Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Στη Ferrari o Φερνάντο Αλόνσο

More
29 Sep 2009 15:03 #61853 by Χρήστος Αρμυριώτης
Ανακοινώνει Αλόνσο η Ferrari

Μόνο η ανακοίνωση απομένει για να επικυρωθεί και τυπικά η μετακόμιση του Φερνάντο Αλόνσο στη Ferrari. Όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος δεν αποκλείεται στο επόμενο Γκραν Πρι, της Σουζούκα το σαββατοκύριακο που μας έρχεται ( 3-4/10) να ανακοινωθεί από την ιταλική ομάδα ο Ισπανός πιλότος ο οποίος θα πάρει τη θέση του Κίμι Ραϊκόνεν ο οποίος θα επιστρέψει στη McLaren.

Το αφεντικό της Scuderia, Στέφανο Ντομενικάλι, τόνισε: "Μία πιθανότητα είναι να ανακοινωθεί στην Ιαπωνία, αλλά δεν είναι σίγουρο", ενώ από την πλευρά του ο Αλόνσο ανέφερε: “Το βάθρο δεν άλλαξε τίποτα, έχω πάρει την απόφασή μου και σύντομα θα την ανακοινώσω”.

Ο Φερνάντο Αλόνσο προορίζεται για τη θέση του Κίμι Ραϊκόνεν, ο οποίος θα αποχωρήσει από τη Ferrari, παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2010 για να επιστρέψει στη McLaren στην οποία ήταν οδηγός από το 2002 μέχρι το 2006.

Πηγή: www.gazzetta.gr

Καιρός ήταν να πάρει η Ferrari έναν άξιο αντικαταστάτη του Σουμάχερ μιας και ο Αλόνσο έχει μεγαλύτερο ταλέντο απ' ότι οι Ραικόνεν και Μάσα.

Forza Fernando!!! :icon bow:
:icon car:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Sep 2009 15:07 #61855 by Andr
οχι μη το κανετε αυτο βρε....οχι ο μασα στη ferrari.

More
30 Sep 2009 22:23 #61915 by Illusionarist
www.auto24.gr/html/ent/946/ent.41946.asp

Πραγματοποιήθηκε αυτό που ουσιαστικά περιμέναμε απο καιρό. Και επίσημα ο Αλόνσο στην Φερράρι για 3 χρόνια. Μια πολυ σημάντικη κίνηση που αλλάζει ριζικά το τοπίο στην F1. Αναμένονται πολλές ανακατάξεις καθώς όλη η μεταγραφική κίνηση εξαρτώνταν απο την μετακίνηση ή μη του Αλόνσο. Τώρα ο Ραικόνεν πιθανότατα καταλήγει στην Μακλάρεν και θα ακολουθήσουν και άλλες μετακινήσεις.

Για μένα αυτή η μετακίνηση ήταν εντελώς αχρείαστη. Η Φερράρι πήρε ένα σημαντικό ρίσκο χωρίς να υπάρχει λόγος. Κανεις δεν ξέρει πως θα συμπεριφερθεί ο Αλόνσο με τον Μάσα στην ίδια ομάδα. Αντιθετα ο Κίμι είναι ένας από τους λίγους κοριφαίους οδηγούς που μπορούν να έχουν και άλλο κοριφαίο δίπλα τους. Φέτος η κατάσταση θα είναι δύσκολη για την Φεράρι καθώς πρέπει θα πρέπει διαλέξει πρώτο οδηγό.... Όσο περισσότερο το σκέφτομαι τόσο πιο χαζή μου φαινεται αυτή η κίνηση....

Για γράψτε απόψεις.....

Ένας Tifozi

More
21 Oct 2009 14:06 #62659 by fmmaniac
Πρωσοπική μου άποψη είναι ότι καλά έκανε και πήγε ο Αλόνσο στην Φεράρι...θα είναι πιο ανταγωνιστική την επόμενη χρονιά...και νομίζω θα δικαιωθεί η Φεράρι για την αποφασή της...

centerhaf.blogspot.com/
Τα πάντα για το στοίχημα

[left:otwo3932]I>>>---FM_maniac---<<<I

...Only God Can Judge Me...
[/left:otwo3932]

More
21 Oct 2009 14:37 #62665 by thanasis
Συμφωνο,και με τον τραυματισμο του Masa η φερραρι ειχε χασει πολλους ποντους.Με Αλονσο πιστευω πως θα σκισει φετος η φερραρι. :D

More
21 Oct 2009 14:44 #62669 by Χρήστος Αρμυριώτης
Έχει ήδη ανοιχτεί topic με το συγκεκριμένο θέμα εδώ!!!