Manos wrote: Eγώ! Εγώ το είπα!!!
Ναι, έχεις δίκιο! Δεν ήταν άσχημη παρένθεση.
Γι'αυτό το gamespot του έβαλε 7.4 και τα ελληνικά περιοδικά γύρω στο 80 :
www.gamespot.com/pc/driving/need
... nderground
Ωραία, και επειδή 10 εταιρίες είπαν τη γνώμη τους σημαίνει ότι έτσι είναι? Στον κόσμο υπάρχουν εκατομμύρια gamers που μπορεί να έχουν την αντίθετη άποψη. Επειδή λένε αυτοί τη γνώμη τους, σημαίνει πως έτσι είναι?
Όποιος έχει τρέξει και στις 113 κούρσες του NFSU1 και έχει τερματίσει στο full και το NFSU2 μπορεί να καταλάβει αυτό που πραγματικά κρύβουν αυτά τα games.
Δεν λέω ότι το Hot Pursuit 2 δεν είναι παιχνιδάρα(αφού όντως είναι) ή για το τρομερό Porsche Unleashed, απλά KAI τα NFSU 1 & 2 είναι παιχνιδάρες.
Ήταν τα πρώτα games που έδειξαν στον κόσμο τί σημαίνει το Nitro, drag & dirt. Μέχρι τότε οι περισσότεροι ούτε καν ήξεραν τί είναι αυτά. Δεν είναι και λίγο να φέρεις αυτήν την καινοτομία... το κάθε παιχνίδι έφερνε και το κάτι καινούργιο: το NFSU1 έφερε την εικόνα του Underground Racing, στο NFSU2 παρέμειναν τα παλιά στοιχεία ενώ για μεγαλύτερη ελευθερία προστέθηκε και μια πόλη που εκτός των άλλων επέτρεπε αγώνες με διάφορους τύπους που έβλεπες στο δρόμο(άσχετο το αν ήταν λίγοι). Το 3 έρχεται και αποδεικνύεται καλύτερο με τον συνδιασμό του Hot Pursuit και των Underground παιχνιδιών.
Τί δεν είχαν δηλαδή τα Underground παιχνίδια και σας δυσαρέστησαν? δεν είχαν το κυνηγητό με τα στρούμφ? είχαν στον αντίποδα πολλά περισσότερα.
Το αποδεικνύουν και οι πωλήσεις... καθώς μέχρι τώρα οι Underground series αποδεικνύονται οι πιο πετυχημένες στην ολόκληρη σειρά και στο είδος τους. το ξαναλέω.. όποιος τα έχει τερματίσει μπορεί να δεί το τί πραγματικά κρύβουν αυτά τα παιχνίδια.
Και για να μην λέει κάποιος.. ιδού και οι βαθμολογίες από το IGN(μην ακούσω δικαιολογίες του τύπου το IGN δεν είναι σαν το gamespot κλπ...)
pc.ign.com/articles/440/440659p1.html
pc.ign.com/articles/566/566112p1.html
ΥΓ. Το ξέρω ότι είμαι offtopic, αλλά έπρεπε να τα πώ.