Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Need for Speed

More
29 May 2015 17:37 #161927 by Thanos TrOphY HunTeR
Replied by Thanos TrOphY HunTeR on topic Need for Speed
Nope

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 May 2015 17:38 #161928 by Thanos TrOphY HunTeR
Replied by Thanos TrOphY HunTeR on topic Need for Speed

Professor_Severus_Snape wrote: Έχει καταλάβει κάποιος τι σημαίνουν οι πέντε τρόποι παιχνιδιού (Speed, Style, Build, Crew και Outlaw) στο νέο Need for Speed?

Nope

More
29 May 2015 19:16 #161939 by Κωνσταντινος Καλαμαρας
πιστευω πως θα το μαθουμε πολυ συντομα καθως πλησιαζει ολοενα και περισσοτερο η E3 2015.
υπομονη και πιστευω πως ολες οι αποριες μας θα μας λυθουν :P

More
16 Jun 2015 00:46 - 16 Jun 2015 00:59 #162700 by Πιέρρος Φουστέρης
Gameplay video από την EA στην E3!

Στα πλαίσια της E3, η EA παρουσίασε το πρώτο gameplay video για το reboot της σειράς Need for Speed. Customization των αμαξιών, παράνομες κόντρες και καταδιώξεις από περιπολικά. Άντε να δούμε! Παρακολουθήστε το video και διαβάστε περισσότερα για την P.C. της EA εδώ .

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 16 Jun 2015 00:59 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
05 Aug 2015 16:46 #166977 by Πιέρρος Φουστέρης
Νέο trailer για το Need for Speed έδωσε στη δημοσιότητα η EA, στα πλαίσια της Gamescom 2015 , όπου βλέπουμε στιγμιότυπα παρμένα από πραγματικές σκηνές και εναλλαγή από αυτά στο gameplay! Δείτε το video και διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση .

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
04 Sep 2015 14:40 #168397 by Στέφανος Λέγος
Νέο τρέιλερ που παρουσιάζει τα 5 modes του Need For Speed.
Πιο συγκεκριμένα στο Speed θα πρέπει απλά να τρέχετε γρήγορα και να κερδίζετε αγώνες, στο Style να κάνετε drift και άλλα κόλπα, στο Build θα αναβαθμίζετε και θα διαμορφώνετε το αυτοκίνητό σας, ενώ στα Crew Events θα τρέχετε σε ομάδα με άλλους οδηγούς. Τέλος, δε λείπει φυσικά το Outlaw, όπου βρίσκεστε υπό καταδίωξη από αστυνομικά οχήματα στους δρόμους της πόλης.

More
29 Oct 2015 16:31 #170362 by Γιώργος Λόλας
Όσοι είστε συνδρομητές EA Access στο Xbox One μπορείτε να κατεβάσετε και να παίξετε την trial έκδοση του νέου Need for Speed.

More
07 Nov 2015 22:02 - 07 Nov 2015 22:07 #170771 by Χριστιάνα Θάνου
Το νέο NFS είναι ένα racing game που περίμενα πως και πως. Η αλήθεια είναι πως έχω μεγαλώσει με Need for Speed, άρα κάθε φορά που ανακοινώνεται νέος τίτλος της σειρας, ενθουσιάζομαι. Πρώτη ημέρα που δοκίμασα το NFS, είδα ότι έχει σχεδόν τα πάντα που θέλει ο fan της σειράς. Καγκουροκατάσταση, παράνομοι αγώνες, αστυνόμοι και τέρμα customization! Τα cutscenes είναι αρκετά διαφορετικά καθώς έχουν ηθοποιούς και όχι NPC και εμένα προσωπικά το σενάριο μου άρεσε. Τονίζω πως μου άρεσε το όλο στυλ επειδή είμαι fan της σειράς από παλιά και ήθελα την παλιά καλή εμπειρία του NFS. Ο μέσος racing φαν που παίζει The Crew, Forza Motorsport, Project Cars κτλ, δεν πιστεύω ότι θα ενθουσιαστεί γιατί περιμένει κάτι που θα τον τραβήξει από τα games που ήδη παίζει. Σας το λέω από τώρα, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Το NFS απευθύνεται στους hardcore fans της σειράς και αυτούς σκοπεύει να ευχαριστήσει.

Εγώ προσωπικά το ευχαριστήθηκα πολύ που έκανα drift αγώνες, έπειτα sprint και λίγο πριν το τέλος με κυνηγούσαν οι αστυνομικοί. Έπειτα έτρεχα στο γκαράζ για να κάνω customization σε εξωτερικά parts αλλά και τα μηχανικά μέρη. Παρόλα αυτά, με ενόχλησαν: το συνεχές loading σε ό,τι επέλεγα να κάνω, το Rubber Band A.I που δεν σε αφήνει να ευχαριστηθείς την νίκη γιατί θα σε περάσει τελευταία στιγμή κάποιος. Επίσης ενοχλητικά είναι τα συνεχή τηλεφωνήματα από τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας που θέλουν να κάνετε μαζί αγώνες. Πέρα από όοοολα αυτά, έρχεται το always online το οποίο μπορεί να καταστρέψει την εμπειρία όποιου έχει έστω και λίγο προβληματικό internet.

Γενικά, το νέο NFS αποτελεί έναν συμπαθητικό racing. Αν δεν είστε τόσο φαν της σειράς θα σας πρότεινα να το αποφύγετε ή να το αγοράσετε σε εκπτώσεις. Αν από την άλλη, παίζετε NFS από παλιά και σας αρέσει το Underground στυλ, go for it!

Διαβάστε το review εδώ.
Last edit: 07 Nov 2015 22:07 by Χριστιάνα Θάνου.

More
08 Nov 2015 02:20 #170783 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Εγώ πάντως από το χθεσινό live με έψησε η αγορά του .αλλά όπως είπες όταν θα βρεθεί σε καλή τιμή ,και η ΕΑ είναι ζόρικη σε αυτά οπότε μάλλον θα αργήσει πολύ να ασχοληθώ,προέχει φυσικά να το δούμε στο pc :P .

More
11 Nov 2015 15:19 #170976 by Μάνος Γρυπάρης
Προσωπικά δεν περίμενα να είναι τόσο καλό στο ξεκίνημά του. Το σύστημα ανταμοιβής και η αναμονή του να μαζέψω χρήμα για να αγοράσω νέα αυτοκίνητα ομολογώ ότι με κράτησε. Το ίδιο και το customization. Φτιάχνεις τα πάντα και έτσι πρέπει. Σταδιακά γίνεται unlock καλύτερος εξοπλισμός ανάλογα με το level σου.

Κατά τα άλλα όπως είπα και στο Live περίμενα ένα πιο πιασάρικο σενάριο, στυλ Need for Speed: Undercover, ενώ πιστεύω ότι ίσως μετά από κάποιες ώρες θα βαρεθείτε τα modes. Μπορεί να κάνω και λάθος. Οταν τελειώσω με όλα τα reviews μου για φέτος θα το παίξω τον Δεκέμβριο για να δω αν θα με κρατήσει περισσότερο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)