Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Need for Speed Underground & Most Wanted

More
27 Nov 2005 02:57 #6043 by Ioannis Passas
to arxisa!
Kala milame THEIKO!
kai to story APEXTO!!
to sinisto anepifilakta!

sindiazei nfs undergroud kai hot pursit!

+ oti dialeis ta peripolika kai kanoun boom :D

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2005 00:16 #6066 by Μάνος Γρυπάρης
Πολύ καλή και η έκδοση για το Xbox360. Με videos που σας βάζουν στο κλίμα της κόντρας και πολλά γκάζια! Περιμέναμε λίγο καλύτερα γραφικά αλλά είναι ένα παιχνίδι με το οποίο σίγουρα θα ασχοληθείτε για αρκετό καιρό.

Εικόνες απ'το Xbox360:
[img

[img

Videos απ'την έκθεση:
rapidshare.de/files/8145230/Xbox ... _.avi.html
rapidshare.de/files/8145406/Xbox ... 2.avi.html

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Nov 2005 12:35 #6087 by Kostas Giagias
Εχετε ακούσει κάτι για Black Edition με περισσότερα αυτοκίνητα και challenges????

Δεν ξέρω αν όντως υπάρχει κάτι τέτοιο ή είναι απλά μία φήμη...

I love racing because football and basketball require only one ball...
Hellenic Racing Team

More
28 Nov 2005 13:11 #6089 by Τάσος Γεωργίου
υπάρχει αλλά μόνο us. εκτός απ' αυτά που είπες έχει και dvd "making of" και soundtrack. υπάρχει αρχειάκι που ξεκλειδώνει πάντως το έξτρα περιεχόμενο και στην απλή έκδοση. ψάξε λίγο στο net.

More
28 Nov 2005 17:43 #6098 by Αντώνης Κατρής
Είναι πράγματι θεϊκό!!! Ανυπομωνώ να κωλοφτιάξω τις Gallardo και Murcielago... Το καλό πάντως με το παιχνίδι είναι ότι με τα γραφικά που έχει μπορεί να παιχτεί και από σχετικά αδύναμους υπολογιστές (κοινώς αν παίζατε το Underground 2 άνετα τότε θα παίζετε κι αυτό)... Και η γκάμα των αυτοκινήτων πραγματικά μοναδική!!! Κατ'εμέ αυτό το παιχνίδι πάει ένα βήμα πιο πέρα το κορυφαίο NFS: High Stakes που θεωρώ το καλύτερο της σειράς ως τώρα

More
28 Nov 2005 18:25 #6101 by Κώστας Dante
Το παιχνιδάκι ΜΠΙΠ και δέρνει, το καλύτερο ίσως της σειράς.

ΥΓ. Ποιός είπε ότι τα Underground ήταν παρένθεση? κατ'εμού μεγάλο λάθος. :evil: :evil:

More
28 Nov 2005 19:17 #6104 by Μάνος Γρυπάρης
Eγώ! Εγώ το είπα!!!
Ναι, έχεις δίκιο! Δεν ήταν άσχημη παρένθεση.

Γι'αυτό το gamespot του έβαλε 7.4 και τα ελληνικά περιοδικά γύρω στο 80 :mrgreen: :
www.gamespot.com/pc/driving/need ... nderground

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Nov 2005 00:19 #6122 by Δημήτρης Σκιάννης
Το πήρα σήμερα το Black Edition,αλλά crashάρει συνέχεια γμτ!!!! :x :x :x

Πάμε για drivers πάλι,τέλος πάντων.Τα πρώτα μου σχόλια είναι τα εξής:

Πολύ ωραία γραφικά πραγματικά,τα μοντέλα των αυτοκινήτων είναι τρομερά!Αλλά από ρεαλισμό στην οδήγηση...δεν πάμε καλά.Όταν παίζεις είναι σαν να βλέπεις τα videάκια του παιχνιδιού.Πώς παίρνουν ρε σύ έτσι τις στροφές?F1 είναι???’σε το άλλο...Που άμα βάλεις μεγάλη σχέση (4η και πάνω) και προσπαθήσεις να τρέξεις,ακόμα και με 5.000 rpm με την M3,το μοτέρ "κρεμάει"!!Δεν το έχω πολυχωνέψει ακόμα,θα επανέλθω αφού εμβαθύνω περαιτέρω...

More
29 Nov 2005 00:35 #6126 by Κώστας Dante

Manos wrote: Eγώ! Εγώ το είπα!!!
Ναι, έχεις δίκιο! Δεν ήταν άσχημη παρένθεση.

Γι'αυτό το gamespot του έβαλε 7.4 και τα ελληνικά περιοδικά γύρω στο 80 :mrgreen: :
www.gamespot.com/pc/driving/need ... nderground

Ωραία, και επειδή 10 εταιρίες είπαν τη γνώμη τους σημαίνει ότι έτσι είναι? Στον κόσμο υπάρχουν εκατομμύρια gamers που μπορεί να έχουν την αντίθετη άποψη. Επειδή λένε αυτοί τη γνώμη τους, σημαίνει πως έτσι είναι?

Όποιος έχει τρέξει και στις 113 κούρσες του NFSU1 και έχει τερματίσει στο full και το NFSU2 μπορεί να καταλάβει αυτό που πραγματικά κρύβουν αυτά τα games.

Δεν λέω ότι το Hot Pursuit 2 δεν είναι παιχνιδάρα(αφού όντως είναι) ή για το τρομερό Porsche Unleashed, απλά KAI τα NFSU 1 & 2 είναι παιχνιδάρες.

Ήταν τα πρώτα games που έδειξαν στον κόσμο τί σημαίνει το Nitro, drag & dirt. Μέχρι τότε οι περισσότεροι ούτε καν ήξεραν τί είναι αυτά. Δεν είναι και λίγο να φέρεις αυτήν την καινοτομία... το κάθε παιχνίδι έφερνε και το κάτι καινούργιο: το NFSU1 έφερε την εικόνα του Underground Racing, στο NFSU2 παρέμειναν τα παλιά στοιχεία ενώ για μεγαλύτερη ελευθερία προστέθηκε και μια πόλη που εκτός των άλλων επέτρεπε αγώνες με διάφορους τύπους που έβλεπες στο δρόμο(άσχετο το αν ήταν λίγοι). Το 3 έρχεται και αποδεικνύεται καλύτερο με τον συνδιασμό του Hot Pursuit και των Underground παιχνιδιών.

Τί δεν είχαν δηλαδή τα Underground παιχνίδια και σας δυσαρέστησαν? δεν είχαν το κυνηγητό με τα στρούμφ? είχαν στον αντίποδα πολλά περισσότερα.

Το αποδεικνύουν και οι πωλήσεις... καθώς μέχρι τώρα οι Underground series αποδεικνύονται οι πιο πετυχημένες στην ολόκληρη σειρά και στο είδος τους. το ξαναλέω.. όποιος τα έχει τερματίσει μπορεί να δεί το τί πραγματικά κρύβουν αυτά τα παιχνίδια.

Και για να μην λέει κάποιος.. ιδού και οι βαθμολογίες από το IGN(μην ακούσω δικαιολογίες του τύπου το IGN δεν είναι σαν το gamespot κλπ...)

pc.ign.com/articles/440/440659p1.html
pc.ign.com/articles/566/566112p1.html

ΥΓ. Το ξέρω ότι είμαι offtopic, αλλά έπρεπε να τα πώ.

More
29 Nov 2005 11:15 #6138 by Δημήτρης Σκιάννης
Με κάλυψε ο derek.

Απλά να προσθέσω οτι τα παιχνίδια της σειράς nderground είχαν εξ'αρχής διαφορετικό προσανατολισμό από τα προηγούμενα NFS,πράγμα προφανές πιστεύω.Έτειναν πρός τα καθημερινά αυτοκίνητα και το tuning (Εξελίσσεται σε νέα μόδα) τους και όχι στα supercars.Και προσωπικά το NFSU1 το είχα τερματίσει στο hard πάνω από 10 φορές,καταλαβαίνετε για τι εθισμό μιλάμε.Με το MW,βλέπουμε μια μίξη και των στοιχείων,με το tuning να διατηρείται αλλα΄και τα supercars να δεσπόζουν,ενώ επανεμφανίζονται και τα αγαπημένα μας "στρουμφάκια"(βλέπε κάτι παράξενα αμάξια με κάτι λάμπες στην οροφή και μια παράξενη κόρνα... :P ).Το αν η συνταγή θα αποδειχθεί επιτυχημένη,θα το δείξει ο χρόνος...