Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποια είναι τα καλύτερα games όλων των εποχών?

More
18 Feb 2013 14:58 #120624 by eliminator
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ το πρώτο Command and Conquer, το ΤΕΚΚΕΝ 3, και το age of mythology.

EDIT:Ακυρο, το C&C είναι ήδη μέσα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Feb 2013 15:21 #120627 by htsopelas

Shankly wrote: τα Sensible World of Soccer, CM '01/'02 και Double Dragon.

Μακραν τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει και κυριως εχω κολλησει

Τι είπες τώρα?!?!?! Τι παιχνδάρες είναι αυτές!

More
18 Feb 2013 16:27 #120629 by Μάνος Γρυπάρης

Jester wrote: Λαμβάνοντας υπόψη την επιρροή τους στην εξέλιξη των παιχνιδιών και τις καινοτομίες που εισήγαγαν, στη λίστα πιστεύω ότι μπορούν να προστεθούν τα εξής:
Dune II The Building of a Dynasty (1992)
Wing Commander II (1991) ή Wing Commander - Privateer (1993)

Επίσης, αν και το Civilization IV ήταν εξαιρετικό, εγώ θα έβαζα κάποιο παλαιότερο...αν όχι το Ι τότε το ΙΙΙ (2001) που σηματοδότησε την επιστροφή του Sid.

Ήταν Dune II: Battle for Arrakis για την Ευρώπη. Όντως παιχνίδι-σταθμός μόνο που έπρεπε να παιχτεί από περισσότερους + ότι τα γραφικά του ήταν για κλάμματα (ακόμα και για τα δεδομένα του '92) καθότι τότε η Westwood ακόμη μάθαινε.

Το Civ 4 πήρε κορυφαία reviews σε σχέση με το 3 και θεωρείται το καλύτερο της σειράς.

Οκ, ίσως προστεθεί το Dune 2 αν και είναι οριακά να μην μπει. Όπως μας βγάλει το βίντεο.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
18 Feb 2013 19:13 #120641 by Jester
Μάνο, θα επιμείνω για το Dune II :)
Ας σκεφτούμε μόνο πόσα πράγματα που θεωρούμε δεδομένα πλέον εισήγαγε:
Strategic Map
Fog of War
Resource Gathering για να υποστηρίξεις τα unit σου
Το σύστημα κατασκευής της βάσης
Factions με faction specific units!!!
Και το πλέον σημαντικό: το interface (που λίγο πολύ χρησιμοποιείται ακόμα, με τις απαραίτητες βελτιώσεις φυσικά).
Ναι τα γραφικά ήταν μέτρια (αν και ο ήχος ήταν κορυφαίος), αλλά η παραπάνω λίστα νομίζω ότι μιλάει από μόνη της. Μιλάμε για το 1ο σύγχρονο RTS, το παιχνίδι που γέννησε και διαμόρφωσε ένα πολύ δημοφιλές genre!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
16 Jun 2013 00:52 #126108 by MiKe TORN@DO 95
για εμενα που ξεκινησα με το playstation 1,τα καλυτερα ειναι οι σειρες παιχνιδιων Crash Bandicoot & Spyro the Dragon!!!! :wink: :D
αν και ξεκινησα με nintendo και Super Mario & Pac-man αλλα δεν τα λατρευω οπως τα αλλα!!! :rolleyes: :bduh:

LiVe your LiFe at the TOP of your RPM/SPINS/dB!!!@!!!@!!.

More
16 Jun 2013 13:45 #126113 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Βασικά το Civ 2 ήταν το καλύτερο απο όλα όπως και το multiplayer του (όσοι έχουν το πακέτο test of time το έχουν) παίχτηκε περισσότερο! Σήμερα, το V έχει κρατήσει όλες τις καλές ιδέες και μπορώ να πω ότι δύσκολα θα εξελιχθεί περισσότερο χωρίς να αλλάξει κάτι βασικό απο το gameplay.

Καλά για Wing Commander τι να πρωτοπούμε; Οτι ήταν απο τα πρώτα παιχνίδια τουλάχιστον αυτού του είδους που ότι έκανες μετρούσε. Δηλαδή, αν δεν κατέστρεφες την ναυαρχίδα των εχθρών δεν τελείωνε το παιχνίδι. Απλά γινότανε πιο δύσκολο στην επόμενη αποστολή γιατί θα είχες να αντιμετωπίσεις πάλι την ναυαρχίδα!

Να προσθέσουμε και τα Ultima Underworld τα πρώτα παιχνίδια με first person 3d perspective.

More
18 Sep 2013 14:57 #132380 by PanosRetroshowcase
Καθαρά υποκειμενική η απάντηση στην συγκεκριμένη ερώτηση. Το "καλύτερο" video game για τα δικά μου γούστα, μπορεί να είναι ότι χειρότερο για κάποιον άλλον gamer. Επομένως....η απάντηση είναι: "Υπάρχουν πολλά "καλύτερα games όλων των εποχών". ;) Προσωπικά δεν θα πω ποια μου άρεσαν και μου αρέσουν, γιατί θέλω 3 σελίδες.
Keep on gaming friends.

My Collection: Amstrad CPC 6128, Amstrad GX4000, Sega Mastersystem ΙΙ, Amiga 600, Amiga 500 1Mb, Atari 1040 STFM, Sega Megadrive II, Nintendo SNES (Everdrive), Panasonic 3DO FZ-10, Atari Jaguar, Sony Playstation, Sony PSone, Sega Saturn, Nintendo 64, Sega Dreamcast, Sony PSP, Sony PS2, Nintendo Gamecube, XBOX ®, XBOX 360 Elite LT2.0, XBOX 360 1439 RGH2, Sony PS3 Slim 12Gb

More
18 Sep 2013 17:11 #132396 by Θεοφανης Καμπανης
1. Το Pro αλλα μεχρι την εκδοση για PS2 γιατι μετα το κατέστρεψαν
2. Pirates
3.Age of Mythology

Now playing
Shadow of mordor (PS4)
NBA 2k15 (PS4)

More
04 Oct 2013 01:37 #133253 by Σπύρος
θα πώ μόνο 2 από τα πολλά:
metal gear solid στο psx. αν όχι ιστορικό, ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΑΤΟ!
the legend of zelda: ocarina of time, κάθε φορά μου φαίνεται και καλύτερο όταν το παίζω.

More
05 Oct 2013 17:00 #133309 by Argiris Papaioannoy
Eνα που αξιζει να αναφερθει (δεν εχω διαβασει και τις 11 σελιδες για να ξερω αν το εχει πει καποιος) ειναι το Fahrenheit (aka Indigo Prophecy).