Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

F1 Racing Championship 2000

More
31 May 2007 19:38 #32620 by Μάνος Γρυπάρης
Έπεσε στα χέρια μου ένα παλιό racing game της Ubisoft, για PC, το οποίο όμως είχε αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις σε όσους το δοκίμασαν. Πρόκειται για το F1 Racing Championship 2000.

To παιχνίδι σας επιτρέπει να χειριστείτε οποιονδήποτε οδηγό της Formula1. Στην επιλογή οδηγού έχει και τα πορτραίτα τους καθώς και το όνομα της κατασκευάστριας εταιρείας. Ο χειρισμός υποστηρίζει οποιαδήποτε πλήκτρα επιλέξετε, force feedback wheel, αλλά όχι joypad. Anyway, αφού αλλάξετε τα A,Z, <, >, με τα κλασικά βελάκια, επιλέγετε ένα από τα τέσσερα επίπεδα, τόσο για εσάς όσο και για τους αντίπαλους οδηγούς. Για παράδειγμα μπορεί εσείς να επιλέξετε το ανώτερο επίπεδο (Pro) και οι οδηγοί σας να είναι επιπέδου Beginner.

Στο κυρίως πιάτο, το παιχνίδι χαρακτηρίζεται από καλοσχεδιασμένα για την εποχή γραφικά, αφού κάθε μονοθέσιο έχει σχεδιαστεί με κάθε λεπτομέρεια τόσο στο σχέδιο, όσο και στις διαστάσεις του σε σχέση με την πίστα. Οι πίστες είναι πιστά αντίγραφα των διαδρομών και αυτό φαίνεται από την συνολική διάρκεια που θα χρειαστείτε για να τις διασχίσετε. Το αρνητικό είναι ότι στον χειρισμό, το παραμικρό λάθος σε στροφή σε συνδυασμό με λάθος πάτημα φρένου, θα σας στοιχήσει αυτόματα ένα στριφογύρισμα του μονοθέσιου, λάθος που στην πορεία αποδεικνύεται για εσάς μοιραίο. Αυτός ήταν κι ένας λόγος για τον οποίο αρκετοί χρήστες εγκατέλειψαν το παιχνίδι. Απ' την άλλη όμως, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την ένδειξη "BRAKE" που εμφανίζεται αρκετά μέτρα πριν από κάθε στροφή, κι η οποία υπολογίζοντας την ταχύτητά σας, σας ειδοποιεί πότε ακριβώς να πατήσετε το φρένο, ώστε να πάρετε την στροφή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jun 2007 14:06 #32697 by Πάτροκλος Κόντος
:D
πρέπει να ήταν συνέχεια του F1 Racing Simulation(97) της ίδιας εταιρίας , το οποιο ηταν απιστευτο παιχνιδι , η EA αργισε πολυ να φτασει σε αυτό το επίπεδο.(μαλλον δεν εχει φτασει ακομα)

Το gamespot του έχει βάλει 9! www.gamespot.com/pc/driving/f1racingsimulation/index.html

Έχω ακόμα το manual το οποιο συμβουλευομαι για τις αλλαγες στο setup.

A, και ήταν το μονο παιχνίδι που έχω δει που έχει περιορισμένο αριθμό ελαστικών σε κάθε αγώνα , όπως στην πραγματικότητα.

Failures που δεν εχω δει σε αλλο παιχνιδι , τηλεμετρια , καλύτερο damage απο πολυ μεταγενέστερα παιχνίδια!
Καιρικές συνθήκες!

Ε , μετα τα πηρε η EA και η ιστορια σταματησε εκει  :? , οι τυποι εβγαλαν παιχνιδι που τα στεγνα λαστιχα ηταν πιο γρηγορα απο τα βροχινα οταν εβρεχε :?

Please Log in or Create an account to join the conversation.