Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Racing games: Ποια αυτοκίνητα σας αρέσουν?

More
04 Dec 2012 13:30 #116229 by κωστας διγκας
Για Gt 1 supra rz 97, imprezza, dodge viper.
Gt2 supra rz 97, opel ice car & escudo pikes peak
Gt3 supra rz 97
Gt4 supra rz 97
Gt5 Avendator! TVR tuscan speed 12, 458 italia Ferrari
Για project cars lotus F1 59 αν θυμαμαι σωστα τη χρονολογια.
Most wanted Evo viii!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Dec 2012 18:44 #116262 by Γιώργος Λόλας

czt wrote: Για Gt 1 supra rz 97, imprezza, dodge viper.
Gt2 supra rz 97, opel ice car & escudo pikes peak
Gt3 supra rz 97
Gt4 supra rz 97
Gt5 Avendator! TVR tuscan speed 12, 458 italia Ferrari
Για project cars lotus F1 59 αν θυμαμαι σωστα τη χρονολογια.
Most wanted Evo viii!

Ω ρε πανικός που έχει να γίνει με το Project Cars! Ωραίες επιλογές!

More
04 Dec 2012 20:19 #116271 by Χριστιάνα Θάνου

geololj wrote:

Glamorous wrote: Dodge Challenger, Ford Mustang!

Πλάκα κάνεις! Αυτά είναι τα dream cars μου :D

Είτε σε racing games, είτε στη πραγματικότητα, μου αρέσουν περισσότερο τα παλιά αυτοκίνητα (60's και 70's). Dodge Challenger του 1968 και του 1970, Dodge Charger, Ford Mustang και Camaro SS του 1967.

Δε θα έλεγα όχι και σε κανένα Shelby GT350R ή ένα Mini Cooper 1275S του 68' :P

Χαίρομαι που βρήκα ένα άτομο που να του αρέσουν τα ίδια αμάξια με εμένα! Γιατί δεν μετράει μόνο η turbo εμφάνιση αλλά και η απόδοση! Με το Dodge Challenger ξεκινούσα αγώνα τελευταία και με τέτοια επιτάχυνση έβγαινα πρώτη! Εκτός από αυτό, ο χειρισμός ήταν άπταιστος! Πας να πάρεις μια στροφή ομαλά και να συνεχίσεις τον αγώνα? Έγινε! Όχι όπως με τα Lotus Elise που πας να στρίψεις και κάνει το αμάξι 500 σβούρες! Ούτε για drift δεν κάνει το Elise!

More
05 Dec 2012 00:53 #116313 by Γιώργος Λόλας
Το Elise κάνει μόνο για να το καμαρώνουν στις εκθέσεις. :P

Πέρα από εκκινήσεις κλπ και μόνο τον ήχο που ακούς πορώνεσαι!

[youtube:286s47gd]
[/youtube:286s47gd]

More
05 Dec 2012 20:29 #116360 by κωστας διγκας
Φιλε το project cars αν το κανουν σωστα θα αφησει εποχη πιστευω οπως το μεγιστω GT! Η κατηγορια MR αυτοκινητων χρειαζωνται ειδικους χειρισμους λογω στυσηματος κλπ δεν ειναι σαν ενα κλασσικο πισοκινητο αυτοκινητο!!! Αρα μη μπερδευεστε ειναι ενα μια κατηγορια ιδιαιτερη και αν σκεφτουμε και δουμε οτι το πιο φθηνο supercar ειναι η elise και στριβει καλυτερα και γρηγοροτερα απο κατι αλλα θυρια ειναι λογικο να ειναι ενα respect car! Drift = FR car! Γιατι το ζυγισμα του ειναι διαφορετικο και "σωζεται" το λαθος! ;)

More
05 Dec 2012 22:41 #116365 by Φίλιππος Δαουκόπουλος

Glamorous wrote:

geololj wrote:

Glamorous wrote: Dodge Challenger, Ford Mustang!

Πλάκα κάνεις! Αυτά είναι τα dream cars μου :D

Είτε σε racing games, είτε στη πραγματικότητα, μου αρέσουν περισσότερο τα παλιά αυτοκίνητα (60's και 70's). Dodge Challenger του 1968 και του 1970, Dodge Charger, Ford Mustang και Camaro SS του 1967.

Δε θα έλεγα όχι και σε κανένα Shelby GT350R ή ένα Mini Cooper 1275S του 68' :P

Χαίρομαι που βρήκα ένα άτομο που να του αρέσουν τα ίδια αμάξια με εμένα! Γιατί δεν μετράει μόνο η turbo εμφάνιση αλλά και η απόδοση! Με το Dodge Challenger ξεκινούσα αγώνα τελευταία και με τέτοια επιτάχυνση έβγαινα πρώτη! Εκτός από αυτό, ο χειρισμός ήταν άπταιστος! Πας να πάρεις μια στροφή ομαλά και να συνεχίσεις τον αγώνα? Έγινε! Όχι όπως με τα Lotus Elise που πας να στρίψεις και κάνει το αμάξι 500 σβούρες! Ούτε για drift δεν κάνει το Elise!

Σε ποιό παιχνίδι; στο GT? γιαυτο λένε ότι έχασε τον ρεαλισμό του; αυτα τα αμαξια δεν πιανουν μια στην πίστα σε σχέση με ενα εργοστασιακο GT-R ή Porsche...
Ακου challenger του 70 με τις σουστες έπαιρνε καλα στροφές!!! 8O

More
06 Dec 2012 00:39 #116372 by Γιώργος Λόλας

aliengoa wrote: Σε ποιό παιχνίδι; στο GT? γιαυτο λένε ότι έχασε τον ρεαλισμό του; αυτα τα αμαξια δεν πιανουν μια στην πίστα σε σχέση με ενα εργοστασιακο GT-R ή Porsche...
Ακου challenger του 70 με τις σουστες έπαιρνε καλα στροφές!!! 8O

Εγώ δε μιλάω για το GT, γενικά μου αρέσουν τα muscle cars και τα επιλέγω όταν υπάρχουν σε κάποιο game. :) Τόσο χάλια ήταν στο GT; :o

More
06 Dec 2012 01:51 #116382 by κωστας διγκας
Οχι αν και λογω του αριθμου των αυτοκινητων καποια δεδομενα σε καποια αυτοκινητα δυστυχως δεν φαινεται στο βαθμο που επρεπε να ηταν! Ενα απο αυτα γινεται και αγωνιστικο! `υπαρχουν καποιες σχολες καποοι ενεργουν με βαση τη καταγωγη του αυτοκινητου και η αλλοι ειναι με βαση τη κινηση εχει μπρος πισω κεντρομοτερο κλπ

More
06 Dec 2012 02:32 #116386 by Γιώργος Λόλας
Πωωωω τα πισωκίνητα στο Project Gotham Racing μου είχαν βγάλει την πίστη (ο άκυρος :P )!

More
06 Dec 2012 22:43 #116447 by κωστας διγκας
χαχα παντως θυμηθηκα οτι ενα απο τα μελανα σημεια του GT ειναι το drift & course map δηλαδη πως να φτιαξεις μια πιστα!