Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

MotoGP 13

More
18 Jun 2013 11:23 #126220 by Βασίλης Καμακάρης
[center:1k4lukv3] [/center:1k4lukv3]

Το νέο MotoGP θα δώσει το βάρος στο customization της μηχανής σας.

Η εκδότρια εταιρεία PQube ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου της racing με τίτλο MotoGP 13.

Το MotoGP 13 θα περιλαμβάνει όλους τους γνωστούς οδηγούς του πρωταθλήματος MotoGP, τις επίσημες πίστες αλλά και ένα career mode στο οποίο θα μπορείτε να ξεκινήσετε από ένας νέος και άπειρος οδηγός και να γίνετε παγκόσμιος πρωταθλητής. Επιπλέον, θα μπορείτε να επεμβαίνετε στα μηχανικά μέρη της μηχανής σας υποβάλλοντάς την σε εκτεταμένο customization. Στο βίντεο που ακολουθεί βλέπετε ένα απόσπασμα από έναν αγώνα στην πίστα του Κατάρ ο οποίος διεξάγεται βράδυ. Εντύπωση προκαλούν οι αντιδράσεις της μηχανής στις στροφές όπως και η κάμερα μέσα από το τιμόνι.

[center:1k4lukv3][youtube:1k4lukv3]
[/youtube:1k4lukv3][/center:1k4lukv3]

Το MotoGP 13 θα κυκλοφορήσει για PC, PS3 και Xbox 360 στις 21 Ιουνίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Jul 2013 01:46 #127406 by Κώστας Λάβαρης
Δοκίμασα το παιχνίδι και το βρήκα καταπληκτικό. Η καλύτερη simulation εμπειρία οδήγησης για μοτοσυκλέτες! Σου δίνει αμέσως την ατμόσφαιρα του MotoGP, η φυσική των μηχανών είναι άψογη και κινούνται όμορφα, ανάλογα με το στυλ του παίχτη/αναβάτη. Οι λάτρεις του MotoGP αλλά και γενικότερα των racing games θα το εκτιμήσουν και θα το θεωρούν μια πολλή καλή λύση για racing.

[youtube:3j0sfx6b]
[/youtube:3j0sfx6b]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
04 Jul 2013 01:51 #127407 by Βασίλης Καλφούντζος
Μπορώ να πω ότι είναι ενδιαφέρουσα επιλογή για relaxation.
Plus, έχει πολύ ωραία γραφικά.

[align=center] GameWorld Facebook page [/center]

More
04 Jul 2013 01:55 #127409 by Κώστας Λάβαρης
Για την ακρίβεια θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερα τα γραφικά, αλλά οκ. Μην είμαστε και πλεονέκτες. :P Είναι αξιόλογο και αυτό μετράει.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
04 Jul 2013 02:00 #127410 by Βασίλης Καλφούντζος
Πόσο καλύτερα; Μετά θα το σήκωναν αρκετά PC. Η τοστιέρα μου εμένα δύσκολα το σηκώνει

More
04 Jul 2013 02:13 #127416 by Κώστας Λάβαρης
Υπάρχουν κάποια θεματάκια στον τεχνικό τομέα. Αλλά και πάλι δεν έχω μεγάλο παράπονο. Δεν είμαι από αυτούς που παίζω ένα παιχνίδι για τα γραφικά (αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτομαι για την ακρίβεια :P ). Δεν είναι τόσο απαιτητικό όσο φαίνεται. Πάντως όσοι αγαπάμε το μηχανοκίνητο αθλητισμό, και φυσικά αυτόν στις δύο ρόδες πρέπει να το δοκιμάσουμε! :)

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
04 Jul 2013 02:20 #127420 by Βασίλης Καλφούντζος
Γενικά ούτε εγώ κοιτάω τα γραφικά τόσο, ωστόσο σε αρκετές περιπτώσεις έχεις κάποιες απαιτήσεις από το προϊόν όπως εδώ (MK)