Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Evolution GT

More
10 Jun 2006 12:44 #14720 by Μάνος Γρυπάρης
Το έπαιξα χθες και μου άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

www.gamesradio.gr/modules.php?na ... le&sid=263

Πρόκειται για ένα Racing game από την Black Bean Games και την MileStone το οποίο κυκλοφόρησε προ ολίγων ημερών και στο οποίο διαλέγετε διάφορα σύγχρονα αμάξια (απλά ή σπορ), παίρνετε μέρος σε αγώνες, κερδίζετε χρήματα κτλ. κτλ.

Παραξενεύτηκα που στο Gamespot ούτε καν μπήκαν στη διαδικασία να κάνουν Preview! Εγώ που το έπαιξα εντυπωσιάστηκα από τα πολύ καλά γραφικά του παιχνιδιού και τις καλοσχεδιασμένες πίστες. Σκεφτείτε ότι τα αμάξια έχουν σχεδιαστεί με τέτοια ακρίβεια που κάνουνε μπάμ για το ποιο είναι το καθένα.

Mercedes SLK Rulez γιατί έχεις τον απόλυτο έλεγχο του αυτοκινητού σου (τα υπόλοιπα πετάνε κ*λο στις στροφές όσο δεν παίρνει

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jun 2006 12:50 #14722 by Κωνσταντής Νικολάου
Apo oti blepo aksizei to paixnidi.Mpenei kai auto stin black list tou kalokairiou

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

More
27 Jun 2006 18:56 #15867 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Μπορώ να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου???
Λοιπόν το παιχνίδι θα το χαρακτήριζα καλο. Έχει θετικά αλλά και αρνητικά χαρακτηριστικά.
ΘΕΤΙΚΑ:
1) Τα γραφικά του είναι φοβερά και μάλιστα όχι και πολύ απαιτητικά.
2) Τα αυτοκίνητα είναι πολύ καλές μεταφορές των πραγματικών αυτοκινήτων.
3) Με ένα προγραμματάκι trainer το παιχνίδι γίνεται τέλειο.
4) Τα περιβάλλοντα είναι καταπληκτικά και φαίνονται σχεδόν πραγματικά.
5) Μπορείς να ρυθμίσεις αρκετά από τα γραφικά ώστε να έχεις την καλύτερη απόδοση και ποιότητα.
6) Χαίρεσαι ιδιαίτερα όταν καερδίζεις skills και ρούχα
7) Τα "αποδοτικά" αυτοκίνητα είναι περισσότερα από τα "κακά" αυτοκίνητα(βλέπε Alfa Brera, Golf GTI κλπ.) με αποτέλεσμα να μην σου σπάνε τόσο πολύ τα νεύρα.
ΑΡΝΗΤΙΚΑ:
1) Για όσους το πρόσεξαν, οι πίστες είναι κλεμμένες από άλλα παιχνίδια. Δηλαδή έχω δει πίστες από Gran Turismo1-2, Need For Speed 5: Porsche Unleashed, Moto GP 2(ναι το έλεγξα και αυτό) κ.α.
2) Δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων και μπορεί κάποιοι να απογοητευτούν.
3) Τα αυτοκίνητα είναι πολύ δύσκολα στον χειρισμό και χρειάζεται σε αρκετές στροφές σχεδόν να κοκκαλώσεις το αυτοκίνητο.
4) Σου βγαίνει η ψυχή μέχρι να ανεβάσεις τα skills του χαρακτήρα σου
και φτάνεις στο σημείο να ψάχνεις μανιωδώς για cheats, ιδιαίτερα αν παίζεις σε μεγάλο επίπεδο.
5) Τα πράγματα δυσκολεύουν πάρα πολύ όταν οδηγάς σε βροχή.
6) Σου σπάει τα νεύρα η λειτουργία του άγχους-intimmidation- γιατί τυφλώνεσαι σε δύσκολες στροφές.
7) Ακόμη και στο εύκολο επίπεδο(ειδικά αν δεν είσαι πολύ έμπειρος σε τέτοια παιχνίδια) θα κάνεις πολλά restart μέχρι να περάσεις τους αντιπάλους.

Θα ήθελα να ακούσω και τις δικές σας απόψεις.

More
27 Jun 2006 21:38 #15877 by nick
Replied by nick on topic Evolution GT
to exv paijei edv kai kanena mhna to paixnidi einai kalo mporv na pv xvris na lev oti den exei kai ta elatomata toy
apo uema grafikon den mporv na pv kalh doyleia ekanan arketa kala
apo uema protoporias exei kapoia vraia steixia opv thn adrenalinei poy otan ta xaneis arxizei kai famponei h ouonh kai alla endiaferonta tricakia poy kanoyn to paixnidi pio pragmatiko kai se bazei ston kosmo ths odhghshs
apo aytokinhta liga sxetika alla kala kai kata ti gnvmh moy ayto exei shmasia
h pistes moy aresan an kai den jerv an einai klemenes h oxi apo alloys titloys poy leei o filos apo panv egv pantos den proseja kati tetoio
pantos emena ayto poy moy espase ta neyra sto paixnidaki einai h diadhkasia gia na arxiseis to career mode ua se prijei mexri na paijeis ton prvto soy agvna
telos allo ena ellatooma einai oti se merikoys ypologistes mprei na kola ligo....pantos ayto ftiaxnete
parola ayta to paixnidi ajizei mia dokimh kai to protinv se oloys toys latres tvn racing games