Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sega Rally Revo

More
15 Mar 2007 11:53 #28958 by Δημήτριος Σωτηρίου
SEGA.

H Sega ανακοίνωσε την καθυστέρηση της κυκλοφορίας του Sega Rally Revo. Ενώ αρχικά είχε οριστεί ότι θα βλέπαμε το Sega Rally Revo το πολύ μέχρι τον Μάρτιο, τώρα η SEGA ανακοίνωσε ότι θα βγει στην αγορά το φθινόπωρο του 2007. Προς το παρόν, η SEGA απλά έδωσε φωτογραφίες του παιχνιδιού και κάποιες ακόμα λεπτομέρειες. Θα υπάρχουν δηλαδή οκτώ διαφορετικές πραγματικές τοποθεσίες και θα υπάρχουν οι standar τύποι αυτοκινήτων, όπως επίσης οι 4WD και 2WD. Επίσης, θα υπάρχουν διάφορα multiplayer modes, σε online αλλά και σε offline. Τέλος, το νέο Sega Rally Revo αναμένεται για Xbox360, PLAYSTATION 3 και για PC.

Περισσότερες φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ από το επίσημο site της SEGA.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Apr 2007 03:47 #30036 by Μάνος Γρυπάρης
Και για να μην ξεχνιόμαστε...

Η ευρωπαϊκή παρουσίαση του Sega Rally

Και η συνέντευξη

Στην Αμερική θα λέγεται "Sega Rally Revo". Εδώ θα το μάθουμε απλά ως "Sega Rally".

Με βάση τα όσα είδαμε στην παρουσίαση στο Λονδίνο (κι εδώ να πούμε ότι σε άλλη μία παρουσίαση, όπως και στης Eidos για το Kane & Lynch, ήμουν ο μόνος εκπρόσωπος από την Ελλάδα) το παιχνίδι είναι πραγματικά απίστευτο. Το είδαμε βέβαια σε Playstation 3 αλλά είναι απορίας άξιο πως κατάφεραν σε χρόνο Dt (από τα αποδυτήρια) να εκμεταλλευτούν τόσο καλά την επεξεργαστική ισχύ μιας νέας κονσόλας.

Το παιχνίδι έχει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ γραφικά. Όλοι οι δημοσιογράφοι συμφωνήσαμε σε αυτό. Τουλάχιστον στα γραφικά πάθαμε την πλάκα μας τόσο από την λεπτομέρεια των αυτοκινήτων (είναι λες και βλέπεις αγώνα στην τηλεόραση) όσο και από τα physics του νερού, του χώματος και της λάσπης. Μάλιστα όταν ο Guy Wilday έκανε την παρουσίαση και το αμάξι είχε σκάψει τον δρόμο μισό μέτρο κάτω στη λάσπη του είπα "Δεν πας στη λίμνη να το ξεπλύνεις" και μου απαντάει "Τώρα μου χαλάς την έκπληξη στην παρουσίαση!" Λες και το είχα ψυλιαστεί, το αμάξι άρχισε να ξεπλένεται.

Όπως έλεγε ο Χελάκης "Αυτά τα κάνει ο Giovanni και πριν από 30 χρόνια ο Πελέ". Ετσι και τώρα "Αυτά τα κάνει το Sega Rally Revo και πριν από 10 χρόνια το Sega Rally Championship". Με μία τιμονέρια στο σπίτι όταν θα βγει το παιχνίδι, δεν πρόκειται να ξαναβάλετε κέρμα σε ουφάδικο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Apr 2007 11:37 #30039 by Πάτροκλος Κόντος
σιγουρα φαινεται πολυ καλο!

απο τι καταλαβα δε θα εχει πολυ περιτυλιγμα οπως βελτιωσεις , αρα θα στηριχτει περισσοτερο στα γραφικα και στο gameplay. μαζι με ενα καλο online mode θα ειναι οτι πρεπει.

καλο ειναι και η ταυτοχρονη κυκλοφορια.

More
01 Nov 2007 00:29 #38437 by Μάνος Γρυπάρης
Ανέβηκε το review

Ο χειρισμός με προβλημάτισε. Και να σκεφτεί κανείς ότι στα arcade το είχα λιώσει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)