Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Sebastien Loeb Rally Evo

More
31 Jan 2016 00:32 #176142 by Efthimis
Replied by Efthimis on topic Sebastien Loeb Rally Evo
Ανάμεσα σε sebastian loeb rally και wrc 5 πιο θα προτιμούσατε;; κάποιος που να τα έχει δοκιμάσει και τα 2;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Feb 2016 19:44 #176386 by George Bratsos
Τα πάντα είναι ανώτερα του WRC 5! :D

Νομίζω έχει demo στο steam για το WRC 5, για το SLRallyEVO έχει σίγουρα.

From simracing to real rallies!
Peugeot 205 F2000 tarmac rally car
~ rallydiaries.eu ~

Website: bratsaki.eu ,
Facebook: fb.com/geobratsos ,
Instagram:
,
Twitch: twitch.tv/bratsaki ,
Twitter: twitter.com/bratsaki
DiRT Hellenic Community: fb.com/groups/dirthelleniccommunity
Greek Simracers: fb.com/groups/GreekSimRacers

More
06 Feb 2016 11:30 #176403 by babis
Replied by babis on topic Sebastien Loeb Rally Evo
Αν εχεις τιμονι τοτε καλυτερο είναι το SLRE Αν παιξεις με Pad το WRC 5 είναι πιο Arcade πιο ευκολο . Αν εχεις εμπειρια από SIM Παρε SLRE Αν θες απλα κατι ευκολο τοτε WRC 5 Είναι PAD friendly .

More
06 Feb 2016 23:52 - 06 Feb 2016 23:59 #176432 by Στέφανος Λέγος
Δοκίμασα και γω το SLRE. Επειδή όμως δεν είμαι ο απόλυτος γνώστης των sim racing και επειδή η τιμονιέρα μου δεν έχει FFB, αλλά μόνο vibration feedback, ρώτησα την άποψη ενός φίλου, ο οποίος είναι λάτρης των WRC sim και μάλιστα από τους καλύτερους Έλληνες και Ευρωπαίους στο Richard Burns Rally.
O φίλος λοιπόν έχοντας λιώσει στο RBR, όταν είδε το Dirt Rally χάρηκε. Οι πρώιμες εκδόσεις δεν τον εντυπωσίασαν, αλλά σίγουρα αποτελούσε κάτι το καινοτόμο, με πάρα πολύ καλά γραφικά, άριστο ηχητικό τομέα (και στις οδηγίες του συνοδηγού). Εν τέλει το αγόρασε και χάρηκε ιδιαίτερα όταν είδε ότι η τελική έκδοση βελτίωσε πολύ το FFB, δίνοντας αρκετές λεπτομέρειες στο τιμόνι. Για την φυσική της οδήγησης ήταν ικανοποιημένος απλά. Αλλά το συνολικό πακέτο που προσφέρει το Dirt Rally (γραφικά, ήχος, αμάξια, FFB) τον κέρδισε.

Προχθές τον έπεισα να κάνει τον κόπο να δοκιμάσει το SLRE. Και εγώ και αυτός δεν είχαμε πολλές προσδοκίες καθως οι προηγούμενοι τίτλοι WRC από την Milestone ήταν οριακά αποδεκτοί. Και μου στέλνει το εξής μήνυμα στο facebook " Το Sebastien Loeb σκοτώνει από φυσική στην οδήγηση". Και μετά αναλύοντας είπε ότι σε όλα είναι υποδεέστερο από το Dirt Rally, αλλά σε φυσική οδήγησης και FFB είναι πολύ καλύτερο και πολύ κοντά στο RBR. Το Dirt καλό, χρυσό και άγιο είναι, αλλά συγχωρεί αρκετά λάθη, και ωρες-ωρες ξεχνάς το γκάζι πατημένο. Στο SLRE νιώθεις τη χαρά να παίζεις την ίδια πίστα ξανά κ ξανά, όπως στο RBR.

Θέλω να παραθέσω και μια άλλη γνώμη/κριτική που βρήκα:
"The truth is that Milestone built an absolutely phenomenal rally simulator, one which blows away both Richard Burns Rally, as well as the more recent DiRT Rally in terms of both driving physics and content, but the entire experience is plagued by absurd technical problems that make the game tread dangerously close to unplayable territory".

Εν τέλει πιστεύω ότι η Milestone έκανε ένα τεράστιο άλμα φέτος, απλά μόνη της φρόντισε να σαμποτάρει τον εαυτό της, θάβοντας ένα διαμάντι μέσα σε κάρβουνα. Νομίζω όμως ότι έχει χτίσει μια πολύ καλή βάση για κάτι εξαιρετικό, και ελπίζω οτι με δυο-τρια γερά και εύστοχα patch θα διαλύσει τον ανταγωνισμό. Αρκεί να θέλει.
Last edit: 06 Feb 2016 23:59 by Στέφανος Λέγος.

More
07 Feb 2016 21:12 #176470 by George Bratsos
@Aman, Τον ίδιο φίλο έχουμε? Μήπως είναι και στην ομάδα μου? B) B) :P :silly:

Όντως παίδες το SLRallyEVO είναι πάρα πολύ καλό και είναι όπως ακριβώς τα εξέφρασε ο φίλος και team mate. Πολύ κοντά σε RBR οδήγηση, βελτιωμένα γραφικά αλλά όντως σαμποτάρουν τον εαυτό τους σε θέματα ήχου damage models κλπ.

Το έχω αγοράσει και πλέον έχει μεγάλη διαφορά με το demo που έπαιξα τις προηγούμενες μέρες. Μακάρι να το εξελίξουν με patches/fixes και να φτιάξουν ένα ωραίο online Mod με ομάδες κλπ.

~ rallydiaries.eu ~

Instagram:
,

More
08 Feb 2016 02:27 #176481 by Στέφανος Λέγος
@G.Bratsos
Εννοείται πως μιλάμε για τον ίδιο φίλο και είναι στην ομάδα σου.
Η Milestone δε με συμπαθεί γιατί όπως φαίνεται δεν υποστηρίζει την τιμονιέρα μου και με αναγκάζει να παίζω με μοχλό και να χάνω το 70% της απολαυσης.

More
08 Feb 2016 16:01 #176501 by George Bratsos
Για να δούμε θα ασχοληθούν με updats/fixes κλπ? Συνήθως με τα WRC παλά πέταξαν 2 patches και τέλος. :(

~ rallydiaries.eu ~

Instagram:
,

More
18 Feb 2016 18:43 #176872 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα έπαιξα Sebastien Loeb Rally Evo. Δείτε user interface, mods και την πρώτη μεγάλη νίκη του Γάλλου οδηγού.

Οκ μην γελάτε με τις επιδόσεις μου. Το πάλεψα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 Feb 2016 17:11 - 22 Feb 2016 17:15 #177017 by George Bratsos
Ξεκίνησα να streamάρω το Sebastien Loeb Rally EVO, Realistic με βοήθειες κλειστές για να μάθω περισσότερα γι' αυτό το παιχνίδι τις φυσικές του και την οδήγησή του και να φτάσω τις ~200 ώρες παιχνιδιού όπως και στο Dirt Rally.

Εδώ θα βρείτε βιντεάκια από τα Highlights μου στο παιχνίδι από τα streams μου

~ rallydiaries.eu ~

Instagram:
,
Last edit: 22 Feb 2016 17:15 by George Bratsos.