Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Full Auto 2 (PS3, PSP)

More
28 Jun 2007 21:36 #34105 by Georgios Liatopoulos
Παίζω αυτές τις μέρες αυτό το παιχνιδάκι. Αρκετός χαβαλές. Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος; Για να μας πούν και αυτοι που έχουν παιξει την έκδοση στο 360; Αν το έχει κανέις στο PS3 μπορούμε να το δοκιμάσουμε και Online!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jun 2007 13:59 #34133 by Χριστόφορος

georgios78\ wrote: Παίζω αυτές τις μέρες αυτό το παιχνιδάκι. Αρκέτα χαβαλές. Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος; Για να μας πούν και αυτοι που έχουν παιξει την έκδοση στο 360; Αν το έχει κανέις στο PS3 μπορούμε να το δοκιμάσουμε και Online!

Είναι Exclusive...μόνο στις κονσόλες της sony βγαίνει...

PSN: personGR

More
29 Jun 2007 14:23 #34134 by Georgios Liatopoulos
Δεν είναι και super exclusive. Πέρυσι είχε βγει στο 360. Το βελτίωσαν λίγο και βγήκε στο PS3. Οπότε μπορούν να μας πουν και αυτοί που έπαιξαν το full auto 1 στο 360 τη γνώμη τους

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
29 Jun 2007 14:54 #34136 by a Guest
Replied by a Guest on topic Full Auto 2 (PS3, PSP)
Εμενα παντως το 2 δεν μου αρεσε καθολου...Μονο λιγο η φαση με τον χρονο που τον καμπυλωνεις και παει πισω

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
29 Jun 2007 15:30 #34142 by a Guest
Εγώ είχα παίξει το full auto 2 σε psp. Ωραίο ήταν. Είχε πολύ φάση!

More
04 Jul 2007 12:51 #34533 by Georgios Liatopoulos
Δείτε παρακάτω το review για το παιχνίδι. Είναι το πρώτο μου οπότε να μην είστε πολύ αυστηροί στην κριτική σας.

www.gamesradio.gr/modules.php?na ... ent&id=276

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
04 Jul 2007 14:01 #34538 by a Guest
Καλό είναι :armata-bravo: . Όμως έγινε τόσο μεγάλη προσπάθεια για τις ζημιές και τις εκρήξεις, δεν μπορείς να λες ότι έχει μέτρια γραφικά. Καλά γραφικά έχει.

More
04 Jul 2007 14:26 #34540 by Georgios Liatopoulos
Ίσως δεν έχεις δει ζημιές και εκρήξεις στο motorstorm. Έχω δει καλύτερες παραμορφώσεις αυτοκινήτων σε πολλά παιχνίδια του PS2. Το παιχνίδι μου δίνει την αίσθηση γυαλισμένου last gen παιχνιδιού. Είναι φυσικό. Αφού βγήκε στο 360 πρώτα και με κάποιες βελτιώσεις μεταφέρθηκε στο PS3.

Όπως σωστά λένε πολλοί developers, μόνο αν ένα παιχνίδι σχεδιαστεί από την αρχή για ένα και μόνο μηχάνημα δείχνει την πραγματική δύναμη του μηχανήματος.

Το εντυπωσιακό, σίγουρα, είναι το σταθερό framerate όσος χαμός και να γίνετε.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
04 Jul 2007 15:56 #34562 by a Guest
έχεις δίκιο για το motorstorm και για την μη κατασκευή του full auto 2 από την αρχή. Όμως σκέψου πώς θα φαίνονται τα γραφικά του motorstorm μπροστά σε αυτά του gt5. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το motorstorm δεν έχει καλά γραφικά. Αυτό έλεγα και εγώ για τα γραφικά του full auto 2. Ας μην ξεχνάμε , όπως και είπες, το framerate. :mrgreen:

More
27 Jun 2014 12:25 #146108 by Μάρκος Ασκανιάν
Έχω και τα 2 παιχνίδια και έχω δοκιμάσει την έκδοση του PSP. Αυτή που μου άρεσε περισσότερο ήταν η έκδοση του XBOX 360. Του PS3 μου φάνηκε κάπως πρόχειρο.

Adododo!!!