Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

F1 2016

More
28 May 2016 15:59 #181921 by Γιώργος Λόλας

F1 2016

Η Codemasters ανακοίνωσε την κυκλοφορία του F1 2016, το οποίο θα κάνει την εμφάνισή του φέτος το καλοκαίρι για PC, PS4 και Xbox One.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις της εταιρείας ανάπτυξης, το νεότερο μέλος της σειράς θα παρουσιαστεί βελτιωμένο σε όλους τους τομείς. Στο single-player συναντάμε ένα πλήρως ανανεωμένο Career mode το οποίο επεκτείνεται σε 10 seasons, ενώ προστίθεται το circuit του Baku στο Αζερμπαϊτζάν. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε ότι τα Safety Cars επιστρέφουν (μαζί με το Virtual Safety Car). Θα μπορείτε επίσης να κάνετε upgrade τα μονοθέσιά σας και να τα τεστάρετε μέσω του νέου Practice program.

Το F1 2016 θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι για PC, PS4 και Xbox One.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2016 12:39 #185031 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic F1 2016
Αποκαλύφθηκε νέο trailer από την Codemasters.

More
23 Aug 2016 14:53 #186633 by Πιέρρος Φουστέρης
Διαβάστε το review του "F1 2016" από τον Παντελή, κάνοντας κλικ εδώ!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
23 Aug 2016 15:30 #186638 by Παντελής Δασκαλέλος
Τα τελευταία χρόνια έχω αρχίσει και πάλι να παρακολουθώ τακτικά τους αγώνες της F1 και για να είμαι ειλικρινής είναι το μόνο σπορ που καταφέρνει να με κρατήσει καθηλωμένο στην οθόνη μου. Φέτος ιδιαίτερα το πρωτάθλημα είναι αρκετά συναρπαστικό και μέχρι στιγμής αναβίωνα τον κάθε αγώνα με το F1 2015 στο Xbox One μου περιμένοντας με αγωνία την έλευση του διαδόχου του. Η απουσία του Career mode στο F1 2015 μου είχε καθήσει στο στομάχι να πω την αλήθεια και ήλπιζα στην επιστροφή του.

Με συνοπτικές διαδικασίες θα ήθελα να πω ότι το F1 2016 είναι ένα game που θα ενθουσιάσει όσους παρακολουθούν την Φόρμουλα 1 και όσους αγαπούν τα Racing. Το Career mode είναι με μια λέξη εξαιρετικό, καθώς μεταφέρει σωστά την προετοιμασία που θα πρέπει να κάνει κάθε οδηγός, αλλά και την στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθήσει στον αγώνα. Στο F1 2016 ένιωσα ότι υπήρχε πάντα ένα επιπλέον κίνητρο για να βελτιώσω τον χρόνο μου, για να δω πως θα διαχειριστώ τα ελαστικά μου κτλ. Αυτό το στοιχείο δεν υπήρχε στο προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς.