Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ένα παλιό RPG: Ogre battle

More
08 Aug 2005 08:02 #476 by Βαγγέλης Δάσκαλος
Το παιχνίδι Ogre battle είναι αρκετά παλιό και θέλω κάποιος που ασχολείται με RPGs, να μου απαντήσει επί του θέματος.
Πρώτ' απ' όλα να πω πως είναι παιχνίδι του SNES.
Το παιχνίδι μέχρι πρόσφατα δεν το ήξερα (άλλωστε δεν παίζω πολύ RPGs), αλλά με εντυπωσίασε. Ξεκινάς απαντώντας σε κάποιες ερωτήσεις και ανάλογα παίρνεις κάποια χαρτιά ταρώ. Παίρνεις και ένα στην τύχη. έχω την εντύπωση πως ανάλογα με τις απαντήσεις σου αλλάζει και το παιχνίδι. Έμαθα πως έχει και 12 endings.
Λοιπόν, θα ήθελα παρατηρήσεις από κάποιους που το ξέρουν το παιχνίδι. Είναι εύκολο; είναι καλό τελικά; (μάλλον είναι πολύ καλό).

"Retro": Κάθε Σάββατο 16:00-18:00 στον Games Radio.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Aug 2005 08:13 #477 by Λευτέρης Διγαλάκης
Είναι RPG που δεν έχει "ξεφύγει" όπως κάνανε τα Final Fantasy μετά το 7.

Αξίζει να δοκιμάσεις το Ogre Battle Tactics ή Tactics Ogre(Playstation US]) Καθώς κρατάει αρκετό από το 16bit στύλ του.

More
09 Aug 2005 12:08 #517 by Βαγγέλης Δάσκαλος
Εγώ ρώτησα γι αυτό επειδή είδα ότι μεταφράζεται εύκολα σχετικά στα ελληνικά (δεν έχει συμπίεση).

"Retro": Κάθε Σάββατο 16:00-18:00 στον Games Radio.

More
14 Aug 2005 02:38 #594 by Μάνος Γρυπάρης
Υπάρχουν τόσα άλλα παιχνίδια που αξίζουν μετάφραση, δεν θα στο συνιστούσα. Από SNES είχα τρελαθεί με το Super Castlevania 4, το οποίο προτείνω ανεπιφύλακτα να μεταφράσεις. Αν και μεγάλο θα σου πάρει λίγη ωρίτσα γιατί δεν έχει πολλά κείμενα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)