Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Need For Speed: Rivals

More
20 Jan 2014 01:08 #139350 by Κώστας Λάβαρης
Δυστυχώς για μένα η σειρά έχει χάσει τη παλιά αίγλη της. Αν και ο τίτλος είναι αρκετά καλός, δεν είναι αντάξιος του ονόματος Need For Speed και του racing που περίμενα. Θα προτιμούσα κάτι περισσότερο σε Most Wanted ή Carbon.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jan 2014 18:18 #139804 by Μάνος Γρυπάρης
Προσωπικά το έπαιξα στο PS4 και το διασκέδασα ιδιαίτερα. Έχουν φάση οι αποστολές και οι κλασικές καταδιώξεις. Πέρα από την γρήγορη δράση στους δρόμους, όπως είπε κι ο Κώστας, κάπου το πράγμα κουράζει κι όσοι έχουν λιώσει με την σειρά (ανάμεσά τους κι εγώ) πιθανόν να αποζητούν κάτι καινούργιο. Δεν μπορώ να κάτσω πολλές ώρες μπροστά του πλέον όπως παλιά, κάπου από ένα σημείο κι έπειτα χάνει τη μαγεία του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Feb 2014 00:00 #140502 by Χριστιάνα Θάνου
Όπως έχω δηλώσει στο site και έχω πει μέσα από το review μου, το NFS: Rivals είναι ένας top τίτλος. Μου άρεσε πολύ η εμπειρία του να το τερματίσω και θα το ξαναέκανα άνετα. Αυτό που το κάνει όμως ακόμα καλύτερο είναι η έκδοση του PS4 η οποία είναι κατά πολύ βελτιωμένη. Τα γραφικά μοιάζουν ακόμα πιο αληθινά εξ αιτίας της βελτίωσης στην σκίαση και στον φωτισμό. Ο κόσμος είναι ο ίδιος αλλά υπάρχει μια μικρή διαφορά, πολύ πιο dynamic weather και περισσότερα φύλλα να πέφτουν από τα δέντρα και να μπαίνουν στον δρόμο μας :P

More
19 Feb 2014 13:40 #140709 by Κώστας Λάβαρης
Έρχονται δύο νέα DLC για το Need For Speed: Rivals. Τα συγκεκριμένα πακέτα περιέχουν αυτοκίνητα Ferrari και Jaguar! Τρελά γκάζια... :P

[youtube:3r9ew97x]
[/youtube:3r9ew97x]

[youtube:3r9ew97x]
[/youtube:3r9ew97x]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
04 Aug 2014 16:23 #147574 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Need For Speed: Rivals
Λεει το συγκεκρημενο παιχνιδι ρε παιδια?
Αξιζει να ασχοληθω μαζι του στο xbox360 μου?

More
28 Jul 2015 09:50 - 28 Jul 2015 09:52 #166316 by G
Replied by G on topic Need For Speed: Rivals
SOS
Το αγόρασα χθές το NFS: Rivals sto pc και φαίνεται τέλειο όσο κατάφερα να παίξω.
Και αυτό γιατί έχει ένα θέμα με το gamepad. Τι συμβαίνει ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει, έχω ένα της saitek και συγκεκριμένα το παρακάτω στην φώτο, αλλά δεν μπορώ να οδηγήσω αλλά και σε όλο το μενού, δεν λειτουργεί τίποτα εκτός του ράδιο. Να προλάβω να πώ πως το gamepad δεν έχει κανένα prob. γενικά και το διαβάζει κανονικά μέσα στο game. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?
Last edit: 28 Jul 2015 09:52 by G.

More
28 Jul 2015 12:55 - 28 Jul 2015 13:03 #166324 by Marios Ntallaris

Rasmo wrote: SOS
Το αγόρασα χθές το NFS: Rivals sto pc και φαίνεται τέλειο όσο κατάφερα να παίξω.
Και αυτό γιατί έχει ένα θέμα με το gamepad. Τι συμβαίνει ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει, έχω ένα της saitek και συγκεκριμένα το παρακάτω στην φώτο, αλλά δεν μπορώ να οδηγήσω αλλά και σε όλο το μενού, δεν λειτουργεί τίποτα εκτός του ράδιο. Να προλάβω να πώ πως το gamepad δεν έχει κανένα prob. γενικά και το διαβάζει κανονικά μέσα στο game. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει?

Είχα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα σε άλλο, συγκεκριμένα στα παιχνίδια του Naruto για PC. Λοιπόν το πρόβλημα ήταν πως το παιχνίδι έτρεχε μόνο για XBOX controller οπότε το δικό μου, ένα Turbo X και ένα PS2 με αντάπτορα δεν δούλευαν. Η λύση είναι να κατεβάσεις ένα emulator για XBOX controller εμένα δούλεψε. Μόλις βάλεις τα αρχεία του στα αρχεία του παιχνιδιού ανοίγεις το αρχείο Xinput test και βλέπεις αν όλα τα πλήκτρα δουλεύουν σωστά, αλλιώς ανοίγεις το x360ce.sample και τα ρυθμίζεις. Μάλλον η επόμενη καλύτερη λύση είναι η αγορά XBOX χειριστηρίου :P .

Να και το link:http://www.x360ce.com/default.aspx

Ελπίζω να βοήθησα
Last edit: 28 Jul 2015 13:03 by Marios Ntallaris.

More
28 Jul 2015 14:19 - 28 Jul 2015 14:20 #166331 by G
Replied by G on topic Need For Speed: Rivals
Ευχαριστώ για τις infos φίλε Ntallaris. Καλά μου 'χε περάσει απ'τό μυαλό ότι μπορεί να ήταν αυτό (δηλαδή το game να είναι μόνο για xbox controller). Έτσι κι αλλιώς έχω σκοπό να πάρω xbox one χειριστήριο, όποτε θα πάψει να με απασχολεί αυτό το θέμα γενικά μια και καλή. :side:
Last edit: 28 Jul 2015 14:20 by G.