Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Distance

More
23 Oct 2012 11:41 #113599 by Χριστιάνα Θάνου
Οι δημιουργοί του Nitronic Rush, μαθητευόμενοι της Digipen, αποφάσισαν να φτιάξουν δική τους εταιρία. Με την νέα μικρή εταιρία τους, την Refract Studios, αποφάσισαν να φτιάξουν το Distance το οποίο αποτελεί την συνέχεια του Nitronic Rush. Προς το παρόν το παιχνίδι βρίσκεται στο Kickstarter και πρέπει μέσα σε 28 ημέρες να μαζέψει 125.000 δολάρια. Όσοι δώσουν κάποιο ποσό, θα πάρουν το παιχνίδι μαζί με την πρόσβαση στην beta για 15 δολάρια.

Το Nitronic Rush ήταν και είναι δωρεάν και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ . Αν θέλετε να υποστηρίξετε το Distance, πατήστε εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Nov 2012 20:42 #115476 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Παίζουνε και trailerακια! Check them γιατί φαίνεται να αξίζει η προσπάθειά τους.

[youtube:17ghtdpd]
[/youtube:17ghtdpd]

[youtube:17ghtdpd]
[/youtube:17ghtdpd]

More
17 Jan 2013 21:01 #119113 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic Distance
Το nitronic rush πραγματικά με μικρές απαιτήσεις πρόσφερε υπερθέαμα,άνετη οδήγηση και πολύ ωραία γραφικά σε έναν πίνακα ανώτερης ζωγραφικής. Το Distance θα πρέπει να βάλλει τα δυνατά του για να πείσει τους φίλους των racing και του Nitroni Rush ότι αξίζει και άξια διαδέχεται τον προαναφερθέντα τίτλο!!

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
17 Jan 2013 23:50 #119123 by Γιώργος Κυρενές
Δυστυχώς ακόμη δεν κατάφερα να παίξω το αναμφίβολα καλό Nitronic Rush. Μου εμφανίζει μόνο τα εικονίδια των μενού και καθόλου τα γραφικά που αντί γιαυτά παίρνω μία black screen. Μπαίνοντας στο επίσημο forum διαπίστωσα ότι πολλοί έχουν προβλήματα και η εταιρία προσπαθεί να τα επιλύσει. Δοκίμασα κάποιες προτάσεις αλλά καμία δεν δούλεψε. Το μόνο που δεν δοκίμασα είναι να κάνω roll back τους drivers της κάρτας γραφικών, αλλά παίζω κι άλλα games και θέλω να έχω τους τελευταίους drivers. Ελπίζω το Distance να έχει λιγότερα προβλήματα όταν κυκλοφορήσει.

More
17 Jan 2013 23:55 #119124 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic Distance

Geokiren wrote: Δυστυχώς ακόμη δεν κατάφερα να παίξω το αναμφίβολα καλό Nitronic Rush. Μου εμφανίζει μόνο τα εικονίδια των μενού και καθόλου τα γραφικά που αντί γιαυτά παίρνω μία black screen. Μπαίνοντας στο επίσημο forum διαπίστωσα ότι πολλοί έχουν προβλήματα και η εταιρία προσπαθεί να τα επιλύσει. Δοκίμασα κάποιες προτάσεις αλλά καμία δεν δούλεψε.

Υπάρχει λύση geokiren και στο αντίστοιχο topic είχε προταθεί να το κατεβάσεις εδώ.. www.thefreebundle.com/ ..Εμένα από εδώ δούλεψε!

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
18 Jan 2013 01:22 #119132 by Dimitris Nikolaou
Replied by Dimitris Nikolaou on topic Distance
Το είχα βρει πολύ νωρίς το nitronic rush.Τόσο νωρίς που μόλις η φοιτητοπαρέα το είχε βγάλει δωρεάν τελείως στο site της σχολής της.Πολύ αξιόλογο και ευχάριστο.

More
19 Jan 2013 02:51 #119189 by Γιώργος Κυρενές

krabby wrote:

Geokiren wrote: Δυστυχώς ακόμη δεν κατάφερα να παίξω το αναμφίβολα καλό Nitronic Rush. Μου εμφανίζει μόνο τα εικονίδια των μενού και καθόλου τα γραφικά που αντί γιαυτά παίρνω μία black screen. Μπαίνοντας στο επίσημο forum διαπίστωσα ότι πολλοί έχουν προβλήματα και η εταιρία προσπαθεί να τα επιλύσει. Δοκίμασα κάποιες προτάσεις αλλά καμία δεν δούλεψε.

Υπάρχει λύση geokiren και στο αντίστοιχο topic είχε προταθεί να το κατεβάσεις εδώ.. www.thefreebundle.com/ ..Εμένα από εδώ δούλεψε!

Μετά από πολλές φορές που το έκανα εγκατάσταση κι απεγκατάσταση συνεχίζει με το ίδιο πρόβλημα. Το κατέβασα ξανά κι από εκεί που μου είπες αλλά τζίφος. Απογοήτευση σκέτη. Που θα μου πάει όμως, όταν βρω περισσότερο χρόνο θα την βρω την άκρη!