Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Need for Speed: Μost Wanted (2012)

More
13 Jan 2013 11:51 #118708 by Harry Bz
Για πειτε μου λιγο βρε παιδια. κατεβασα το Most Wanted στην Χριστουγεννιατικη προσφορα του PSN και εχω καποια θεματα. Ενω κερδιζω καποια most wanted cars στις μονομαχιες, δειχνει οτι δεν το παιρνει. Σαν να εχασα. Ενω 3 τα πηρα κανονικα με takedown, την Μερτσεντες αν και την εχω νικησει 3 φορες δεν με εμφανιζει νικητη και ολο μου ζηταει να το ξανακανω το event. Ξερετε αν υπαρχει καποιο θεμα ή κατι κανω λαθος ? To κερδιζω με Marusia ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jan 2013 01:01 #118993 by ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΣΤΙΟΛΗΣ
Μιας και είναι το πρώτο μου ποστ ας πω ένα hint.
Μόλις πάρετε την Buggati Veyron κάντε τους αγώνες της χωρίς εν ανάγκη να κερδίσετε το aero mod.
Μετά τσακιστέ 1-1 τα wanted cars που σας μεινανε , δεν θα αντιμετωπίσετε πρόβλημα με κανένα

More
18 Jan 2013 22:30 #119169 by Agelos
Καλησπερα... Θέλω να ρωτήσω, παλιά είχαν βγάλει για το NFS Shift το 3DSimED για να ανοίγεις τα project cars-tracks..... τώρα υπάρχει κάτι για το NFS Most Wanted? (αρχείο .BNDL)

More
18 Jan 2013 23:27 #119176 by Μάνος Γρυπάρης
Κάνε κλικ εδώ . Κάπου στο 3ο post λέει ένας "click here". Κατέβασέ το και δες αν σου κάνει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Sep 2013 21:31 #132990 by AlexMastermind
Πολύ ωραίο παιχνίδι και αυτό. Το αγαπημένο μου παραμένει το Most Wanted 1 (2005).

More
03 Jun 2016 00:57 #182181 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Μετά την ψιλοπατάτα του Street Racing Syndicate, το Most Wanted ήταν αυτό που σήμανε την επιστροφή μου στα games της σειράς πριν από λίγους μήνες. Δε μου άρεσε η απουσία ενός story, τα αυτοκίνητα καταστρέφονταν ολοσχερώς με το παραμικρό, η διάρκεια του campaign ήταν αρκετά μικρή, μόλις 10 ώρες, το παιχνίδι ήταν αρκετά εύκολο, ενώ το Rubber band A.I. ήταν έντονο και ιδιαίτερα ενοχλητικό. Από την άλλη, οι αμαξάρες που είχες να οδηγήσεις, ακόμη κι αν ήταν μερικές δεκάδες, ήταν ικανές να με κρατήσουν μέχρι το τέλος, ενώ τα γραφικά ήταν χάρμα οφθαλμών. Δε θα έλεγα "όχι" αν κάποιος με ρωτούσε αν θα το ξαναέπαιζα, αλλά σίγουρα δε φτάνει σε καμία των περιπτώσεων το κορυφαίο Most Wasted του 2005.