Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Euro Truck Simulator

More
20 Aug 2009 22:24 #58549 by Ιβάν
Πρoσωπικά πιστεύω πως το παιχνίδι είναι καλό. Αλλά θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας απόψεις.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Aug 2009 16:39 #58603 by Μάνος Γρυπάρης
Είχα έναν ψυχάκια στο στρατό που το είχε φέρει στο laptop του κι έπαιζε. Ήτανε μανιακός με τις νταλίκες γιατί ο πατέρας του είχε επιχείρηση με φορτηγό. "Κόλλησε" κι έναν άλλο συνάδελφο και κάνανε τις κούρσες με την νταλίκα εναλλάξ. :lol: Αν και από γραφικά και ήχο είναι προϊστορικό, κατά τα άλλα έχει φάση το ελεύθερο gameplay.

[youtube:auv86jtw]
[/youtube:auv86jtw]

Γενικά δεν το συστήνω γιατί έχει ατελείωτες διαδρομές και πρέπει να έχεις πάθος με τέτοια πράγματα για να κάτσεις να ασχοληθείς.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Aug 2009 18:47 #58617 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Euro Truck Simulator
Γενικά το Euro Truck Simulator είναι ένα παιχνίδι ή έχει βγεί και καινούριο;

More
24 Aug 2009 15:20 #58917 by Μάνος Γρυπάρης
Ένα μόνο έχει βγει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Aug 2009 15:28 #58922 by Andr
Replied by Andr on topic Euro Truck Simulator
παιχνιδαρα.καθε μερα κανω και απο ενα δρομολογιο.εχει βγει και patch που εχεις περισσοτερα φορτηγα και βελτιωσεις.παντως υπαρχει και παρομιο το 100 wheels of steel που ειναι μεγαλυτερη σειρα.

More
24 Aug 2009 15:51 #58934 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Euro Truck Simulator

kammeno souvlaki wrote: παιχνιδαρα.καθε μερα κανω και απο ενα δρομολογιο.εχει βγει και patch που εχεις περισσοτερα φορτηγα και βελτιωσεις.παντως υπαρχει και παρομιο το 100 wheels of steel που ειναι μεγαλυτερη σειρα.

Απλώς έχω δει και Ρωσία!

More
24 Aug 2009 15:59 #58938 by Ρωμανός Βογιατζής
Το έχω παίξει (μαζί με το path με τις βελτίωσης)και είναι όντως πολύ καμένο game....όσο για τα γραφικά για simulator βλέπονται γιατί έχω δει και πολύ χειρότερα σε ship simulator(όχι το 2008 αλλα παλιότερα) και σε train simulator που ήταν απαίσια....!!!!Και εμενα μου άρεσε το gameplay όσο για τον ήχο καλύτερα πάρτε ένα ipod η ανοίξτε σέντρα fm :P :P :P !!!