Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Forza Motorsport 2 (Xbox 360)

More
16 Jun 2007 11:39 #33348 by Αντώνης Κατρής
Τι έγινε ρε παιδιά κανείς δε το έχει παίξει ακόμα? Εγώ πάντως που είχα μια γνωριμία μαζί του (και μάλλον θα πάει προς ερωτική σχέση  :P) μπορώ να πω σαν πρώτη άποψη ότι είναι απίστευτο σε όλα του, ή όσα έχω δει τέλος πάντων και είναι αρκετά. Ήδη τα 130 ευρά του τιμονιού έχουν αρχίσει να μου φαίνονται πολύ ελκιστική τιμή

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
16 Jun 2007 16:05 #33360 by a Guest
Replied by a Guest on topic Forza Motorsport 2 (Xbox 360)
Καταπληκτικό είναι. Το painting είναι όλα τα λεφτά

More
17 Jun 2007 00:12 #33374 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
εμενα παντως που το επαιξαν 2 φιλοι μου(racάδες) μου ειπαν οτι περιμεναν περισσοτερα!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
17 Jun 2007 10:10 #33378 by a Guest
Καλά απο γραφικά δεν λέει και πολλά αλλα η συμπεριφορά των αυτοκινήτων είναι οτι καλύτερο έχει εμφανιστεί ποτέ σε racing

More
17 Jun 2007 11:54 #33381 by Αντώνης Κατρής
Έλα ρε συ κι από γραφικά σκίζει το παιχνίδι... Αν παίξεις ειδικά την πίστα μέσα στη Νέα Υόρκη είναι 100% λεπτομερής απεικόνιση της Time Square... Και τα αυτοκίνητα είναι πιστά μοντέλα και γενικά και τις ζημιές βλέπεις και όλα... Είναι σχεδόν σα να βλέπεις βίντεο... Και το πιστεύω ότι με μια δυνατή hd τηλεόραση θα είναι πραγματικά άλλη κλάσση...

More
17 Jun 2007 12:23 #33382 by Χριστόφορος
Βασικά μην περιμένετε ο μέσος gamer να εκτιμήσει το γεγονός ότι 60fps κλειδωμένα,ακόμα και σε simulation mode.Σε σύγκριση με pgr3 που έπεφτε και στα 20 καμιά φορά.Ήταν η επιλογή της t10 να πάρει αυτόν το δρόμο το παιχνίδι...Και τώρα στα άλλα.312 αυτοκίνητα,πάνω από 80 περιμένουν ξεκλείδωμα,exhibiton & time trials σε βάζουν στο κλίμα,χωρίς abs τα πράγματα είναι πολύ,πολυυυυυυυυυυ δύσκολα,και για δοκιμάστε τις ζημιές και τα λάστιχα στο simulation να σας πω εγώ...πως θα θέλατε μια τιμονιέρα της προκοπής...

PSN: personGR

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
17 Jun 2007 14:37 #33384 by a Guest
Καλα η πίστα στη Νέα Υόρκη είναι πραγματικά απίστευτη , αλλα τα juggies στα αυτοκίνητα είναι εμφανή (σε HDTV 32)

More
18 Jun 2007 12:07 #33420 by Πάτροκλος Κόντος
μπορει καποιος να μου πει αν υπαρχει σε καποιο καταστημα για δοκιμη ή κατι τέτοιο?

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Jun 2007 12:18 #33421 by a Guest
Το Πλαίσιο στο Mall διοργάνωσε το Σαββάτο τουρνουά Forza2 οπότε είναι πολύ πιθανό να το έχει ακόμα

More
18 Jun 2007 18:41 #33448 by Πάτροκλος Κόντος
οχι ρε πουστη :x , τωρα δε μπορω ετσι κι αλλιως ουτε να πεταχτω εκει με τα διαβασματα.