Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Split/Second

More
05 Jun 2009 15:33 #53781 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Το νέο παιχνιδι της Bllack Rock εκανε την εμφανιση του στην Ε3 2009. Το gameplay του ειναι πολυ κοντα με εκεινο του Burnout και του Pure, μονο που θα υπαρχουν και μονομαζχιες με αρκετα οπλα. Δειτε το video gameplay, το οποιο εξηγει αρκετα καλα τη δομη του παχινιδιου.

[youtube:31vu5mtt]
[/youtube:31vu5mtt]

Διαβάστε το review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Apr 2010 18:01 #71116 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
το έχει δεί κανείς καλό λέτε να είναι? "αξίζει"????

More
More
27 Apr 2010 13:34 #71356 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Νομίζω πάντως ότι το παιχνίδι είχε πάρει βραβειο καλυτερου Racing που εμφανίστηκε στην Ε3.

PC user forever !!!

More
27 Apr 2010 13:43 #71357 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Φαινεται πολυ δυνατο και προσωπικα ειχα καιρο να ενθουσιαστω με καποιο Racing game. Ισως αυτο μας κανει να χτυπιομαστε στις online μονομαχιες!!

More
27 Apr 2010 19:09 #71378 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Split/Second Demo!

Έτοιμο το Demo του παιχνιδιου για το Xbox 360! Οι gamers εχουν δειξει πολυ μεγαλο ενδιαφερον για το Split/Second, μιας και απο τα γραφικα του μοιαζει διαμαντακι. Κλικ στον τιτλο για να διαβασετε ολη την ιστορια!

More
09 May 2010 10:40 #71761 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Freak wrote: Split/Second Demo!

Έτοιμο το Demo του παιχνιδιου για το Xbox 360!

Έτοιμο το demo και για το PS3! Μεσα στο demo θα δείτε οτι ειδαν και οι χρήστες του Xbox 360.

Το δοκίμασα και είναι πράγματι καταπληκτικό! Ο γρήγορες αλλαγές στην διαδρομή της πίστας κάνουν το παιχνίδι μοναδικό. Αξίζει αν όχι να το αγοράσετε, τουλάχιστον να παίξετε το demo του !

Υ.Γ. Αν κάποιος παίξει το παιχνίδι, μπορεί να μου πει πως στο καλό λέγεται αυτό το είδος της μουσικής που έχει στο backround αλλά και όταν τελειώνει ο αγώνας;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Jun 2010 19:52 #73128 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Εγώ μόλις δοκίμασα το demo για το PC. Από γραφικά δεν μπόρεσα να καταλάβω και πολλά μιας και δεν βρήκα από που μπορώ να τα βάλω στο Μάξιμουμ. Ωστόσο ήταν πολύ γρήγορο παιχνίδι. Το μοντέλο καταστροφών δεν μου άρεσε πάλι διότι απ'το λίγο που έπαιξα το αυτοκίνητο δεν πάθαινε μικροζημιές όταν τσούγκριζε σε τοιχάκια, αλλά μόνο όταν έπεφτες με φουλ ταχύτητα σε τοίχο, νταλίκα, αεροπλάνο. Επίσης με εκνεύρισε λίγο στο χειρισμό το ότι έκανες drift με το πίσω βελάκι, και όχι με το space εφόσον δε χρησιμοποιείται ως χειρόφρενο.
Τέλος από σενάριο δεν κατάλαβα και πολλά. Υποτίθεται ότι είμαστε σε κάποιο τηλεοπτικό σόου με ειδικά εφέ; Πολλές εκρήξεις ρε αδερφέ μου!
Τέλος πάντων το demo δεν είναι και το τελικό προϊόν, γι' αυτό ας μη βγάζω βιαστικά συμπεράσματα.

PC user forever !!!

More
18 Jun 2010 17:44 #74137 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
εγώ το πήρα εχθές το παιχνίδι και μου έχει δώσει πολύ καλές εντυπώσεις μεχρι τώρα "αξίζει να το πάρετε".

More
02 Jul 2010 23:45 #74803 by Alex
Replied by Alex on topic Split/Second
Επιτέλους ένα Race με split screen για pc... Θα λιώνω στο Media Center...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT