Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Live for Speed

More
29 Apr 2007 23:33 #30807 by migf1
Replied by migf1 on topic Live for Speed
Η GVRteam απέκτησε δικό της domain

Εδώ και δυο ημέρες το φόρουμ της GVRteam λειτουργεί πια σε δικό μας domain, το www.gvrteam.gr/ , οπότε ενημερώστε τα “Αγαπημένα” σας!

Ήταν μια κίνηση που πάντα υπήρχε ως στόχος στο μυαλό μας και απλά περιμέναμε να ωριμάσουν οι συνθήκες. Με 90 εγγεγραμμένα μέλη στο φόρουμ και traffic 2Gb/μήνα και με κατά μέσο όρο 100 μοναδικές επισκέψεις την ημέρα στο παρόν blog, πιστεύουμε ήταν η καταλληλότερη στιγμή να αγοράσουμε δική μας ηλεκτρονική διεύθυνση. Η ευχάριστη αυτή εξέλιξη συνέπεσε με την μετακόμιση μας σε νεό σπίτι, στην εξειδικευμένη Royal Networks, έχοντας πια στη διάθεσή μας περισσότερα μέσα (χώρο, bandwidth, εργαλεία διαχείρισης, κλπ) και ανανεωμένη διάθεση για την εκπλήρωση ακόμα μεγαλύτερων στόχων.
...

Ολόκλήρο το άρθρο στο link του τίτλου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2007 13:12 #30874 by migf1
GVR Team - Interview (από το apaixtos.net )

Στο παρελθόν είχαμε ασχοληθεί ξανά με την Greek Virtual Racing Team, μια αξιόλογη ελληνική προσπάθεια που γίνεται στο χώρο του sim racing, κάνοντας μια πρώτη παρουσίαση της ομάδας. Από τότε κύλησε πολύ νερό στο αυλάκι και η GVR συνεχίζει ακάθεκτη το έργο της, αποτελώντας πια το σημείο σταθμό για κάθε Έλληνα gamer που θέλει να ασχοληθεί με το ευγενές άθλημα του εικονικού μηχανοκίνητου αθλητισμού.
....

Η συνέχεια του άρθρου, με την συνέντευξη, στο link του τίτλου.

More
08 May 2007 10:49 #31075 by Σπύρος Ηλιόπουλος
Εχω φτιάξη ενα ερασιτεχνικό skin για το FZR, παρακαλώ μου επιτρέπεται
να χρισημοποιήσω το ( www.gamesradio.gr ) στο skin.
Θα ήθελα παρακαλώ να μου απαντήση ενας υπεύθηνος.
Ευχαριστώ.- :D

More
08 May 2007 11:32 #31076 by Πάτροκλος Κόντος
δε νομιζω πως εχουμε κανενα προβλημα , ισα ισα διαφημιση θα ειναι :D

More
08 May 2007 15:03 #31080 by Σπύρος Ηλιόπουλος
Ευχωμαι και εγώ στα παιδιά της GVR να έχουν επιτυχίες στους αγώνες που συμετέχουν, εγώ ασχολούμαι τελευταία με το LFS μετά την ενημέρωση απο τον Κο Δημήτρη (tigraki) και....κόλλησα. :D

More
08 May 2007 15:20 #31081 by migf1
Αναρτήθηκε ένα από τα καλύτερα race-reports από τη συμμετοχή μας στο παγκόσμιο πρωτάθλημα OLFSL.

OLFSL Reverse Rumble - Αγώνας 5ος (FO8@AS4R)

Κυρίες και κύριοι, καλώς ήλθατε στην κεντρική Αγγλία, σε μια από τις γρηγορότερες και προκλητικότερες πίστες του παγκοσμίου πρωταθλήματος OLFSL. Η Aston Historic Reverse θα είναι αυτή τη φορά το φόντο στη μάχη της GVRteam για την παγκόσμια αναγνώριση.

Αντίστοιχη πρόκληση με την πίστα, θα μας προσφέρουν και τα μονοθέσια Formula V8. Με τους οκτακύλινδρους, ατμοσφαιρικούς κινητήρες να αποδίδουν στριγγλίζοντας σχεδόν 460 μανιασμένους ίππους στις 9.000 στροφές, ο αγώνας αυτός προβλέπεται να είναι για γερά νεύρα. Νεύρα που σίγουρα θα δοκιμαστούν και στις βίαιες επιβραδύνσεις από τα 280 χλμ/ώρα, πάνω σε στροφές που χάνονται στους λόφους της Aston!
...

(η συνέχεια στο link της επικεφαλίδας)

ΥΓ. Φίλε Σπύρο, ευχαριστούμε! Ποστάρισε αν θέλεις και το σκιν που έφτιαξες να το δούμε.

More
08 May 2007 18:58 #31104 by Σπύρος Ηλιόπουλος
Προσπάθησα να χρωματίσω ένα FZR (πρίν μία εβδομάδα έμαθα λίγο το photoshop) και να το αποτέλεσμα:[img][url=http://img501.imageshack.us/my.php?image=fzrau3sw2.jpg:15om1i3m][img]http://img501.imageshack.us/img501/3073/fzrau3sw2.th.jpg[/img][/url][/img]

More
09 May 2007 12:30 #31147 by migf1
Σπύρο, για 1η προσπάθεια είναι εξαιρετικό το FZR skin που έφτιαξες! Μου άρσεσε ιδιαίτερα ο χάρτης στον ουρανό, αλλά μου φάνηκε λίγο άδειο από τη μέση και πίσω το αμάξι. Σϊγουρα όμως έχεις ταλέντο (σε παίρνουμε για skinner στη GVRteam

More
09 May 2007 12:33 #31148 by migf1
Live For Speed gadgets:

Κι ένα για... μερακλήδες ισπανομαθείς

More
09 May 2007 14:08 #31157 by Σπύρος Ηλιόπουλος
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια migf1,βέβαια δέν κάνω για skinner άλωστε βλέπω ότι έχετε ταλέντα στήν ομάδα σας,αγαπώ το LFS για αυτό έκανα αυτά τά λίγα. :)
Να και ένα λίγο έθνικ: