Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Senna (Η Ταινία)

More
29 Jan 2012 18:06 #104314 by Μάνος Γρυπάρης
Κανονικά έπρεπε να το γράψω στο "Music/Media/Movies" αλλά επειδή αφορά την Formula 1 εδώ θα το δείτε περισσότεροι.

Η ταινία Senna κυκλοφόρησε το 2010 και περιγράφει (σε φάση ντοκιμαντέρ) την ζωή του Ayrton Senna από την αρχή μέχρι το τέλος, όταν και έχασε τη ζωή του την 1η Μαϊου του '94 στην πίστα του San Marino. Περιέχει ιστορικό, τα μεγαλύτερα αποσπάσματα από αγώνες, παρασκήνια απ' τη ζωή του, συνεντεύξεις και άλλα πολλά.

[youtube:koe19fkm]
[/youtube:koe19fkm]

Όσοι είστε fans του αθλήματος αξίζει να την δείτε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Jan 2012 23:43 #104331 by Γιάννης Μπόκας
Αν πρόκειται για ντοκιμαντέρ, θα είναι αρκετά ενδιαφέρον, όχι μόνο για τους fans, αλλά και για όσους ασχολούνται με την F1 και δεν τον πρόλαβαν.

More
30 Jan 2012 02:15 #104334 by Γιώργος Λόλας
Ήμουν αρκετά μικρός όταν έμαθα για τον θάνατό του, αλλά είναι και ο λόγος που άρχισα για κάποιο καιρό να ασχολούμαι με την F1. Το ντοκιμαντέρ φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον, θα το δω σύντομα.

More
30 Jan 2012 08:16 #104336 by theogfilis
Replied by theogfilis on topic Senna (Η Ταινία)
Προφανώς και την έχω δει, όπως οφείλει να κάνει κάθε F1 fan. Δείτε το!

One more match, I promise..

More
31 Jan 2012 01:46 #104354 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Αν και δεν είμαι φαν (καθόλου θα έλεγα) του αθλήματος η ταινία αυτή με ψήνει αρκετά. Έχω διαβάσει για τον Σέννα και αν μη τι άλλο έχει ενδιαφέρον η ιστορία του.