Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

MotoGP 15

More
26 Mar 2015 20:01 - 26 Mar 2015 20:46 #158578 by Δημήτρης Αραμπατζίδης
Η Milestone Studios ανακοίνωσε το τρίτο μέρος της σειράς MotoGP. Το MotoGP 15 έρχεται με αρκετές προσθήκες. Δείτε το τρέιλερ και μάθετε τις πρώτες πληροφορίες .
Last edit: 26 Mar 2015 20:46 by Δημήτρης Αραμπατζίδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2015 21:15 #163764 by Στέφανος Λέγος
Πολύ κοντά στο MotoGP 14, αν όχι ίδιο.
Ίσως λίγο η φυσική είναι καλύτερη, ειδικά εκεί που μπαλαντζάρει η μηχανή σε απότομα γκάζια.
Δεν μπορώ να εξηγήσω τα 40 Gb που απαιτεί στο σκληρό δίσκο.

More
03 Aug 2015 15:03 - 07 Jan 2016 09:59 #166849 by Μάνος Γρυπάρης
Η συνέντευξή μας με τον Sebastien Pellicano της Ιταλικής εταιρείας ανάπτυξης Milestone για το MotoGP 15 και το Sebastien Loeb (που αναμένεται Ιανουάριο).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 07 Jan 2016 09:59 by Μάνος Γρυπάρης.

More
14 Sep 2015 21:34 #168770 by Παντελής Δασκαλέλος
Ομολογώ ότι δεν ήμουν fan της σειράς, καθότι προτιμώ τα Racing με αμάξια και όχι με μηχανές. Το MotoGP 15 δεν με έκανε να αλλάξω γούστα, παρόλα αυτά μπορώ να πω ότι το καταδιασκέδασα τις 20 περίπου ώρες που ασχολήθηκα μαζί του. Η εμπειρία της οδήγησης είναι άκρως ρεαλιστική και παράλληλα μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα του οποιοδήποτε. Το βασικό πρόβλημα είναι ότι οι προσθήκες σε σχέση με τον προκάτοχό του είναι πραγματικά ελάχιστες και παράλληλα στον τεχνικό τομέα χρειάζονταν περισσότερη δουλειά, αφού στον οπτικό τομέα εγώ τουλάχιστον δεν εντυπωσιάστηκα. Το βρήκα πάντως καλύτερο από το F1 2015 σε όλους τους τομείς πλην των γραφικών.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το review κάνοντας κλικ εδώ .