Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Euro Truck Simulator

More
15 Dec 2012 04:02 - 16 Dec 2012 15:24 #116840 by Παναγιώτης Φλώρος
Ταξιδέψτε στους αυτοκινητόδρομους της Ευρώπης μεταφέροντας από τρόφιμα μέχρι καύσιμα. Ένας πλούσιος και αρκετά πιστός εξομοιωτής οδήγησης φορτηγών με ιδιαίτερο βάρος στην λεπτομέρεια και στην εξέλιξη της καριέρας σας.

Το παίξατε; Πως σας φάνηκε;
Last edit: 16 Dec 2012 15:24 by Παναγιώτης Φλώρος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Dec 2012 13:40 #116848 by Γιώργος Λόλας
Έχω παίξει όλα τα παιχνίδια με νταλίκες. Ειδικά Euro Truck 1 και 2 τα έχω λιώσει! Είναι τρομερά παιχνίδια και αν αρχίσεις να παίζεις, δε ξεκολλάς με τίποτα! Ειδικά αν παίζεις με τιμονιέρα και βάζεις να παίζουν και τίποτα λαϊκά από πίσω, είναι πόρωση σκέτη! :D

Περιμένω να διαβάσω τα reviews με ανυπομονησία!

More
18 Dec 2012 15:38 #116945 by eliminator
Replied by eliminator on topic Euro Truck Simulator
Euro Truck Simulator review

Η Ευρώπη στις ρόδες σας.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
18 Dec 2012 16:56 #116951 by Κώστας Λάβαρης
Εντάξει, το παιχνίδι είναι φανταστικό!! Τρομερός εξομοιωτής! Και μπορείς να βάλεις δικά σου τραγούδια να ακούγονται μέσα στο παιχνίδι!! Τερλέγκας στο φουλ :P

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
18 Dec 2012 20:05 #116954 by maresca
Replied by maresca on topic Euro Truck Simulator
βγηκε καινουριο euro truck? εχω το euro truck 2 ,( οχι αυθεντικο) . Αυτο που βγηκε ποιο είναι?
](*,) ](*,)

More
19 Dec 2012 02:15 #116972 by Γιώργος Λόλας
Maresca το review είναι για το πρώτο Euro Truck Simulator που κυκλοφόρησε το 2008. Σύντομα έρχεται και το review του Euro Truck Simulator 2 :)

SirLvr wrote: Εντάξει, το παιχνίδι είναι φανταστικό!! Τρομερός εξομοιωτής! Και μπορείς να βάλεις δικά σου τραγούδια να ακούγονται μέσα στο παιχνίδι!! Τερλέγκας στο φουλ :P

Κώστα χαίρομαι που βρήκα κι άλλον άνθρωπο που ακούει Τερλέγκα όταν παίζει Euro Truck! Χαχαχαχαχαχα

[youtube:316toipg]
[/youtube:316toipg]

More
08 Feb 2014 10:35 #140246 by Θοδωρης
Replied by Θοδωρης on topic Euro Truck Simulator
Kαλημέρα .....Εγώ παίζω το παιχνίδι εδώ και ένα χρόνο αφού έκανα μια αλλαγή στο p/c μου (αναβάθμιση από την αρχή) αποφάσισα να αγοράσω και γνήσιο το παιχνίδι γιατί είναι κόλλημα όπως και να έχει......Θα ήθελα μια βοήθεια εκπέμπω s.o.s s.os χθες αγόρασα μια τιμονιέρα γιατί δε το πάλευα άλλο με τα πλήκτρα η τιμονιέρα είναι η Drift O.Z της speedlink προφανώς έπαιξα και έχασα δεν πρέπει να είναι συμβατή από τις 20:00 μέχρι και τώρα προσπαθώ να την σετάρω αλλά αρνείται. 1) Ξέρει κάποιος κάτι περισσότερο.....2)Αν την επιστρέψω έχετε να προτείνεται κάποια συμβατη-δοκιμασμενη-και οικονομική η μήπως ζητάω πολλά.....Σας ευχαριστώ για κάθε βοήθεια ssss.oooooo.ssssss

More
08 Feb 2014 15:51 #140265 by Γιωργος Φραζεσκαρος
από ότι είδα δεν έχει κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα. Δοκίμασε να κάνεις Reinstall τους drivers γιατί μπορεί να έχει σκαλώσει και αν συνεχίσει να μην δουλεύει θα σου πρωτινά την Turbo-X Wheel GP100

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

More
08 Feb 2014 23:44 #140291 by Θοδωρης
Replied by Θοδωρης on topic Euro Truck Simulator
Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου αλλά δεν ξέρω κατά ποσό μπορεί να είναι συμβατή η Turbo-X Wheel GP100 και δεν ήθελα να ρισκάρω να αποκτήσω και δεύτερη τιμονιέρα που δεν παίζει......Και έτσι αποφάσισα να δώσω κάτι παραπάνω και να έχω το κεφάλι μου ήσυχο και αγόρασα το απόγευμα την Logitech GT Force η οποία δουλεύει άψογα στο Euro Truck Simulator.... Με ένα μικρό (-) δεν λειτουργούν οι ταχύτητες από το λεβιέ άλλα δεν με ενοχλεί και τόσο....Σε άλλα παιχνίδια βλέποντας video από you tube βλέπω ότι οι ταχύτητες παιζουν από το λεβιέ.....Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω αν και πιστεύω ότι ξέρετε καλύτερα από εμένα

More
09 Feb 2014 03:51 #140297 by Γιωργος Φραζεσκαρος
Καλορίζικη :) ευτυχούμε να μην σου βγάλει πρόβλημα

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς