Rasmo wrote: SOS
Το αγόρασα χθές το NFS: Rivals sto pc και φαίνεται τέλειο όσο κατάφερα να παίξω.
Και αυτό γιατί έχει ένα θέμα με το gamepad. Τι συμβαίνει ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει, έχω ένα της saitek και συγκεκριμένα το παρακάτω στην φώτο, αλλά δεν μπορώ να οδηγήσω αλλά και σε όλο το μενού, δεν λειτουργεί τίποτα εκτός του ράδιο. Να προλάβω να πώ πως το gamepad δεν έχει κανένα prob. γενικά και το διαβάζει κανονικά μέσα στο game. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?
Είχα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα σε άλλο, συγκεκριμένα στα παιχνίδια του Naruto για PC. Λοιπόν το πρόβλημα ήταν πως το παιχνίδι έτρεχε μόνο για XBOX controller οπότε το δικό μου, ένα Turbo X και ένα PS2 με αντάπτορα δεν δούλευαν. Η λύση είναι να κατεβάσεις ένα emulator για XBOX controller εμένα δούλεψε. Μόλις βάλεις τα αρχεία του στα αρχεία του παιχνιδιού ανοίγεις το αρχείο Xinput test και βλέπεις αν όλα τα πλήκτρα δουλεύουν σωστά, αλλιώς ανοίγεις το x360ce.sample και τα ρυθμίζεις. Μάλλον η επόμενη καλύτερη λύση είναι η αγορά XBOX χειριστηρίου
.
Να και το link:http://www.x360ce.com/default.aspx
Ελπίζω να βοήθησα