Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kick off 2

More
04 Aug 2005 19:38 #306 by Βαγγέλης Δάσκαλος
Λοιπόν, η συζήτηση δεν μπορεί να μην έχει κι ένα θέμα για το Kick off 2.
Κατά την γνώμη μου το καλύτερο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών στο είδος του (όταν λέω στο είδος του εξαιρώ όλα τα σύγχρονα "ρεαλιστικά").
Αποδεδειγμένα με την μεγαλύτερη αντοχή στον χρόνο, μια και υπάρχουν ακόμα τρελλαμένοι που το παίζουν μετά μανίας, έχουν οργανώσει μια μεγάλη κοινότητα Kick off και διοργανώνουν ακόμα και παγκόσμια κύπελλα (Kick Off Association ή KOA και τα forums ).
Οι έλληνες μέλη της KOA είναι αρκετοί και μάλιστα τουλάχιστον τρεις από τους κορυφαίους παίκτες παγκοσμίως είναι έλληνες. Εγώ είμαι επίσης μέλος της KOA και έχω λάβει μέρος σε κάποια (τοπικά) τουρνουά και πρέπει να σας πω ότι η εμπειρία είναι υπέροχη. Ταυτόχρονα με την ευχαρίστηση του να παίζεις το αγαπημένο σου παιχνίδι, γνωρίζεσαι με άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και την ίδια αγάπη για το Kick Off 2.
Παρεμπιπτόντως, το παιχνίδι το έχω μεταφράσει παλιότερα στα ελληνικά και μπορείτε να το κατεβάσετε από την σελίδα της GreekRoms. (Η Anco έχει δώσει την άδειά της για ελέυθερη διακίνηση του παιχνιδιού).

"Retro": Κάθε Σάββατο 16:00-18:00 στον Games Radio.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Aug 2005 20:09 #308 by Μάνος Γρυπάρης
Tσακωνόμαστε με τις ώρες με τον Βαγγέλη. Εγώ Sensible, αυτός Kick Off. Μια μέρα όταν με το καλό μπούμε σε στούντιο θα φέρω και την Amiga μαζί για να τα παίξουμε όλα. Στην ανάγκη θα μετρήσουμε και διαφορά τερμάτων (αυτό είναι και Handicap γιατί στο Kick Off για να πας από το ένα τέρμα στο άλλο θες 3 δευτερόλεπτα!)

Φυσικά θα έχουμε και εκπομπή για τα παλιά Manager Games. Προσωρινά την έχω ονομάσει "Sensible Kick Offs" και είναι Κυριακή βράδυ, πριν την εκπομπή μας στον Sportime Radio. Υπάρχουν 2 παιδιά, ένας KickOffας κι ένας SWOSάς οι οποίοι ψήνονται (σιγοψήνονται και σωταρίζονται θα έλεγα!) για παραγωγοί. Σύντομα θα έχετε νεότερα! :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.