Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gran Turismo 5 (PS3)

More
23 Mar 2010 12:51 #69654 by chris
Replied by chris on topic Gran Turismo 5 (PS3)

Freak wrote: Στο Playstation Store. Πηγαινεις στην ακτηγορια demos και στο βγαζει. Επισης μπορεις να γραψεις Gran Turismo και στο search του PS Store

φιλε μου μπαινω στο Playstation Store αλλα ουτε κατηγορια demo βγαζει αλλα και στο search που παταω gran turismo μ βγαζει μονο τα trailer..ειμαι γραμμενος στο site..μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Mar 2010 21:07 #69675 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εχεις Ελληνικο account η καποιας αλλης χωρας?

More
23 Mar 2010 21:32 #69677 by chris
Replied by chris on topic Gran Turismo 5 (PS3)
ελληνικο..παιζει ρολο?

More
31 Mar 2010 14:51 #69983 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Μετα απο μια αναζητηση σε αρκετα PSNs δεν καταφερα ουτε εγω να βρω το demo του παιχνιδιου. Ισως το απεσυραν, μιας και στην ουσια δεν ηταν demo αλλα μια εφαρμογη promo της Nissan.

More
31 Mar 2010 14:58 #69984 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ πάντως βαρέθηκα να περιμένω. Αν συνεχώς έχουν έλλειψη από μοντέλα καταστροφής, να τους στείλουμε την Τζούλια και τη Σάσα να τα ρημάξουν όλα! :lol: Σωστόοοοοοοοοοοοοοοοος? \:D/

More
31 Mar 2010 15:57 #69988 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Χαχα, οχι λογικα μεχρι τον Οκτωβριο που θα κυκλοφορησει ολα τα αυτοκινητα θα εχουν damage model. Αλλωστε γι αυτο το λογο εγινε το τελευταιο delay ενος χρονου. Ολοι θα αποζημιωθειτε για την υπομονη να ειστε σιγουροι γι αυτο.

More
04 May 2010 18:58 #71587 by Kostas Giagias
Replied by Kostas Giagias on topic Gran Turismo 5 (PS3)
- Δυστυχώς όμως πολύ λίγα αυτοκίνητα από τα 1000 θα έχουν Cockpit view.
- Ακόμα ισως να μην έχουν όλα καταστροφή.
+ 3D

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
04 May 2010 20:09 #71591 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Tα ζητηματα του GT5 ειναι πολλα και ακομα δεν εχουν επιβεβαιωθει αρκετα στοιχεια. Προχθες ο Yamauchi δηλωσε οτι η αναπτυξη εξακολουθει να βρισκεται στο 90%, κατι που ειχε πει προ 2 μηνων. Κατι παιζει με τον τιτλο. Περιμενουμε νεα για να δουμε κατα ποσο υπαρχει ομαλη αναπτυξη ή αν υπαρχουν εσωτερικα προβληματα στην εταιρια.

More
04 May 2010 23:17 #71594 by Aνέστης Αδαμίδης
Αν πριν από 2 μήνες είπε πάλι ότι είναι στο 90% και μετά από 2 μήνες είναι ακόμη στο 90%, ε αυτό δεν είναι παιχνίδι που φτιάχνουν. Δηλαδή εγώ βλέπω να χτίζονται πιο γρήγορα οι δίδυμοι πύργοι ξανά παρά να βγαίνει το GT5. Όπως και στην πολιτεία του Πλάτωνα, η φθορά έχει εσωτερικά αίτια πάντα. Οπότε πάει για λουκέτο η εταιρία και ξεμένουν από υπαλλήλους. Δεν έχουν δηλαδή κάποιον να φτιάξει το παιχνίδι. Κρίμα και ήταν η μόνη σειρά από αγωνιστικά παιχνίδια ρεαλισμού που μου άρεσε.

More
19 May 2010 12:48 #72319 by Γιωργος Βλαχος
ρε παιδια δν θα βγει το παιχνιδι παρτε το χαμπαρι!!!μας δουλευει ο γιαπωνεζος!!