Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Need for Speed 5: Porsche Unleashed

More
20 Sep 2006 21:34 - 05 Jan 2017 02:45 #19871 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Λοιπόν φίλοι, σύντροφοι του gamesradio.gr. Εμείς που τόσα έχουμε περάσει μαζί(μούσιααααααααα). Χρειάζομαι την μέγιστη βοήθειά σας. Εδώ και έναν χρόνο προσπαθώ να βάλω στον υπολογιστή μου πάλι το NFS 5: Porsche Unleashed. Αλλά αντιμετωπίζω ένα μεγάλο πρόβλημα. Ενώ έχω ένα υπερσύγχρονο υπολογιστή το παιχνίδι κολλάει αφάνταστα. Τέλοσπάντων αυτό που ζητάω είνια να βρείτε κάποιο τρόπο για να ξαναπαίξω αυτό το παιχνίδι. Έχω Windows XP Professional SP2. Έχω δοκιμάσει το κόλπο με την συμβατότητα αλλά στα xp δεν προχωράει περα από το loading screen και σε συμβατότητα win 98 κολάει αφάνταστα όπως σας είπα και πριν. Ακούω λύσεις. Θα σας είμαι ευγνώμων(αν μου βρείτε καμία) :lol:
Last edit: 05 Jan 2017 02:45 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Sep 2006 00:09 #19883 by Δημήτρης Σκιάννης
Η καλύτερη λύση σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μια ξεχωριστή εγκατάσταση Win '98...Αυτό που μπορείς να δοκιμάσεις είναι -πολύ- παλιότερους drivers ή ακόμα καλύτερα,μια παλιά κάρτα γραφικών (GF4 κ.λπ.)

More
21 Sep 2006 14:47 #19897 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Τίποτε άλλο??? Πιο προσιτό πέραν του format κλπ???

More
21 Sep 2006 15:30 #19903 by Δημήτρης Σκιάννης
Ότι σου είπα...Δεν περιλαμβάνουν όλα format... :P

More
21 Sep 2006 17:13 #19908 by Δημητρης
δές αν είναι συμβατό το game με xp...
αφόσων δεν είναι (γιατι μ'αλλον δεν είναι) θα ψάξεις (εδω ειναι το δυσκολο) για patchακι που θα το κάνει συμβατό (άμα ειπάρχει κανας πορωμενος που κανει ακομα αυτα τα πραγματα...

ελπιζω να πετυχει !!

More
22 Sep 2006 14:02 #19955 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
ΤΟ παιχνίδι ΔΕΝ είναι συμβατό με χρ. Γι' αυτό ζητάω την βοήθειά σας μήπως ξέρετε ή βρείτε κάποιο patch.

More
More
22 Sep 2006 20:53 #19982 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
ΤΑΞΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΑΞΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΤΟ ΕΒΑΛΑ ΣΤΑ ΕΞ ΠΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ.
Φορουμίτες αγαπητά μέλη του πολυαγαπημένου gamesradio.gr είμαι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσω 2 πράγματα:
1)ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΡΕΧΩ ΜΕ 356 FERDINAND
2) i-VTec 4 LIFE HOMIES 4 LIFE. YOU GET THAT , OK BABY??? I-VTEC FOR LIFE. ICE COLD BABY. LICK MY PORSCHE BABY YEAH YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!

More
22 Sep 2006 23:37 #19988 by Δημήτρης Σκιάννης

More
22 Sep 2006 23:49 #19990 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Βάλτο που σου λεώ παλικάρι μου. Εδώ εγώ είχα πορωθεί για τουλάχιστον ένα 6μηνο. Τώρα από την πολλή πόρωση πε΄ρασα όλη την κλασσική περίοδο της Porsche και μπαίνω στην χρυσή. Με ξεκινάει με μια παπαριά, δεν λέγεται πόσο χάλια είναι το κάρο. Γι' αυτό και εγώ πήγα στο manager και πηρα το copa del rey με την Ρεάλ Μαδρίτης.