Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Forza Motorsport 6

More
14 Jan 2015 17:09 - 04 Oct 2017 07:01 #155504 by Πιέρρος Φουστέρης

Ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια του International Auto Show.

Στο International Auto Show που διεξάγεται στην Αμερική, η Turn 10 Studios και η Microsoft ανακοίνωσαν το Forza Motorsport 6.

Στο τρέιλερ που θα παρακολουθήσετε υπάρχει το νέο Ford GT, το οποίο και θα φιγουράρει στο εξώφυλλο του παιχνιδιού. Το Forza 6 θα έχει playable demo στην E3 2015.

Μαζί με το νέο Ford GT στο παιχνίδι θα συνυπάρχουν επίσης τα Shelby GT350 Mustang και F-150 Raptor, βάση συμφωνίας Ford-Microsoft.

Forza Motorsport 6 review

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:
Last edit: 04 Oct 2017 07:01 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jan 2015 19:41 #155508 by Παντελής Δασκαλέλος
Εάν το δούμε μέσα στο 2015 και αυτό το Xbox One μου θα κινδυνέψει με άμεση υπερθέρμανση! Πέρα από την πλάκα καλύτερα θα είναι να βγει την άνοιξη του 2016. Εδώ ακόμη δεν έχουμε κάνει πάντα στα Forza Motorsport 5 και Forza Horizon 2.

More
15 Jan 2015 02:18 #155528 by Μάνος Γρυπάρης
Πολύ σύντομος κύκλος ανάπτυξης. Ελπίζω προσωπικά να έχει έναν σημαντικό αριθμό αυτοκινήτων από όλες τις εταιρείες (τουλάχιστον 500) και αριθμό τόσων πιστών ώστε να μην βλέπουμε διαρκώς μπροστά μας τις ίδιες όπως στο Forza 5. Καμιά 50αριά αν ζητήσω μπορεί και να ακουστώ γραφικός.

Όσο για τον χειρισμό, τον ρεαλισμό και τα γραφικά είναι τα μόνα εγγυημένα. Α και προσωπικά θα ήθελα πιο ανταγωνιστικό A.I. Τσαμπουκαλεμένο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Feb 2015 21:19 #157240 by Πιέρρος Φουστέρης
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας!

Ο product manager του τμήματος Xbox, Aaron Greenberg, ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Forza Motorsport 6, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο! Περισσότερα θα μάθουμε στην E3 2015, η οποία θα διεξαχθεί στις 16-18 Ιουνίου, στο Los Angeles Convention Center. Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
19 May 2015 18:33 - 16 Jul 2015 15:51 #161268 by Γιώργος Καπινιάρης
Δεν το έχω παίξει αλλά πιστεύω ότι θα είναι ωραίο παιχνίδι.
Last edit: 16 Jul 2015 15:51 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
16 Jul 2015 14:29 #165436 by Γιάννης Μίγκλης
Όλα τα αμάξια είναι πολύ καλά και αξιοσημείωτα

More
16 Jul 2015 16:27 #165455 by Tony
Replied by Tony on topic Forza Motorsport 6
Πολυ δυνατος τιτλος.Τρομερο exclusive του xbox one.Ψηνομαι παρα πολυ .οντας λατρης των gran turismo το βλέπω να πηαγινω απο ps3 σε xbox one για κατι τετοια games

More
09 Sep 2015 01:21 #168560 by Tony
Replied by Tony on topic Forza Motorsport 6
Το πρωτο παιχνιδι που επαιξα στο one ηταν το motosport 5.Μακραν το καλυτερο racing που εχω παιξει .Δεν καταλαβαινω γιατι θεωρειται αρπαχτη...εχει γραφικαρες,τρομερο ηχο,τελειο χειρισμο,καταπληκτικο ηχο,ικανοποιητικο αριθμο αμαξιων και πιστων και online μονο για μαγκες και μερακληδες!Εκει πευτει πολυ ξυλο.
Παιζοντας τo demo του forza 6 εχω να πω πως η τελειοτητα τελειοποιηθηκε!Περα της προσθηκης της βροχης,των πιο πολλων αμαξιων και του αγωνα με συμμετοχη αμαξιων μεχρι 24 σε εναν αγωνα(φανταστειτε στο online χαμος!!η carmageddon η WWE θα παιζουμε), το carrer mode αποκτα ακομη περισσοτερο ενδιαφερον,αφου στο forza 6 θα υπαρχουν προτασεις απο εταιρειες για συμμετοχη σε αγωνες,χορηγιες κλπ που θα κανουν το παιχνιδι ακομη ρεαλιστικο και ενδιαφερον.

More
01 Mar 2016 15:06 - 04 Oct 2017 07:01 #177372 by Παντελής Δασκαλέλος
Forza Motorsport 6 review

Το προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς μου είχε αφήσει θετικότατες εντυπώσεις, παρά τα όποια προβλήματά του και βλέποντας το εξαιρετικό Forza Horizon 2 που ακολούθησε περίμενα ακόμη περισσότερα από το Forza Motorsport 6. Αυτό που είδα ήταν η πλήρης δικαίωση των προσδοκιών μου, καθώς το νέο κεφάλαιο της σειράς είναι μακράν το καλύτερο Racing Simulator των τελευταίων ετών. Για την ακρίβεια θεωρώ πλέον ότι η σειρά έχει πιάσει ταβάνι, καθώς ο μόνος τομέας στον οποίο μπορεί να υπάρξει βελτίωση είναι στο A.I των Drivatars.

Τουλάχιστον στα χαρτιά οι διαφορές σε σύγκριση με το Forza Motorsport 5 είναι ελάχιστες, εντούτοις το wet racing και η νυχτερινή οδήγηση απογειώνουν στην κυριολεξία την όλη εμπειρία. Θετική βρήκα και την προσθήκη των mods, αλλά και την δημιουργία των Leagues στο multiplayer. Για το campaign τώρα τι να πει κάποιος, είναι απλά τεράστιο. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι υπάρχει πολύ υλικό μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου Forza. Αυτό που θέλω να δω πάντως στο άμεσο μέλλον είναι δωρεάν title updates με Achievements, όπως είχε συμβεί στο Forza Motorsport 5, αλλά και Challenges. Ακόμη θυμάμαι το τρίωρο Endurance race στο LeMans το 2014.
Last edit: 04 Oct 2017 07:01 by Μάνος Γρυπάρης.

More
19 Mar 2016 12:41 #178278 by George Bratsos
Replied by George Bratsos on topic Forza Motorsport 6
Πήραμε στο γραφείο ένα X-Box one (την πιο full extra έκδοση με τα γαμάτα χειριστήρια κλπ). Βάλαμε το Forza Motorsport 6 και πήγα να το δοκιμάσω.

Έκανα κάποιες βόλτες και με supercar αλλά και με ένα Subaru Impreza 555. Δεν με ενθουσίασε με τα χειριστήρια. Πολύ απλό και εύκολο μου φάνηκε. Κάτι που με εντυπωσίασε ήταν ότι έπαιρνες κάποια ανάδραση στα χέρια σου όταν το αυτοκίνητο υπέστρεφε και πήγαινες να το χάσεις.

Ίσως πάω την G27 τιμονιέρα μου, κάποια μέρα στο γραφείο να το δω με το τιμόνι.

From simracing to real rallies!
Peugeot 205 F2000 tarmac rally car
~ rallydiaries.eu ~

Website: bratsaki.eu ,
Facebook: fb.com/geobratsos ,
Instagram:
,
Twitch: twitch.tv/bratsaki ,
Twitter: twitter.com/bratsaki
DiRT Hellenic Community: fb.com/groups/dirthelleniccommunity
Greek Simracers: fb.com/groups/GreekSimRacers