Το νέο NFS είναι ένα racing game που περίμενα πως και πως. Η αλήθεια είναι πως έχω μεγαλώσει με Need for Speed, άρα κάθε φορά που ανακοινώνεται νέος τίτλος της σειρας, ενθουσιάζομαι. Πρώτη ημέρα που δοκίμασα το NFS, είδα ότι έχει σχεδόν τα πάντα που θέλει ο fan της σειράς. Καγκουροκατάσταση, παράνομοι αγώνες, αστυνόμοι και τέρμα customization! Τα cutscenes είναι αρκετά διαφορετικά καθώς έχουν ηθοποιούς και όχι NPC και εμένα προσωπικά το σενάριο μου άρεσε. Τονίζω πως μου άρεσε το όλο στυλ επειδή είμαι fan της σειράς από παλιά και ήθελα την παλιά καλή εμπειρία του NFS. Ο μέσος racing φαν που παίζει The Crew, Forza Motorsport, Project Cars κτλ, δεν πιστεύω ότι θα ενθουσιαστεί γιατί περιμένει κάτι που θα τον τραβήξει από τα games που ήδη παίζει. Σας το λέω από τώρα, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Το NFS απευθύνεται στους hardcore fans της σειράς και αυτούς σκοπεύει να ευχαριστήσει.
Εγώ προσωπικά το ευχαριστήθηκα πολύ που έκανα drift αγώνες, έπειτα sprint και λίγο πριν το τέλος με κυνηγούσαν οι αστυνομικοί. Έπειτα έτρεχα στο γκαράζ για να κάνω customization σε εξωτερικά parts αλλά και τα μηχανικά μέρη. Παρόλα αυτά, με ενόχλησαν: το συνεχές loading σε ό,τι επέλεγα να κάνω, το Rubber Band A.I που δεν σε αφήνει να ευχαριστηθείς την νίκη γιατί θα σε περάσει τελευταία στιγμή κάποιος. Επίσης ενοχλητικά είναι τα συνεχή τηλεφωνήματα από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που θέλουν να κάνετε μαζί αγώνες. Πέρα από όοοολα αυτά, έρχεται το always online το οποίο μπορεί να καταστρέψει την εμπειρία όποιου έχει έστω και λίγο προβληματικό internet.
Γενικά, το νέο NFS αποτελεί έναν συμπαθητικό racing. Αν δεν είστε τόσο φαν της σειράς θα σας πρότεινα να το αποφύγετε ή να το αγοράσετε σε εκπτώσεις. Αν από την άλλη, παίζετε NFS από παλιά και σας αρέσει το Underground στυλ, go for it!
Διαβάστε το review εδώ.