Τώρα είναι σαν να με ρωτάνε αν μου αρέσει περισσότερο ο μουσακάς ή τα γεμιστά (τα δύο αγαπημένα μου φαγητά). Ποιον κοροϊδεύω! Η απάντηση είναι εύκολη. Ο μουσακάς! Εννοώ...
Από rally games μου αρέσουν περισσότερο τα Colin McRae 2 και Richard Burn's Rally (ο βασιλιάς του είδους!). Από τα νεότερα, Dirt 3 και WRC 3. Το τελευταίο έχουν αρχίσει και το modάρουν, προσπαθώντας να το κάνουν περισσότερο simulation. Πολλοί λένε ότι εν καιρώ θα το φτάσουν σε τέτοιο σημείο που θα κρίνεται ως το νέο Richard Burn's Rally. Μεγάλα λόγια, αλλά μη ξεχνάμε ότι και το RBR έγινε αυτό που είναι σήμερα μέσα από τα mods που δημιούργησε η κοινότητα.
Από racing simulators, τα αγαπημένα μου είναι τα GTR2 (με το Power & Glory mod που κάνει το παιχνίδι ένα μοντέρνο GT Legends, δείτε το!), το Live For Speed, rFactor 2, nkPro και περιμένω Assetto Corsa, Project Cars, RaceRoom Racing Experience και GTR3. Θα ήθελα να ασχοληθώ κάποια στιγμή σοβαρά και με το iRacing, ενώ έχω δοκιμάσει και τα SimRaceWay και Auto Club Revolution.
Μη ξεχάσω να αναφέρω και το πολυαγαπημένο μου Grid (ελπίζω το Grid 2 να είναι το ίδιο καλό αλλιώς θα τους πάρει ο διάολας
). Τέλος, τρέφω μεγάλη αγάπη σε όλα τα παιχνίδια με νταλίκες (Euro Truck Simulator 2
).