Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

More
20 Jul 2009 15:40 #56951 by Μάνος Γρυπάρης
Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων

Μην ψάχνετε άλλο. Ένα είναι το φθηνότερο κατάστημα

ΚΕΤΣΕΛΙΔΗΣ ( www.ketselidis.gr )
210-9028392

Ένα θα σας πω. Μπροστινή πόρτα για Peugeot 206 (μεταχειρισμένα): 150 ευρώ.
Ψωνίζετε από εκεί και μετά πηγαίνετε στον φθηνότερο φανοποιό της γειτονιάς (αφού κάνετε έρευνα αγοράς) και καθαρίσατε. Όχι τίποτα άλλο, αλλά ακόμα κι ο φθηνότερος φανοποιός θα πάρει το κατιτίς παραπάνω από ότι μεταχειρισμένο κι αν σας παραγγείλει :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jul 2009 14:58 #57045 by Ρωμανός Βογιατζής
Για μεταχειρισμένα : www.car.gr

More
21 Jul 2009 15:21 #57047 by Esperos
Αν βρω αυτην την αναθεματισμενη εταζερα που μονο γνησια την βρισκω θα σου κανω αγαλμα!!!!!

More
24 Jul 2009 15:33 #57348 by Μάνος Γρυπάρης
ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΟ: Το φθηνότερο!
Για να μην σας πιάνουν.....τα οπίσθια οι φανοποιοί σας βρήκα το φθηνότερο! Φανοποιείο-Βαφείο στο Ν. Κόσμο. Το έχουν δύο συμπαθητικοί κύριοι και κάνουν ΑΨΟΓΗ δουλειά, αλλά το κυριότερο...είναι οι φθηνότεροι! Για να μου βάλουν μία πόρτα στο Peugeot 206 (την αγόρασα από Φραντζή) πλήρωσα 150 ευρώ για: 1)Στοκάρισμα (είχε κάτι γραντζουνιές), 2)Βάψιμο, 3)Εγκατάσταση-Εργασία-Ρεγουλάρισμα κτλ., 4)Στοκάρισμα και Βάψιμο σε ΕΠΙΠΛΕΟΝ τρύπα που είχα στο δοκάρι κάτω από την πόρτα, μήκους 20εκ και η οποία είχε τα χάλια της.

Στοιχεία:
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΣΕΡΜΕΤΛΙΩΤΗΣ: 210-9013647
Κριτίου 14-18, Ν. Κόσμος.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Όπως ανεβαίνετε την Φραντζή από Συγγρού, στο φανάρι της Ηλία Ηλίου κάνετε δεξιά (ή όπως κατεβαίνετε την Φραντζή από Βουλιαγμένης, στο φανάρι της Ηλία Ηλίου κάνετε αριστερά. 2ο στενάκι δεξιά και στη μικρή διχάλα αριστερά οπως σας πάει ο δρόμος. ΔΕΝ ειναι το 1ο συνεργειο που θα δειτε στο δεξί σας χέρι! Ειναι το 2ο στο αριστερό σας χέρι! (είναι άσπρο)

Ευγενέστατος και πάνω απ' όλα οικονομικότατος. Κατά τύχη μου τον συστήσανε τις προάλλες. Για περάστε μια βόλτα :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)