Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρά Real Racing

More
28 May 2015 14:38 - 28 May 2015 16:04 #161870 by Μάνος Γρυπάρης

Μετά από απαίτηση του legend10 ανέλαβα να γράψω review για το Real Racing. Σταδιακά θα έχουμε reviews για όλα τα games της σειράς. Προς το παρόν γράφεται review για την πρώτη έκδοση του 2009 που κυκλοφόρησε αποκλειστικά για iOS.

Διαβάστε το review .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 28 May 2015 16:04 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 May 2015 22:25 #161891 by Γιάννης Ρέμας
ούτε ο κιμ γιονκγ ουν να ήμουν μια πρόταση έκανα απλά :D το ένα δεν το έχω παίξει αλλά το 3 που παίζω είναι αρκετά κάλο που παίζει και σε android το μόνο κακό είναι πως θέλει συχνά να κατεβάζεις από το internet δεδομένα, αλλά πρέπει να έχει και μεγάλη διάρκεια εγώ ακόμα είμαι στην αρχή

More
14 Dec 2015 21:39 #173429 by Μάνος Γρυπάρης
Real Racing 2 review

Η καλύτερη έκδοση της σειράς!
30 αυτοκίνητα, 15 κούρσες, βελτιωμένο user interface και έξυπνο rewarding system.
Κοστίζει 5 ευρώ. Για μένα τα αξίζει, αν είστε On the go και θέλετε το καλύτερο δυνατό racing για το κινητό σας.
Κυκλοφορεί για Android, iOS και Windows Phone. Περισσοτερα στο review. Προσωπικά με κράτησε ασταμάτητα μέχρι τέλους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments: