Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Need For Speed: Shift

More
23 Oct 2009 12:02 #62996 by Δημήτριος Σωτηρίου
Για το Need For Speed SHIFT δεν θα έλεγα ότι έκανε κάτι το συναρπαστικό. Πιστεύω ότι βγήκε μόνο και μόνο για να καλύψει την αγορά του 2009. Μόνο οι φανατικοί της σειράς Need For Speed θα το αγόραζαν ειδηκά αυτήν την περίοδο που το Dirt 2 και το Forza Motorsport 3 έκαναν την εμφάνισή τους.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Oct 2009 02:33 #63264 by ΤΣΙΓΚΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙ!!!

More
29 Oct 2009 00:00 #63605 by Μάνος Γρυπάρης
100.000.000 ΠΩΛΗΣΕΙΣ
Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο, η Electronic Arts έβγαλε ανακοίνωση, ότι το Need for Speed: Shift σημείωσε 100 εκατομμύρια πωλήσεις.

Ε τι να πει κανείς. Μετά από αυτό έχω την αίσθηση ότι κάθε χρόνο το NFS θα είναι όπως το φετινό. Χωρίς σενάριο, χωρίς οδήγηση στην πόλη, χωρίς cutscenes. Δηλαδή...όπως είναι όλα τα υπόλοιπα racing στις κονσόλες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Nov 2009 14:34 #64203 by Kostas Giagias

tigraki wrote: Για το Need For Speed SHIFT δεν θα έλεγα ότι έκανε κάτι το συναρπαστικό. Πιστεύω ότι βγήκε μόνο και μόνο για να καλύψει την αγορά του 2009. Μόνο οι φανατικοί της σειράς Need For Speed θα το αγόραζαν ειδηκά αυτήν την περίοδο που το Dirt 2 και το Forza Motorsport 3 έκαναν την εμφάνισή τους.

Δημήτρη θα διαφωνίσω μαζί σου.

ΤΟ NFS:Shift ήθελε να καλύψει ένα βασικό κενό που υπάρχει ειδικά στα PC.
Στο XBOX υπήρχε το Forza2 και τωρα το 3....
Στο PS3 θα βγει το GT5

ΤΟ Shift λοιπόν είναι το παιχνίδι που παίρνει τους Arcade users για να τους περάσει μέσω του Cockpit στο SIM.

Δεν είναι τελείως SIM και για αυτό το παιχνίδι καλύτερα να το έχεις σε PC γιατί με τα MODS που βγαίνουν αρχίζει να έχει πια την αίσθηση του SIM...

ΤΟ ίδιο κάνει το το FORZA 3 που βάζει cockpit klp

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
08 Nov 2009 04:42 #64396 by knut
Replied by knut on topic Need For Speed: Shift
Λίγο που ασχολήθηκα, παίζοντας με εσωτερική κάμερα, ο σχεδιασμός και μόνο και η αίσθηση που σου δίνει, είναι πολύ καλός. Πάντως, συγκρίνοντας αναπόφευκτα με το GRID προτιμώ το τελευταίο... Είναι και που γίνονται όλα λίμπα βρε αδερφε!

More
23 Mar 2010 10:31 #69643 by Γιωργος Βλαχος
προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ το εχω φτασει level 50 τα ξεκλειδωσα ολα τα αμαξια και με τιμονιερα (g25 εχω) ειναι τελειο!!!

More
27 Apr 2010 17:11 #71375 by pandelisgreen13
δεν αξίζει το παιχνίδι :(
υπήρξε μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι σε σχέση με το undercover αλλά δεν έπεισε ,όποιος παίξει forza3/gt5 θα το καταλάβει

More
27 Apr 2010 20:03 #71379 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος

pandelisgreen13 wrote: δεν αξίζει το παιχνίδι :(
υπήρξε μεγάλη βελτίωση στο παιχνίδι σε σχέση με το undercover αλλά δεν έπεισε ,όποιος παίξει forza3/gt5 θα το καταλάβει

Εγώ όμως που έχω μόνο PC δεν μπορώ ούτε το Forza 3 ούτε το gt5 να παίξω, άρα αναγκαστικά έπρεπε να πάρω το dirt2 ή το nfs shift, και προτίμησα το δεύτερο και μέχρι στιγμής δεν έχω μετανιώσει.

PC user forever !!!

More
05 Jun 2010 18:24 #73282 by glaz_7
Replied by glaz_7 on topic Need For Speed: Shift
Παιδια να ρωτησω δυο πραγματα:1)τα αμαξια που ξεκλειδωνονται οταν τελικα φτασω 50 level ειναι περισσοτερα απο αυτα που φαινονται στο car lot;;;; και 2)κατεβασα το patch που βαζει και αλλα αυτοκινητα.....τα οποια ομως δεν μπορω να τα αγορασω για να τα χρησιμοποιησω στο campaign;;; γιατι γινεται αυτο; ετσι πρεπει να ειναι;;;

More
07 Jun 2010 17:09 #73429 by Μάνος Γρυπάρης
1)Έχει και μερικά που είναι ειδικές αγωνιστικές εκδόσεις. Γενικα δεν υπαρχει περιορισμος απ' οσο ξερω.
2)Αν κατάλαβα καλά εννοείς το patch 1.02 που βάζει την Supra και τα αμερικάνικα. Αυτά στα δίνει κατευθείαν και δεν χρειάζεται να τα αγοράσεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)