Forza Motorsport 6 review
Το προηγούμενο κεφάλαιο της σειράς μου είχε αφήσει θετικότατες εντυπώσεις, παρά τα όποια προβλήματά του και βλέποντας το εξαιρετικό Forza Horizon 2 που ακολούθησε περίμενα ακόμη περισσότερα από το Forza Motorsport 6. Αυτό που είδα ήταν η πλήρης δικαίωση των προσδοκιών μου, καθώς το νέο κεφάλαιο της σειράς είναι μακράν το καλύτερο Racing Simulator των τελευταίων ετών. Για την ακρίβεια θεωρώ πλέον ότι η σειρά έχει πιάσει ταβάνι, καθώς ο μόνος τομέας στον οποίο μπορεί να υπάρξει βελτίωση είναι στο A.I των Drivatars.
Τουλάχιστον στα χαρτιά οι διαφορές σε σύγκριση με το Forza Motorsport 5 είναι ελάχιστες, εντούτοις το wet racing και η νυχτερινή οδήγηση απογειώνουν στην κυριολεξία την όλη εμπειρία. Θετική βρήκα και την προσθήκη των mods, αλλά και την δημιουργία των Leagues στο multiplayer. Για το campaign τώρα τι να πει κάποιος, είναι απλά τεράστιο. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι υπάρχει πολύ υλικό μέχρι την κυκλοφορία του επόμενου Forza. Αυτό που θέλω να δω πάντως στο άμεσο μέλλον είναι δωρεάν title updates με Achievements, όπως είχε συμβεί στο Forza Motorsport 5, αλλά και Challenges. Ακόμη θυμάμαι το τρίωρο Endurance race στο LeMans το 2014.