Έμεινα έκπληκτος με το Project Cars 2 συγκριτικά με την πρώτη έκδοση για πολλούς λόγους. Τα έγραψα όλα στο review αλλά θα γίνω πιο συγκεκριμένος με bullet points.
- Ακριβέστατο μοντέλο χειρισμού: Κάθε αυτοκίνητο δίνει την αίσθηση ξεχωριστής οδηγικής συμπεριφοράς.
- Καλύτερο user interface: Καμία σχέση με πέρυσι. Βρίσκεις άμεσα αυτό που ψάχνεις.
- Πλήρες customization με βοήθειες: Παραμετροποιήσεις τα πάντα, όπως φρένα, πίεση ελαστικών, διαφορικό, αεροτομές και όλα αυτά αν θέλετε με την βοήθεια μηχανικοπού. Δηλαδή εγώ που είμαι άσχετος από αμάξια του λέω "Αργώ να φρενάρω στις στροφές" και μου ρυθμίζει την πίεση των ελαστικών επιτόπου αν του δώσω το οκ.
- ΤΕΡΑΣΤΙΟ περιεχόμενο! Πραγματικά έχει δεκάδες grand-prix. Ασχολήθηκα μαζί του μέρες και οι κατηγορίες είναι ατελείωτες. Μαζί με τα προαιρετικά events διαφόρων κατασκευαστών και το online μπορείτε να παίζετε για πολλές εβδομάδες. Χωρίς πλάκα, μιλάμε για το πληρέστατο Project Cars σε θέμα περιεχομένου. Τα βγάζει τα λεφτά του για πλάκα.
- Εξαιρετικό online: Είχα lag μόνο σε όσους είχαν πολύ υψηλό ping. Έχω τύχει σε ματς με 10-12 οχήματα με καθόλου lag. Αν κάποιοι έχουν σάπια σύνδεση μόνο εκεί εντοπίζεται το πρόβλημα.
Στα αρνητικά βρήκα μόνο το ότι στο PS4 δεν εξελίχθηκε στα γραφικά όσο θα περιμέναμε. Ηχητικά είναι άψογο με άριστη απεικόνιση των ήχων. Αλλά το τονίζω αυτό: μόνο στο PS4. Αν το αγοράσετε στο PC τότε με μία κάρτα γραφικών 4GB θα τρίβετε τα μάτια σας από την ποιότητα.
Δείτε και το live μας με τον Dragoman: