Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

F1 23

More
02 May 2023 13:46 #270968 by Μάνος Γρυπάρης
Θυμάστε την ιστορία των Aiden Jackson και Devon Butler στο F1 2021 story mode Braking Point; Το Career mode επιστρέφει στο EA Sports F1 23.

«Η επιστροφή του Braking Point επιτρέπει στους παίκτες να έχουν immersion σε μια ιστορία αγώνων ταχύτητας, η οποία παρέχει μια μοναδική ματιά στη F1 παράλληλα με τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του αγώνα που γνωρίζουν και αγαπούν οι παίκτες μας», είπε ο Lee Mather της Codemasters. «Η στενή μας σχέση με τις ομάδες μας επέτρεψε να βελτιώσουμε το μοντέλο χειρισμού μας, προσθέτοντας μεγαλύτερο ρεαλισμό στο pad-play και τηβ εφαρμογή ενός νέου συστήματος colour encoding που χρησιμοποιείται σε ταινίες και τηλεόραση δημιουργεί μια πιο αληθινή εμπειρία».

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 May 2023 09:58 #270978 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic F1 23
EA Sports F1 23

Το Story mode επιστρέφει.

Θυμάστε την ιστορία των Aiden Jackson και Devon Butler στο F1 2021 story mode Braking Point; Το Career mode επιστρέφει στο EA Sports F1 23.

«Η επιστροφή του Braking Point επιτρέπει στους παίκτες να έχουν immersion σε μια ιστορία αγώνων ταχύτητας, η οποία παρέχει μια μοναδική ματιά στη F1 παράλληλα με τα αυθεντικά χαρακτηριστικά του αγώνα που γνωρίζουν και αγαπούν οι παίκτες μας», είπε ο Lee Mather της Codemasters. «Η στενή μας σχέση με τις ομάδες μας επέτρεψε να βελτιώσουμε το μοντέλο χειρισμού μας, προσθέτοντας μεγαλύτερο ρεαλισμό στο pad-play και τηβ εφαρμογή ενός νέου συστήματος colour encoding που χρησιμοποιείται σε ταινίες και τηλεόραση δημιουργεί μια πιο αληθινή εμπειρία».

Η Codemasters χρησιμοποίησε το μοντέλου χειρισμού της πραγματικής Formula 1 για να βελτιώσει τα physics του οχήματος, παρέχοντας μια «μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ αεροδυναμικής και πρόσφυσης ελαστικών που έχει ως αποτέλεσμα μια πιο ρεαλιστική αίσθηση». Ισχυρίζεται επίσης ότι μια νέα τεχνολογία χειριστηρίου με το όνομα Precision Drive θα «χαρίσει στους παίκτες καλύτερο έλεγχο και εμπιστοσύνη στο χειρισμό σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές του αγώνα».

Η Codemasters Θα αποκαλύψει το F1 23 στις 3 Μαϊού και ώρα 18:00.

More
03 May 2023 22:24 #270996 by Nikos Georgopoulos
Replied by Nikos Georgopoulos on topic F1 23
EA Sports F1 23

Το πρώτο επίσημο τρέιλερ.

Η Codemasters χρησιμοποίησε το μοντέλου χειρισμού της πραγματικής Formula 1 για να βελτιώσει τα physics του οχήματος, παρέχοντας μια «μεγαλύτερη ισορροπία μεταξύ αεροδυναμικής και πρόσφυσης ελαστικών που έχει ως αποτέλεσμα μια πιο ρεαλιστική αίσθηση». Ισχυρίζεται επίσης ότι μια νέα τεχνολογία χειριστηρίου με το όνομα Precision Drive θα «χαρίσει στους παίκτες καλύτερο έλεγχο και εμπιστοσύνη στο χειρισμό σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές του αγώνα».

Αποκαλύφθηκε το τρέιλερ του F1 22, στο οποίο αθλητής στο εξώφυλλο θα είναι ο Max Verstappen.

Στο Story mode, η αδερφή του Devon Butler, Callie Mayer, θα ξεκινάει την καριέρα της στη F2 και θα θελήσει να ανέβει στη Formula 1. Η οικογενειακή σχέση θα έχει την σημασία της στην ιστορία.

Στο F1 23 θα δούμε και δύο νέες τοποθεσίες. Το Las Vegas και το Losail International του Κατάρ. Θα δούμε επίσης red flags τις οποίες είχαμε να δούμε από το F2 2014.

More
02 Aug 2023 17:49 - 02 Aug 2023 17:50 #272406 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Έχω αναλάβει το review του F1 23(Ps5 Version) το οποίο για ακόμη μια φορά δημιουργήθηκε από την Codemasters και κυκλοφόρησε από την ΕΑ στις κονσόλες PS5, PS4, Xbox Series X, Xbox one και PC(windows).Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι πολύ θετικές καθώς το παιχνίδι είναι πολύ κοντά στο αποτέλεσμα που δείχνει η τηλεόραση. Οι εικόνες είναι εντυπωσιακές ειδικά την ώρα του αγώνα και τα μοντέλα των αυτοκινήτων φαίνονται να είναι στην εντέλεια. Από τον μουσικό τομέα, δεν έχω εντυπωσιαστεί ιδιαιτέρως, καθώς ενώ τα Licensed κομμάτια στο main menu είναι ωραία, την ώρα του αγώνα ακούω μόνο την μηχανή του αγωνιστικού μου, που δεν είναι κακό αλλά όταν η πίστα θέλει 16 γύρους, συνήθως βάζω τα ακουστικά μου. Το gameplay είναι πολύ απλό καθώς τα κύρια κουμπιά είναι μετρημένα στο ένα χέρι
Παρατήρησα πως εκτός του single player online experience  το παιχνίδι έχει ένα story mode το Breaking point  το οποίο ανυπομονώ να ανακαλύψω.

Πέρα από αυτά παρατήρησα δύο πράγματα που είδα και δεν μου άρεσαν, όμως για να είμαι ειλικρινείς ήταν αναμενόμενο για την ΕΑ να βάλει microtransactions και Store στο παιχνίδι.
 Εσάς ποια είναι η άποψή σας για το F1 23;
Είναι παιχνίδι που παίξατε ή θα παίξετε;
Last edit: 02 Aug 2023 17:50 by Νικόλας Χρυσοστόμου.

More
04 Aug 2023 08:56 #272414 by Νικόλας Χρυσοστόμου
Μετά από πολλά Chapters στο breaking point 2 μπορώ να πω πως απολαμβάνω την ιστορία. Το παιχνίδι έχει ένα συνοπτικό βίντεο το οποίο μου έδωσε την περίληψη του Breaking point(F1 2011) που είναι το prequel. Μου αρέσει πάρα πολύ που η ιστορία δεν αφορά μόνο ένα ήρωα αλλά πολλούς και που μας δίνεται στην μορφή real time όπου τα γεγονότα γίνονται αυτή την στιγμή και στο future time όπου οι ήρωες περνάνε από συνέντευξη και μας φανερώνουν τι πραγματικά πίστευαν όταν έλεγαν ή έκαναν μια πράξη.

Το gameplay χωρίζεται σε δύο κατηγορίες, την ώρα του αγώνα και την ώρα του πριν και μετά, όπου περνάτε από συνεντεύξεις στις οποίες οι αποφάσεις σας θα κρίνουν την συνέχεια. Η μόνη διαφορά μεταξύ των αγώνων στο Braking point 2 και στο Quick race είναι πως στο ένα έχετε αποστολές και side objectives τα οποία πρέπει να ολοκληρώσετε. Προσωπικά μου αρέσει αυτό καθώς κάνει το 1 mode να διαφέρει από το άλλο. Μέχρι στιγμής ο αγαπημένος μου χαρακτήρας είναι ο Devon Butler ο οποίος έχει τον τρόπο του και ένα χάρισμα που τον ξεχωρίζει από τον Aiden Jackson.

Εσάς ποιος είναι ο αγαπημένος σας χαρακτήρας και ποια η άποψή σας για το Breaking point 2;

More
08 Aug 2023 13:25 #272452 by Νικόλας Χρυσοστόμου
  Διαβάστε το F1-23 review
Προσωπικά το F1-23 ήταν ένα παιχνίδι που με είχε διχασμένο. Από την μια υπήρχαν κομμάτια τα οποία απολάμβανα και από την άλλη σημεία στα οποία μου έριχνε το ενδιαφέρων.  Το Breaking point 2 είναι η συνέχεια του breaking point(f1-2021) το οποίο συνεχίζει την ιστορία των ηρώων. Το σενάριο μέχρι και το chapter 10 μου άρεσε πολύ αλλά από το 11-17, υπήρχαν στοιχεία των οποίων η παρουσίαση δεν μου άρεσε.  Το gameplay ήταν διασκεδαστικό καθώς τα αγωνιστικά κινούνται πολύ γρήγορα και ανταποκρίνονται άμεσα στο πάτημα των πλήκτρων του μοχλού. Η εμπειρία είναι  καλύτερη λόγω του Haptic feedback του PS5 μοχλού. Επίσης το gameplay περιλαμβάνει κομμάτια στα οποία πρέπει να πάρετε αποφάσεις που θα κρίνουν μελλοντικά στοιχεία όπως side objectives, popularity και teamwork.  Το career mode είναι παρόμοιο απλώς ότι αποφάσεις παίρνετε αφορούν τον εαυτό σας και όχι τους ήρωες του breaking point. Το character customization είναι μικρό όμως “αρκετό” για το είδος του παιχνιδιού.
 Τα γραφικά είναι πολύ ωραία καθώς υπάρχουν διάφορες λεπτομέρειες ρεαλισμού όπως την αντανάκλαση του ήλιου όταν κτυπάει πάνω στο όχημά σας. Θα δείτε χαλίκι, γρασίδι και νερό να βγαίνει από τους τροχούς σας όταν οδηγείτε σε τέτοιες περιοχές  και διάφορα σημάδια που άφησαν τα λάστιχά σας στον δρόμο. Ο ηχητικός τομέας εκτός του breaking point 2 είναι το σημείο που δεν με ικανοποίησε. Το παιχνίδι έχει δύο είδη ήχου, main menu και in game. Στο menu  παίζουν τραγούδια από διάφορους καλλιτέχνες ενώ την ώρα του αγώνα το μόνο που ακούτε είναι την μηχανή του αγωνιστικού. Ενώ είναι ρεαλιστικό(που είναι ο στόχος του παιχνιδιού) προσωπικά τον είχα βαρεθεί μετά από τρεις ώρες.
 Το παιχνίδι έχει local και online mode όπου θα αγωνιστείτε με άλλους παίκτες. Η επιλογή cross platform είναι διαθέσιμη που επιτρέπει σε όσους έχουν το παιχνίδι να παίξουν με άλλους παρά την πλατφόρμα τους.Τέλος, το παιχνίδι αδικαιολόγητα έχει micro-transactions παρά την τιμή του(80 ευρώ). Μπορείτε να αγοράσετε το season pass το οποίο έχει διάφορα cosmetic αλλά και να αγοράστε αντικείμενα που δεν υπάρχουν στο season pass μέσω του in game store.Διαβάστε το review για περισσότερες πληροφορίες