακράν καλύτερο και αν μπορέσεις να πάρεις και το Forza Motorsport 3 θα είσαι περισσότερο ευχαριστημένος.

More
05 Jan 2010 09:53 #67598 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Εγώ βέβαια που έχω υπολογιστή αγόρασα το nfs shift. Είχα παίξει και τα δύο demo. Το dirt 2 μπορεί να είχε ίσως καλύτερα γραφικά. αλλά ο χειρισμός στο shift είναι πολύ καλυτερος. Επίσης δίνει το shift παντα πολύ καλύτερη αίσθηση οδήγησης. Και όπως και να το κάνουμε άλλο είναι να οδηγείς Buccati, Pagani, Lamborghini στο shift και άλλο Ford focus kai subaru impreza στο Dirt 2 ( Τα συγκεκριμένα αμάξια περιλαμβάνονται και στο Shift).

PC user forever !!!

More
17 Feb 2010 18:14 #68750 by Μάνος Γρυπάρης
Τα top racing βγαίνουν σε κονσόλες. Για Playstation 3 περιμένεις για Gran Turismo 5 που αργεί λίγους μήνες ακόμη, για Xbox 360 εχεις ήδη Forza Motorsport 3. Αν βέβαια δεν θες να περιμένεις το GT5 (ή όσοι έχετε PC τέλος πάντων), τότε για μένα πρέπει να κοιτάξετε προς Need for Speed: Shift. Το DiRT 2 είναι αρκετά εξειδικευμένο και θα σε ευχαριστήσει μόνο αν είσαι οπαδός του είδους. Άσε που από αμάξια έχει ψόφια πράγματα, ενώ όσο χάνεις κούρσες τόσο "κολλάς" και απογοητεύεσαι για την συνέχεια. Για τον μέσο χρήστη προτείνω NFS κι αφήστε τους reviewers να γράφουν τα δικά τους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)