Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Carmageddon Series

More
07 Sep 2005 19:05 - 28 Oct 2006 19:16 #2439 by Μάνος Γρυπάρης
Το απόλυτο racing game καταστροφής!
Σκοτώστε πεζούς και εξοντώστε άλλα αυτοκίνητα για να κερδίσετε χρόνο, πόντους και να επιβιώσετε στο παιχνίδι!

Carmageddon 1
Διαβάστε το review

Carmageddon 2
Διαβαστε το review

Το Carmageddon 1 είναι abandonware και προσθέσαμε την full έκδοσή του στα downloads:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... #dldetails

Επίσης είχα διαβάσει είδηση ότι θα κυκλοφορήσει Carmageddon 2005 μέσα στη χρονιά. Εκεί έμεινα, στην είδηση, καθώς το site της Sci ( www.sci.co.uk ) έχει χίλια δυο προβλήματα. Γνωρίζει κανείς οτιδήποτε? Έστω και κάποιο επίσημο site για το παιχνίδι, αν υπάρχει (γιατί το www.sci.co.uk/carmageddon δεν λειτουργεί πλέον)

Δηλώνω respect και φανατικός της σειράς! :icon bow:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 28 Oct 2006 19:16 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Sep 2005 00:23 #2461 by Αντώνης Κατρής
Το Carmageddon TDR (δε θυμάμαι χρονιά) έχει βγει σε καμία έκδοση abandonware? Απ'όσο το θυμάμαι ήταν κορυφαίο

More
08 Sep 2005 01:20 #2465 by Μάνος Γρυπάρης
Δυστυχώς μόνο το 1 θεωρείται abandonware. Μακάρι να δούμε σύντομα και τα υπόλοιπα.
Αν βγει το Carmageddon 2005 ίσως να μας παραδώσουν και κανένα ακόμη από τα παλιά. Αλλά δυστυχώς έχω χάσει τα ίχνη του για το αν θα βγει ή όχι.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
08 Sep 2005 17:22 #2489 by kyriakos
Replied by kyriakos on topic Carmageddon Series
paidia exo provlima!exo katevasei to carmageddon alla otan pao na paikso mou grafei: C/WINDOWS/SYSTEM32/AUTOEXEC.NT. The system file is not suitable for running MS-DOS and Microsoft Windows Applications.Choose close to terminate the program..ti na kano? sas parakalo apantiste mou

More
14 Aug 2006 02:29 #18079 by Μάνος Γρυπάρης
Ανέβηκαν τα reviews του Carmageddon!

Carmageddon 1
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... tent&id=75

Carmageddon 2
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... tent&id=76

Θυμίζω ότι το Carmageddon 1 είναι abandonware και έχουμε την full έκδοσή του στα downloads (αρκεί να κάνετε πρώτα εγγραφή στο classic-gaming.net):
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... #dldetails

Φίλε μου για την απορία σου, λόγω του ότι τα Windows XP δεν παίζουν παλιά Games, δοκίμασε να κάνεις δεξί κλικ στο .exe αρχείο και να επιλέξεις Compatibility. Εκεί δοκίμασε Windows 95 ή Windows 98. Λογικά δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
29 Jun 2013 11:50 #127034 by Βασίλης Καμακάρης
Μην χάσετε την απίστευτη προσφορά του Carmageddon . Σαββατοκύριακο δωρεάν για iOS και Android. Θα σας το πρότεινα ανεπιφύλακτα να το δοκιμάσετε.

More
18 Jan 2018 20:51 #211568 by Angel
Replied by Angel on topic Carmageddon Series
Δωρεάν το Carmageddon TDR 2000

18 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του, το Carmageddon TDR 2000 διατίθεται δωρεάν στο GOG.

Η προσφορά ισχύει από σήμερα μέχρι το Σάββατο 20 Ιανουαρίου, ώρα 16:00.

Κάντε κλικ εδώ για να το αποκτήσετε.

Επίσης, μέχρι την επόμενη εβδομάδα όλα τα υπόλοιπα μέρη της σειράς Carmageddon θα διατίθενται με έκπτωση από 50% εώς 75% και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
10 Feb 2020 20:58 #231498 by Ηλιας
Replied by Ηλιας on topic Carmageddon Series
Ποσο γαμαγε αυτο το παιχνιδι; Θυμαμαι που δεν με αφηνε η μανα μου να το παιξω επειδη ηταν πολυ βιαιο και το εβαζα κρυφα.

Πολυ ωραιο game.