Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ιπτάμενα Αυτοκίνητα

More
08 Mar 2018 13:46 #213238 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Η Ολλανδική PAL-V LIBERTY εικάζεται ότι είναι σε θέση να είναι η πρώτη εταιρία που θα βγάλει στο εμπόριο ιπτάμενο αμάξι.

Βέβαια ο όρος "ιπτάμενο αμάξι" είναι λίγο ασαφής, καθώς το συγκεκριμένο όχημα είναι ουσιαστικά ένα υβρίδιο μεταξύ οχήματος με 3 τροχούς και μικρού gyrocopter. Όταν θα είναι στο δρόμο θα έχει το μέγεθος ενός μικρού αμαξιού, κινητήρια δύναμη 99 ίππους και μέγιστη ταχύτητα 100 μίλια την ώρα. Μέγιστο βάρος θα έχει τον 1 τόνο και η μετατροπή του από αυτοκίνητο σε ιπτάμενο θα παίρνει περίπου 10 λεπτά. Η εταιρία εικάζεται ότι έχει όλες τις σχετικές άδειες από Τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Ασφάλειας της Αεροπορίας και την Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας των ΗΠΑ και ότι για να το πιλοτάρεις θα πρέπει να έχεις τόσο άδεια οδήγησης αλλά και πιλότου.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε στην σελίδα της εταιρείας.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Mar 2018 13:52 #213240 by Aνέστης Αδαμίδης
Α, καλά. Θα πρέπει να περάσω πρώτα στη σχολή Ικάρων και μετά να πάρω τέτοιο αμάξι; Κι όπως είπες, είναι ασαφές. Εγώ φαντάζομαι αμάξια από το Star Wars για ιπτάμενα και όχι κάτι τέτοιο.

More
08 Mar 2018 14:04 #213242 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

TheReaper wrote: Α, καλά. Θα πρέπει να περάσω πρώτα στη σχολή Ικάρων και μετά να πάρω τέτοιο αμάξι; Κι όπως είπες, είναι ασαφές. Εγώ φαντάζομαι αμάξια από το Star Wars για ιπτάμενα και όχι κάτι τέτοιο.

Και εγώ το ίδιο, αλλά νομίζω απέχουμε πολύ από κάτι τέτοιο και δεν νομίζω πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε σε τέτοια τεχνολογία ποτέ. Θα αυτοκαταστραφούμε λογικά πολύ πιο πριν.

More
08 Mar 2018 15:08 #213261 by Aνέστης Αδαμίδης
Ακόμη δεν έχουν καταφέρει να φτιάξουν ένα ιπτάμενο skateboard που να δουλεύει... Μέχρι τα αυτοκίνητα, έχουμε αιώνες.